Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Gal kuri artimiausiu metu planuojate parsisiųsti Ottobre žurnalą, gal būtų galima kooperuotis ax.gif O kurios jau turit, iš kur siuntėtės?
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 03 13, 23:00)
Gal kuri artimiausiu metu planuojate parsisiųsti Ottobre žurnalą, gal būtų galima kooperuotis  ax.gif O kurios jau turit, iš kur siuntėtės?

as irgi prisideciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 03 13, 23:21)
as irgi prisideciau 4u.gif

Pasidomėjau, jei jų puslapyje pirkti vieną žurnalą, atsiuntimas kainuoja 3,95 eur, jei du žurnalus - viso 6,20 eur, o jei tris - 8,45 eur. Taigi, jei susikooperuoti ir pirkti kelis, gautųsi pigiau atsiuntimas smile.gif
Atsakyti
Ir as prisideciau ax.gif prie zurnaliuku siuntimo mirksiukas.gif

Dollzz - sveikinu susilaukus dar vienos dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kelnytės fainulkos wub.gif
Paltukas, iš vis iš fantstikos serijos... wub.gif wub.gif o kaip tie raišteliai? patogu bus raišioti? neatsiriš beeinant, ar vaikui patempus? g.gif

Man slėptis po tokių siuvinių jau reikia.

Aš vis veliūrą čiupinėju, toks jau mikštutis švelnutis.. tik siuvasi kartais sunkiai smile.gif

Va kepuriukas iš jo
user posted image
Atsakyti
Paklausiu truputi kvailo klausimo blush2.gif O kokia kalba tas žurnaliukas?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 14, 09:58)
Aš vis veliūrą čiupinėju, toks jau mikštutis švelnutis.. tik siuvasi kartais sunkiai smile.gif
Va kepuriukas iš jo

Koks mielas kepuriukas wub.gif O tas gyvūnėlis ant jo siuvinėtas ar aplikacija prisiūta?
Aš irgi nusipirkau bambukinio veliūro, noriu ką nors gražaus pasiūti savo kleckui, bet esu dar ne toli pažengusi savamokslė biggrin.gif nemoku visai improvizuoti ir pati pasidaryti lekalų, moku siūti tik iš gatavų doh.gif

QUOTE(redgill @ 2013 03 14, 10:04)
Paklausiu truputi kvailo klausimo  blush2.gif O kokia kalba tas žurnaliukas?

Yra pasirinktinai anglų, prancūzų, vokiečių, berods švedų..
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 14, 08:58)

Va kepuriukas iš jo

Fainas kepuriukas wub.gif

QUOTE(cionge @ 2013 03 14, 10:20)
Aš irgi nusipirkau bambukinio veliūro, noriu ką nors gražaus pasiūti savo kleckui

O is kur jus veliura perkat, as niekur nerandu kad spalvotas butu, gali buti medvilnes/polyesteris arba bambukas
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 13, 18:17)
laba, mano pana laukia pavasario ...

NA labai dailus paltukas,kaip grazu.
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 03 13, 17:17)
laba, mano pana laukia pavasario kada galės puoštis paltuku ir kombinezoną kišt į dėžes

JJ_M-nuostabus paltukas 4u.gif
Mes irgi laukiame šiltesnių orų. Daug siuvau paskutiniu metu, bet šviežiausias "kepinys" pilko storesnio trikotažo su pūkeliu kombis-vadinamasis "jump-in'as" smile.gif (foto didinasi)
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Serinute nu pavarei thumbup.gif as tokio irgi noriu tik iskarpu kai neturiu tai nesiryztu experimentuot doh.gif ziauriai praverstu vasara gamtoj toks vakarais thumbup.gif

kitu darbeliai irgi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2013 03 14, 13:19)
O is kur jus veliura perkat, as niekur nerandu kad spalvotas butu, gali buti medvilnes/polyesteris arba bambukas

Aš pirkau iš čia.

QUOTE(Serinute @ 2013 03 14, 15:01)
Mes irgi laukiame šiltesnių orų. Daug siuvau paskutiniu metu, bet šviežiausias "kepinys" pilko storesnio trikotažo su pūkeliu kombis-vadinamasis "jump-in'as" smile.gif

Vau, koks fainutis kombis thumbup.gif
Atsakyti