Dėjau aš tuos kompresus-nepadėjo. Tik krūvis ir badas:)
QUOTE(Pumpum @ 2014 01 28, 21:10)
nenumirsim mes, nepergyvenkit
gerai tada
man kaip agilitistei krūvis reiškia didesnį krūvį, maniškiai ir per -15 treniruotės metu ištrokšta ir geria
QUOTE(moliberta @ 2014 01 29, 08:54)
gerai tada
man kaip agilitistei krūvis reiškia didesnį krūvį, maniškiai ir per -15 treniruotės metu ištrokšta ir geria
ir mes norim į agility sugrįžti reikės kai vaikučiai iškeliaus namo. o dabar tai šunelis mano mėmiukas toks, nežinau kaip reikia į gyvenimą atvest vėl
QUOTE(tactac @ 2014 02 20, 12:54)
Sveiki, Domina klausimas del folio rugsties besilaukiancioms. Ar duodat? Ar ne? Nuomoniu daug ir jos lb skirtingos idomu butu isgirsti kuo daugiau
daviau dar prieš kergiant po 2 tabletes 800mg iki pat gimdymo kasdien, nes RR linkę vesti šuniukus su dermoidiniais sinusais (veislės liga). Nežinau ar sutapimas ar tikrai padėjo, vadoje nėra DS
QUOTE(Pumpum @ 2014 01 22, 17:12)
Lb.grazi seimynele
Paskaicius visas istorijas - laukimo, ka galiu pasakyt, Jus dydvires mergaites ir mamytes!!! Sekmes Jums ir Jusu augintiniams.
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2014 02 20, 17:27)
Lb.grazi seimynele
Paskaicius visas istorijas - laukimo, ka galiu pasakyt, Jus dydvires mergaites ir mamytes!!! Sekmes Jums ir Jusu augintiniams.
ačiū iš tiesų panašiai ir jaučiuos, nors dabar tai jau lengviau nepalyginamai. Kakučių padaugėjo, bet šuniukų jau irgi pamažėjo, išeinam į kiemą, žaidžiam, dūkstam, mamytė auklėja juos, kažkokių rimtų problemų nėra, tik dainuoja labai daug kai į dėžę atgal sudedu miegot, kol santykius visi išsiaiškina
O as turiu beda.. mano kalyte laukias ir turejo uz savaites pusanttos gimdyt, bet atlikus tyrimus paaiskejo kad suniukai nustojo vystytis ir zuvo. Laukiam abortacijos ir dabar mano suniuke bisur tamposi su savim du pliusinius zaisliukus visur salia pasiguldo ir rupinas kaip vaikais. Skaudu ziureti kaip jai padeti?
Aš ne specė, bet įsivaizduoju, kad daug veiklos ir krūvio reikėtų kalytei..gal kitos labiau ką patars
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2014 11 19, 22:44)
O as turiu beda.. mano kalyte laukias ir turejo uz savaites pusanttos gimdyt, bet atlikus tyrimus paaiskejo kad suniukai nustojo vystytis ir zuvo. Laukiam abortacijos ir dabar mano suniuke bisur tamposi su savim du pliusinius zaisliukus visur salia pasiguldo ir rupinas kaip vaikais. Skaudu ziureti kaip jai padeti?
Labai keista tas kad laukiat, nes jei viduje nesirezorbavę (buvo jau toki dideli kad tai jau neįvyko) negyvi šuniukai-kalė gali žūti, gali būt kraujo užkrėtimas, ir šiaip-jei yra nors vienas negyvas gendantis šuniukas-labai didelė tikimybė kad kalė pati jau negimdys, reikiacezariuot. Tad tas laukimas čia baisiausias. O žailų nešiojimas yra nieko tokio-nešerkit, didinkit krūvį ir baigsis
Laukt ir nieko nedaryt tokiu atveju tikrai pernelyg rizikinga. Yra dar abortacijai skirti vaistai, tai arba jie (darant echoskopijas laiks nuo laiko ir stebint būklę), arba operacijos būdu išimt vaisius.
sveikos
Tema perskaiciau nuo pradzios,bet gal dar kazka patarsite IS savo patirties ,kai kalyte tampa nevalgi 26 nestumo dienele,bet kelios dienos kaip apetitas mazeja,snd ne kasnio... Pradejau duot RC sterteri,bandau is rankos ir jautiena ir varskyte,viska bandau duoti,kad tik nebutu alkana Nutri plus gel VIT kasdien gauna,bet juk turi ir valgyti..
ACIU
Tema perskaiciau nuo pradzios,bet gal dar kazka patarsite IS savo patirties ,kai kalyte tampa nevalgi 26 nestumo dienele,bet kelios dienos kaip apetitas mazeja,snd ne kasnio... Pradejau duot RC sterteri,bandau is rankos ir jautiena ir varskyte,viska bandau duoti,kad tik nebutu alkana Nutri plus gel VIT kasdien gauna,bet juk turi ir valgyti..
ACIU