Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

OJE, taip cia gimtadienio suknele, kai as pagimdziau sita angela, tai sakiau siam tukstantmetyje daugiau negimdysiu biggrin.gif nezinau kaip tu speji 3 sunum kelniu prisiut, bet as tai turiu keleta laisvu valandu naktim tiktais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 05 14, 21:34)

Kvaki, 14 Geg 2013 - 21:34, parašė:

Kvaki, 14 Geg 2013 - 21:34, parašė:

lasvegiete, šie treningiukai iš ottobres priešpaskutinio žurnalo iškarpos. Čiut pakoreguotos, kišenės pridėtos, bet pagrindas ten.

OJE, kol išmoksti naudotis ir susidraugauji su technika, tai broko visur būna. Kai jau išjodinėji, tai jau ir brokai nedideli būna.
Aš kol su savo plokščiasiūle susidraugavau  doh.gif daug broko ir ardymo dar daugiau buvo. Su siuvinėjimo greičiau bendrą kalbą radom  rolleyes.gif

lasvegiete, šie treningiukai iš ottobres priešpaskutinio žurnalo iškarpos. Čiut pakoreguotos, kišenės pridėtos, bet pagrindas ten.

OJE, kol išmoksti naudotis ir susidraugauji su technika, tai broko visur būna. Kai jau išjodinėji, tai jau ir brokai nedideli būna.
Aš kol su savo plokščiasiūle susidraugavau  doh.gif daug broko ir ardymo dar daugiau buvo. Su siuvinėjimo greičiau bendrą kalbą radom  rolleyes.gif

is kur Ottobre pirkot? Siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 14, 21:34)

leguska69, 14 Geg 2013 - 21:34, parašė:

leguska69, 14 Geg 2013 - 21:34, parašė:

OJE, taip cia gimtadienio suknele, kai as pagimdziau sita angela, tai sakiau siam tukstantmetyje daugiau negimdysiu  biggrin.gif  nezinau kaip tu speji 3 sunum kelniu prisiut, bet as tai turiu keleta laisvu valandu naktim tiktais biggrin.gif

OJE, taip cia gimtadienio suknele, kai as pagimdziau sita angela, tai sakiau siam tukstantmetyje daugiau negimdysiu  biggrin.gif  nezinau kaip tu speji 3 sunum kelniu prisiut, bet as tai turiu keleta laisvu valandu naktim tiktais biggrin.gif

jetus ..palaukiam kol praeis " tukstantmetis" ... ir tu uz poros metu vel gimdysi kita garbaniu angela biggrin.gif
kelniu siuvimas nu kokia 15 min uztrunka, nes bernam lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka atsilus orams reikia saugot galvas vaiku, tai sukurpiau skrybelaite mergytei vienai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
kiek groziu cia pridejot saunuoles kokios smile.gif

mano keletas
megztukas kopija
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 15 gegužės 2013 - 18:57
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 13, 20:23)

leguska69, 13 Geg 2013 - 20:23, parašė:

leguska69, 13 Geg 2013 - 20:23, parašė:

as zinok ir sian uzkaliau raudono trikotazo su taskiukais biggrin.gif vat noriu but kaip tavo angeliukas lotuliukas.gif
Terra thumbup.gif Angelelisane thumbup.gif
Atsakyti
OJE, tau gerai, tu moki trikotaza siut, man is trikotazo tik sluostes dulkem valyt gaunasi...parodyk, ka pasiusi is to trikotazo

Terra, vo man sueitu ta skrybele prie sarafano smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikos visos

labai gražūs visų siuvinukai, kepuriukas tikrai nuostabus wub.gif

aš paprastą sukniukę sumeistravau ant greitųjų, tik žiūriu gal truputį trumpoka g.gif

user posted image

user posted image

bet galesiu dar iš po apačios raukinuką prisiūti thumbup.gif

katinukas toks su kreivu vienu ūsų blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

musu vasarine kepuryte is tetes marskiniu kurie deja suplyso sad.gif ir siaip moraliskai jau pabodo, bet gaila buvo ismest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 15, 22:59)

leguska69, 15 Geg 2013 - 22:59, parašė:

leguska69, 15 Geg 2013 - 22:59, parašė:

OJE, tau gerai, tu moki trikotaza siut, man is trikotazo tik sluostes dulkem valyt gaunasi...parodyk, ka pasiusi is to trikotazo

as siuvau sau, raudonas kelnias ir taskuota suknele, tik garbanu tokiu neturiu biggrin.gif ax.gif Vaikstau visa visa spalvota ir gasdinu liaudi spalvom ... biggrin.gif
Pries kelias dienas paskaiciavau, kad mano mazius turi virs 33 kelniu doh.gif stai kodel mano skalbykloj visada kalnai drabuziu doh.gif ir daugiausia maziaus ir vidurinelio doh.gif
Jus nepatikesit.. bet vakar uzkaliau overloka pati fainiausia pasaulyje wub.gif be galo esu patenkinta .... jis ijungtas neuzia wub.gif tik kai siuni , maloniai groja biggrin.gif thumbup.gif
Klausimas buvo iskeltas ar kelione ar overlokas .... ax.gif prasysim overloko uzdirbti ant keliones dabar lotuliukas.gif
Ko bernam niekas nesiunat ? biggrin.gif
Vakar gudriai nusipirkau medziagos - vaikiska dekiuka ...ir pasiuvau megztuka... neturiu tik salotinio uztrauktuko, tai jau pasigirciau ax.gif
Dollzz - tavo mergina dabar kaip uogiene mirksiukas.gif Pasakyk ta gumeliu paraukima kaip dariai .. gumute siuvai ar elastiniu siulu is apacios ax.gif man reikia kazkaip atidirbti sia technika g.gif
mama- gulbe o neturi sviesios medziagos daugiau ? desiutum apacioj juostele ir pailgetu ax.gif
Atsakyti
oi vaikam visad reik daug drabuziu ir viena uzlepta komplekta kritiniam atvejui lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sviesaus audinuko dar liko, tad ir nepergyvenu, suknele jau pora kart spejo but iskalbta, tad vakare kai nematys dasiusiu hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vezimas jau papimpintas, tai stai ir dar vienas mano kurinys ax.gif biggrin.gif
Kadangi sitas romantinis mazylio laikotarpis trumpas ... ir kadangi as jau viska turejus ir isbandzius, tai man labiausiai tinka kelionine lovyte su geru ciuziniu ax.gif
Stai pirminis varijantas, kadangi pagrinda pasirinkau balta, tai ateityje galesiu keisti pagal visus savo norus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti