Gal kuri artimiausiu metu planuojate parsisiųsti Ottobre žurnalą, gal būtų galima kooperuotis
O kurios jau turit, iš kur siuntėtės?

QUOTE(cionge @ 2013 03 13, 23:00)
Gal kuri artimiausiu metu planuojate parsisiųsti Ottobre žurnalą, gal būtų galima kooperuotis
O kurios jau turit, iš kur siuntėtės?

as irgi prisideciau

QUOTE(*Terra* @ 2013 03 13, 23:21)
Pasidomėjau, jei jų puslapyje pirkti vieną žurnalą, atsiuntimas kainuoja 3,95 eur, jei du žurnalus - viso 6,20 eur, o jei tris - 8,45 eur. Taigi, jei susikooperuoti ir pirkti kelis, gautųsi pigiau atsiuntimas

Kelnytės fainulkos
Paltukas, iš vis iš fantstikos serijos...
o kaip tie raišteliai? patogu bus raišioti? neatsiriš beeinant, ar vaikui patempus?
Man slėptis po tokių siuvinių jau reikia.
Aš vis veliūrą čiupinėju, toks jau mikštutis švelnutis.. tik siuvasi kartais sunkiai
Va kepuriukas iš jo

Paltukas, iš vis iš fantstikos serijos...

Man slėptis po tokių siuvinių jau reikia.
Aš vis veliūrą čiupinėju, toks jau mikštutis švelnutis.. tik siuvasi kartais sunkiai

Va kepuriukas iš jo

Paklausiu truputi kvailo klausimo
O kokia kalba tas žurnaliukas?

QUOTE(Kvaki @ 2013 03 14, 09:58)
Va kepuriukas iš jo

Va kepuriukas iš jo
Koks mielas kepuriukas

Aš irgi nusipirkau bambukinio veliūro, noriu ką nors gražaus pasiūti savo kleckui, bet esu dar ne toli pažengusi savamokslė

QUOTE(redgill @ 2013 03 14, 10:04)
Yra pasirinktinai anglų, prancūzų, vokiečių, berods švedų..
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 14, 08:58)
Va kepuriukas iš jo

Va kepuriukas iš jo
Fainas kepuriukas

QUOTE(cionge @ 2013 03 14, 10:20)
Aš irgi nusipirkau bambukinio veliūro, noriu ką nors gražaus pasiūti savo kleckui
O is kur jus veliura perkat, as niekur nerandu kad spalvotas butu, gali buti medvilnes/polyesteris arba bambukas
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 13, 18:17)
laba, mano pana laukia pavasario ...
NA labai dailus paltukas,kaip grazu.
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 13, 17:17)
laba, mano pana laukia pavasario kada galės puoštis paltuku ir kombinezoną kišt į dėžes
JJ_M-nuostabus paltukas

Mes irgi laukiame šiltesnių orų. Daug siuvau paskutiniu metu, bet šviežiausias "kepinys" pilko storesnio trikotažo su pūkeliu kombis-vadinamasis "jump-in'as"

Serinute nu pavarei
as tokio irgi noriu tik iskarpu kai neturiu tai nesiryztu experimentuot
ziauriai praverstu vasara gamtoj toks vakarais
kitu darbeliai irgi super

kitu darbeliai irgi super

QUOTE(sirenute @ 2013 03 14, 13:19)
O is kur jus veliura perkat, as niekur nerandu kad spalvotas butu, gali buti medvilnes/polyesteris arba bambukas
Aš pirkau iš čia.
QUOTE(Serinute @ 2013 03 14, 15:01)
Mes irgi laukiame šiltesnių orų. Daug siuvau paskutiniu metu, bet šviežiausias "kepinys" pilko storesnio trikotažo su pūkeliu kombis-vadinamasis "jump-in'as" 

Vau, koks fainutis kombis