Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

yra tokios pakuotes - jokiu repliu nereikia, tik plaktuko. Laiko pukiai, ir lengvai ismokstama bigsmile.gif
user posted image
O jus apie tokias reples cia kalbat ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(sirenute @ 2013 03 17, 08:32)

As jas dejau i sauskelnes tai vienas skioksnis buvo flanele, antras trikotazas. Tik man atrodo kad plastikines yra storesnes.

iskilesnes labiau , ne tokios prigludusios kaip tos metalines
O tos reples reikalingos tiem plasmasiniam ? as nesu susidurus su tokiom ax.gif
Atsakyti
Oij, kiek visokių grožių thumbup.gif thumbup.gif

Vasara artėja ir tuoj dar grožybių pasipils wub.gif wub.gif

Megiukai,o jūs visos iš vieno miesto, kad koperuojatės žurnalo siuntimui? Nes po to dar reikės LT siųstis ir nelabai ką suatupysit. Ypač jei ne vieno reikia. Lengviau ir patogiau būtų užsisakyt tiesiai iš ten ir viskas. Bent jau aš nesuku dėl to galvos, nes po to ir pretenzijas žinau kur reikšti ir vis vien ne ką sutupai...
Vienintelis dalykas dėl ko reikia pagalvoti, tai jei jūsų paštas nepatikimas (čia kaip tik pr TV rodoapie vieną Kauno paštą), nes Ottobre siunčia neregistruotus žurnaliukus (bent jau man) ir jei paštas grybauja, tai galima ir nesulaukti...

Dolzz, tu dar neturi spaudžių? Trikotažui tikrai geriau metalinės. Plastiko nededu į trikotažą, nes plastikinės tvirtinasi vienam taške,o metalinės (tos ring tipo) 4 ar 5. Taip mažesnės skylutės gaunamos ir keliuose taškuose sutvirtinama, kad neišliptų. Ir tai ant viengubo trikotažo nesilaiko, krenta lauk, reikia tvritinti kokiu flizelinu, ar kelis sluoksnius dėti.

Akims paganyti...
user posted image
Atsakyti
O man sitie rubeliai nerealus doh.gif Paziurejau i juos ir vel uzsirasiau i siuvimo kursus biggrin.gif tobulai grazus...Gal matet kur pirkt tokio plono dzinsiuko is kurio pasiuti tokie dzinsiukai?

http://www.facebook....2...9461&type=1

user posted image

Atsakyti
O kaip jums atrodo tokios reples bus patikimos ir geros? As nesuprantu, aprasyme raso, kad yra dezutej 10mm ir 15 mm ir 4 mm spaudziu dydziai, tai su tom paciom replem bus galima skirtingu dydziu spaudes ikalt?

http://www.ebay.co.u...=item27c7d9a863
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 17, 13:58)
O kaip jums atrodo tokios reples bus patikimos ir geros? As nesuprantu, aprasyme raso, kad yra dezutej 10mm ir 15 mm ir 4 mm spaudziu dydziai, tai su tom paciom replem bus galima skirtingu dydziu spaudes ikalt?

http://www.ebay.co.u...=item27c7d9a863

nzn kaip sitos, bet tas kur as ikeliau raudonas ... tokios pat gamybos turiu skylem musti, tai sulauziau ne vienas, bais tas aliuminis minkstas , jei tvirciau reikia paspausti ... zodziu, pastudijuok gal pamatysi didesni koki vazda, man nepasididino anas ...
Atsakyti
Gundžiausi aš tokias pirkti. Ten antgaliukai keičiasi, kad būtų kitam dydžiui mušti. Bet geriausia pastudijuoti ar po to rasi tokio pat dydžio papildomų spaučių pirkti, ar reikės vėl po keliolika siųstis. Man pradžioj daug ant sugadinimo nuėjo... O tie su plaktuku mušami rinkinukai, tai tinka tik tam kiekiui spaudžių kuris įdėtas, po to susidėvi labai greitai.

Jei gyveni UK, tai gal ir nebrangu skaitos... bet aš dar truputį pridėčiau ir geriau presą su antgaliukais nusipirkčiau, kad ir turkišką turginį, bet laikys daugiau.
Bet viskas nuo papildomų spaudžių standarto priklauso, kokios prieinamos įsigyt, kad po to nebūtų, taip, kad turi įrankį ir neturi ką su juo mušt...

Kuri Klaipėdoj sveriamo trikotažo pirkot? Gal išduosit kur jo yra. KAip tik kitą savaitę ruošiuos į Klaipėdą, tai būtinai noriu ir jos "slaptas" vieteles aplankyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 17 kovo 2013 - 13:19
QUOTE(Otra @ 2013 03 17, 12:39)

va taip ir mergaites noris lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 17, 08:51)

liuksiskai thumbup.gif as matau tu esi aplikaciju meistre- kokia masina naudoji ax.gif
Gal gali duoti koki patarima kaip graziai aplikacija prisiuti - buitinem salygom bigsmile.gif
dar su veliuru nesu bandzius, bet svajoju neraliai ax.gif
Cia va tapkiuku brezinukas ir pamokele
http://pinterest.com...69471507412769/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 17 kovo 2013 - 13:28
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 17, 14:18)
Kuri Klaipėdoj sveriamo trikotažo pirkot? Gal išduosit kur jo yra. KAip tik kitą savaitę ruošiuos į Klaipėdą, tai būtinai noriu ir jos "slaptas" vieteles aplankyt smile.gif  4u.gif

as biggrin.gif spalva grazia pasiemiau ryskia salotine, tik dar nzn ka siusiu, zodziu ten 1 kg-90lt uz metra mazdaug gal ciu ta daugiau, sumokejau 30 lt g.gif

gaila kad nera ten margu berniukisku trikotazu.. reikes dar viena parda senamiestyje aplankyt

jomajo pasidariau sau darbelio... doh.gif isskalbiau uzvalkala ciuzinio su grikiai ir jis susitrauke... reikes persiuti.. grikius jau issiardziau... nu bet kaip siuna uzvalkala ir nemasto kad audinys pasitrauks isplovus, maniau kad bus apdirbtas taip kad nesitrauks... susinervinau biski.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 17 kovo 2013 - 13:52
Oij Terra, tikrai ziopliai... blink.gif
As nesupratau, tu u metra 30 lt sumokejai?
As dabar uk perku audinius tai kiek galiu tiek ieskau... po kelis metrus nusiperku karta i savaite smile.gif

oij vienu zodziu nzn kada ie kaip as iki tu spaudziu dagyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 17 kovo 2013 - 14:13
Terra, prašau, gal į AŽ gali kontaktus kur ta krautuvėlė.. ir senamiesty... 4u.gif 4u.gif

OJE, aš dabar jau su siuvinėjimo mašina darau aplikacijas. Labai man jos patinka, nes išlieka minkštas siuvinys, nesukietėja ties ta aplikacijos vieta,o ir su spalvom žaisti galima.
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 17, 15:10)
Oij Terra, tikrai ziopliai...  blink.gif
As nesupratau, tu u metra 30 lt sumokejai?

aha mazdaug nematavau to gabalo nes ten sukarpyta gabalais audiniai ir juos sveria. spalvu pasirinkimas skurdokas tik doh.gif

QUOTE(Kvaki @ 2013 03 17, 15:10)
Terra, prašau, gal į AŽ gali kontaktus kur ta krautuvėlė.. ir senamiesty...  4u.gif  4u.gif

surasiu mapsuose nuorodas, ikelsiu cia gal dar kam reikes 4u.gif
Papildyta:
cia

antram aukste, sveriamas buna

senamiestyje cia

maza parduotuvele bet man patinka ten, galima rast ko grazaus 4u.gif

o jei reikia medvilnes ar flaneles tai vaziuoju cia didesnis pasirinkimas spalvotu graziu audinuku pataliukams , patinka kokybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 17 kovo 2013 - 14:30
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 17, 15:10)

OJE, aš dabar jau su siuvinėjimo mašina darau aplikacijas. Labai man jos patinka, nes išlieka minkštas siuvinys, nesukietėja ties ta aplikacijos vieta,o ir su spalvom žaisti galima.

kokia buten masina ax.gif tai nesi bandzius paprastai aplikacijos daryti ax.gif
BEt kiek suprantu ir spec. masinai reikia paklijuoti aplikacija g.gif ir dar ko gero reikia to itempejo/lankelio tokio - nzn kaip jis vadinas ax.gif
Cia mano aplamai antras aplikacijos bandymas - si karteli jau arciau norimo rezultato, bet dar teks ieskoti ir mokytis geriau bigsmile.gif
Vakar mano vaikis issirinko medziaga- tikejaus zydros su melynom zvaigzdem, kad kelnias galeciau pasiuti, o cia uzduotele su gelytem biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 17 kovo 2013 - 15:39