Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

as siandien saviskiui pabandziau golfiuka pasiuti is savo medziageles senos tokios medzio imitacijos trikotazo su pukeliu, tik kakla pabijojau daryt kad per siauras nebutu, tai gavosi toks biskiuka platus, bet dailiai bent man atrodo biggrin.gif

su tel pafotkinau, veliau kada idesiu geresnes, juda kaip vijurkas neina pagaut jo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 14 kovo 2013 - 17:03
Labai fainų darbų pridėjot panos thumbup.gif

Terra aš kai treningus seniau mažiukei siuvau, specialiai su tokiu platesniu kaklu dariau, dabar tipo ale madoj tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2013 03 14, 18:16)
Labai fainų darbų pridėjot panos  thumbup.gif

Terra aš kai treningus seniau mažiukei siuvau, specialiai su tokiu platesniu kaklu dariau, dabar tipo ale madoj tokie  biggrin.gif

ja ja mada biggrin.gif gerai bus sunesios, kita kai darysiu biskiuka reikes koreguot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Platus kaklai tikrai madoj 4u.gif

O as siandien savo maziausiam modeliukui pasiuvau pirma kepurele prisistatymui smile.gif

96% medvilne 4% el.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 03 14, 21:43)
Platus kaklai tikrai madoj  4u.gif

O as siandien savo maziausiam modeliukui pasiuvau pirma kepurele prisistatymui smile.gif

96% medvilne 4% el.

Dieve koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif angelėlis..jau pamiršau, kad tokie maži būna.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2013 03 14, 15:01)
JJ_M-nuostabus paltukas  4u.gif
Mes irgi laukiame šiltesnių orų. Daug siuvau paskutiniu metu, bet šviežiausias "kepinys" pilko storesnio trikotažo su pūkeliu kombis-vadinamasis "jump-in'as" smile.gif (foto didinasi)

ačiū 4u.gif
kepinys superinis wub.gif thumbup.gif gera idėja reikia man abiems tokius pasiūt beveik vienodus wub.gif kaip tik turiu apelsininio trikotažo su pūku ir rankogaliams medžiagos thumbup.gif turėtų super abu atrodyt apelsininiai biggrin.gif super idėja, gražus modeliukas wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 14, 17:52)
as siandien saviskiui pabandziau golfiuka pasiuti is savo medziageles senos tokios medzio imitacijos trikotazo su pukeliu, tik kakla pabijojau daryt kad per siauras nebutu, tai gavosi toks biskiuka platus, bet dailiai bent man atrodo biggrin.gif 

su tel pafotkinau, veliau kada idesiu geresnes, juda kaip vijurkas neina pagaut jo

visai fainas golfiukas thumbup.gif dėl kakliuko aš neatsidžiaugiu savo spaudėmis..įdedu spaudes ir galvos neskauda dėl galvytės lindimo.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(stonjur1 @ 2013 03 14, 14:14)
NA labai dailus paltukas,kaip grazu.

ačiūū 4u.gif

QUOTE(Kvaki @ 2013 03 14, 09:58)
Kelnytės fainulkos  wub.gif
Paltukas, iš vis iš fantstikos serijos... wub.gif  wub.gif  o kaip tie raišteliai? patogu bus raišioti? neatsiriš beeinant, ar vaikui patempus?  g.gif

Man slėptis po tokių siuvinių jau reikia.

Aš vis veliūrą čiupinėju, toks jau mikštutis švelnutis.. tik siuvasi kartais sunkiai smile.gif

Va kepuriukas iš jo

man irgi įdomu kur veliūrą pirkti?smile.gif aš laukiu siuntinio iš fabric.com..medvilnių labai dailių ir flyso marginto, jau kaip siūsiu tai siūūsiu lotuliukas.gif ..bet nepigiai labai jau..kas man nelabai patinka doh.gif
kepuriukas fainas, mielas toks wub.gif
o raišteliai patogu..siuvau dar kitą su sagomis..su raišteliais patogiau..šie užrišti tvirtai laikosi..
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 14, 23:19)
man irgi įdomu kur veliūrą pirkti?smile.gif aš laukiu siuntinio iš fabric.com..medvilnių labai dailių ir flyso marginto, jau kaip siūsiu tai siūūsiu lotuliukas.gif ..bet nepigiai labai jau..kas man nelabai patinka  doh.gif
o raišteliai patogu..siuvau dar kitą su sagomis..su raišteliais patogiau..šie užrišti tvirtai laikosi..

Fabric.com tikrai tokių audinių, kad bežiūrint į juos seilė varva. Tik su visais siuntimais, ir jei dar mokesčiai prisideda laaabai brangu išeina. JJ_M kaip suprantu ne pirmą kartą iš ten užsisakote, nenusivylėte kokybe niekad? Neblunka spalvos?
Atsakyti
dolzz mergytes grozis wub.gif jetau kokia pupa mazute wub.gif kepuryte labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 15, 00:19)
man irgi įdomu kur veliūrą pirkti?smile.gif aš laukiu siuntinio iš fabric.com..medvilnių labai dailių ir flyso marginto, jau kaip siūsiu tai siūūsiu lotuliukas.gif ..bet nepigiai labai jau..kas man nelabai patinka  doh.gif

parasyk atsiliepima mirksiukas.gif , as senai juos stebiu, bet kazkaip nerandu laiko uzsisakyti ax.gif
Labai jau saunus jusu siuviniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Madingi tie jamp in “ai .. O uztrauktuka siuvai is abieju galu atidaroma ax.gif Mano bernai nori tokiu- bet as nenoriu, tai kol galiu bandau diktuoti savo mada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 15, 10:51)
Madingi tie jamp in “ai .. O uztrauktuka siuvai is abieju galu atidaroma  ax.gif Mano bernai nori tokiu- bet as nenoriu, tai kol galiu bandau diktuoti savo mada  lotuliukas.gif

Užtrauktukas iš vieno galo tik:) Kaip nors reikalui esant smile.gif
kažkiek nepatogu bus į WC, bet lauke lakstyti labai gerai, laisvas, minkštas, malonus ir nugarytė visad šiltai.
Atsakyti
labas mergaitės 4u.gif
QUOTE(Serinute @ 2013 03 15, 09:41)
Fabric.com tikrai tokių audinių, kad bežiūrint į juos seilė varva. Tik su visais siuntimais, ir jei dar mokesčiai prisideda laaabai brangu išeina. JJ_M kaip suprantu ne pirmą kartą iš ten užsisakote, nenusivylėte kokybe niekad? Neblunka spalvos?

labai gera kokybė pasitaikė iki šiol..superiniai audiniai
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 03 15, 11:51)
parasyk atsiliepima mirksiukas.gif  , as senai juos stebiu, bet kazkaip nerandu laiko uzsisakyti  ax.gif
Labai jau saunus jusu siuviniai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Madingi tie jamp in “ai .. O uztrauktuka siuvai is abieju galu atidaroma  ax.gif Mano bernai nori tokiu- bet as nenoriu, tai kol galiu bandau diktuoti savo mada  lotuliukas.gif

ačiū, labai maloni šita temukė..tiek liaupsių wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 15 kovo 2013 - 13:00
O as is fabric.com buvau flaneles uzsisakius, tai galiu pasakyti kad man ji nelabai, labai nusiburbulavo, lietuviska geresne kokybe, bet aisku ne tokia spalvinga.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2013 03 15, 14:06)
O as is fabric.com buvau flaneles uzsisakius, tai galiu pasakyti kad man ji nelabai, labai nusiburbulavo, lietuviska geresne kokybe, bet aisku ne tokia spalvinga.

bus įdomu..ne skaip tik šykart flanelės laukiu su mašiniukais..anksčiau medvilnę ir flysą esu pirkus..bet ne patalynei naudosiu, berniukui bliuzonui pamušalą žadėjau daryt..tikiuosi ji manęs nenuvils.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti