Sveikos, va ir mūsų pavasarinis - vasarinis palčiakas 

Oj kokių grožių Jūs čia visos prisiuvę
Įkvėpėt ir mane, vis dabar iš likučių dėlioju, kas čia gražaus mažei išeitų
Labai patiko vežimukas, Oje lyg tais, taip? Taip kruopštu ir orginalu. Super
. Galvoju, gal išeitų kaip panašiai ir skėtuką apdėlioti? Nes turime tokį nelabai gražų, bet skolintas, tai negaliu nuardyti ir panaudoti vietoj iškarpos
Grethenn, esu pirkusi iš vienos moters sveriamą trikotažą, ji Vilniuj, bet man siuntė kurjeriais ir į Kauną. Turi trikotažų ir viskozinių, ir medvilninių, ir tikrai labai pigiai (18lt/kg). Jei nori, galiu paieškoti jos kontaktų.

Grethenn, esu pirkusi iš vienos moters sveriamą trikotažą, ji Vilniuj, bet man siuntė kurjeriais ir į Kauną. Turi trikotažų ir viskozinių, ir medvilninių, ir tikrai labai pigiai (18lt/kg). Jei nori, galiu paieškoti jos kontaktų.

[/quote]
paieškokit:) o ji kažkur sudėjus fotkes?
QUOTE(Borri @ 2013 05 06, 20:03)
Oj kokių grožių Jūs čia visos prisiuvę
. Galvoju, gal išeitų kaip panašiai ir skėtuką apdėlioti? Nes turime tokį nelabai gražų, bet skolintas, tai negaliu nuardyti ir panaudoti vietoj iškarpos

dekui

QUOTE(OJE @ 2013 05 06, 20:17)
dekui
zinok as be breziniu dariau, nenuardziau nieko... tiesiog pasigrazinau akiai ir tiek .. tikrai tu gali ... viskas paprasciau nei atrodo
jei turi jau nora .. tikrai kazka pasidarysi 

Aš galvoju, kad gal tiesiog tokias kaip pagalvytes panašiai pasiūti, pririšamas... Tik va įdomu, kaip su funkcionalumu, vis tik skėtuko tame ir esmė, kad suspaudi į lazdą ir patogu

Na atrasiu kada kokią minutę laisvesnę, reikės pabandyti pasidėlioti

Juscike, parašysiu Jums į až jos kontaktus.
Sveikos, prašau patarimo, liūdnu reikalu važiuoju į Vilnių, patarkit kur galėčiau nusipirkti trikotažo ir kt. gėrių siuvimui?
QUOTE(juscike @ 2013 05 08, 13:50)
Sveikos, prašau patarimo, liūdnu reikalu važiuoju į Vilnių, patarkit kur galėčiau nusipirkti trikotažo ir kt. gėrių siuvimui?
yra prie kalvarijaus turgaus 2 aukste "Zalioj stotelei" Ibrahime yra, bet ten brangus,bet kokybiskas

QUOTE(agne_vvr @ 2013 05 08, 16:23)
yra prie kalvarijaus turgaus 2 aukste "Zalioj stotelei" Ibrahime yra, bet ten brangus,bet kokybiskas 

o aciu, kaip tik i Klavariju aidojimu namus vaziuosiu

Akim paganyt... treningiukas mažąjai...

Terra, dinozauras jėginis

Terra, dinozauras jėginis

[quote=Kvaki,2013 05 08, 21:56]
Liuks
Liuks

QUOTE(juscike @ 2013 05 08, 13:50)
Dar Danesoj visokių gėrių siuvimui už padorią kainą apstu.