Įkraunama...
Įkraunama...

Kalių gimdymas

QUOTE(Eve... @ 2014 01 15, 22:25)
Kaip tik atostogos man tai turiu laiko, lauke praleidžiam po 3h kasdien, praktiškai kas antra dieną su šunim išsidūksta, grįžus sminga...  Energijos turi milijoną iš nežinia kur, o neėda ji pati turbūt savaitę... doh.gif  O vandens visai neduoti negaliu, gi tiek laksčius tikrai ištrokšta... g.gif
Parodos ant nosies, ot skeletą rodyt galėsiu  lotuliukas.gif  doh.gif

nenumirs 1 dieną negavus smile.gif

aš turiu kitą klausimą. kokias sutartis pasirašinėjat dėl avansinio mokėjimo už šuniuką?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 01 17, 13:04)
aš turiu kitą klausimą. kokias sutartis pasirašinėjat dėl avansinio mokėjimo už šuniuką?

as esu davusi avansa uz suniuka tai nieko nepasirasinejom, abipusiu pasitikejimu ax.gif nors manau galima norint laisvos formos pasirasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 17 sausio 2014 - 15:19
chebra thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Pumpum, mes kai pirkom suniuka (pries 2men beveik) tiesiog palikom avansa be jokiu sutarciu pasirasinejimu. Tas avansas yra kaip ir "pazadas", kad tu ta suniuka tikrai pirksi, o jei jau po to persigalvoji, mano nuomone pinigeliai lieka veisejui uz neteseta "pazada" mirksiukas.gif
Man atrodo be galo svarbu, kad veisejas ir pirkejas pasitiketu vienas kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2014 01 22, 17:40)
Pumpum, mes kai pirkom suniuka (pries 2men beveik) tiesiog palikom avansa be jokiu sutarciu pasirasinejimu. Tas avansas yra kaip ir "pazadas", kad tu ta suniuka tikrai pirksi, o jei jau po to persigalvoji, mano nuomone pinigeliai lieka veisejui uz neteseta "pazada"  mirksiukas.gif
Man atrodo be galo svarbu, kad veisejas ir pirkejas pasitiketu vienas kitu  mirksiukas.gif

Ai aš jau išsiaiškinau ir pasidariau sutartėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetau, kokie fainuolėliai smile.gif)) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2014 01 02, 14:27)
as tai sakyciau net ne truputi o labai keista skaityt, istorija su kosmaro elementais sad.gif gal tai veisles ipatybes, bet tas saremiavimas dvi paras blink.gif sunkiai suvokiama. taip pat keista, kad kale net ir naturaliai pagimdzius nepripazino savo vaiku tiek laiko  g.gif  na bet svarbiausia laiminga pabaiga, labai grazus mazyliai wub.gif  thumbup.gif

Ne, tai tikrai ne veisles ypatybe. Ridzbekai siaip be sunkumu isgimdo net didziules vadas. Mums yra teke karta cezari daryti, kai didziulis suniukas buvo uzstriges, bet siaip dazniausiai mergaites suniukus kaip kamscius "issaudo" ir baigtas kriukis.

Kaip tik siandien sulaukeme mazyliu. Kalytei - pirma vada, o ji savo 13a mazyliu isgimde per 6 val ir praktiskai be jokios pagalbos thumbup.gif Padarysim keleta nuotraukeliu ir eisime svesti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la_vista_baby: 24 sausio 2014 - 21:41
13 ohmy.gif Sveikinimai clap.gif clap.gif
Atsakyti
Nieko sau vados thumbup.gif
Ar čia ridžbekės tokios visada gausiai vedančios, ar čia taip sutapo. Vienos 9, kitos 13.

Sveikinimai laimingoms šeimininkėms. Gražūs šunys.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2014 01 25, 13:48)
Nieko sau vados thumbup.gif
Ar čia ridžbekės tokios visada gausiai vedančios, ar čia taip sutapo. Vienos 9, kitos 13.

Sveikinimai laimingoms šeimininkėms. Gražūs šunys.

Taip, ridžbekai veda didžiules vadas be didesnių problemų, kaip ir sakė la_vista_baby. Labai keista užtat man buvo, kad mums šitaip. Kiti veterinarai rekomendavo mums antrą kart kergiant daryti cezarį ir šalinti gimdą iš kart. Bet prieš tai praechoskopuosiu ir dar pasitarsiu su kokiu Laurusevičium, ar bus saugu taip daryti, po tokių nelaimių smile.gif Mūza labai gerus šuniukus davė, būtų gaila tuom ir pabaigti, bet jei negausiu palaiminimo, tai ir pabaigsiu, šuns sveikata žymiai svarbiau 4u.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Asta, didžiuliai sveikinimai. Wow, netgi 13 thumbup.gif man su 9 jau kosmosas namie lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki kada jūsų ciuciukai gauna mamos pieną? Maniškiams 6 savaitės poryt bus, tai jau ir Mūza nenoriai maitina nes labai skauda, ir jie patys kelias minutes pačiunkia ir išeina pasivaikščiot, atsibosta. Gana gal jau?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 01 26, 00:24)
Iki kada jūsų ciuciukai gauna mamos pieną? Maniškiams 6 savaitės poryt bus, tai jau ir Mūza nenoriai maitina nes labai skauda, ir jie patys kelias minutes pačiunkia ir išeina pasivaikščiot, atsibosta. Gana gal jau?

Pas mus nuo 6 savaiciu jau damaitinu suniukus, o kale uzsuka vis reciau ir reciau, isitikina, kad jiems valgyt paduota ir eina sau. Kai kurios kales paede eina atryt maista suniukams smile.gif
Atsakyti