Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Sveikos, va ir mūsų pavasarinis - vasarinis palčiakas smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Oj kokių grožių Jūs čia visos prisiuvę wub.gif
Įkvėpėt ir mane, vis dabar iš likučių dėlioju, kas čia gražaus mažei išeitų bigsmile.gif
Labai patiko vežimukas, Oje lyg tais, taip? Taip kruopštu ir orginalu. Super thumbup.gif . Galvoju, gal išeitų kaip panašiai ir skėtuką apdėlioti? Nes turime tokį nelabai gražų, bet skolintas, tai negaliu nuardyti ir panaudoti vietoj iškarpos g.gif

Grethenn, esu pirkusi iš vienos moters sveriamą trikotažą, ji Vilniuj, bet man siuntė kurjeriais ir į Kauną. Turi trikotažų ir viskozinių, ir medvilninių, ir tikrai labai pigiai (18lt/kg). Jei nori, galiu paieškoti jos kontaktų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borri: 06 gegužės 2013 - 19:03

Grethenn, esu pirkusi iš vienos moters sveriamą trikotažą, ji Vilniuj, bet man siuntė kurjeriais ir į Kauną. Turi trikotažų ir viskozinių, ir medvilninių, ir tikrai labai pigiai (18lt/kg). Jei nori, galiu paieškoti jos kontaktų. ax.gif
[/quote]

paieškokit:) o ji kažkur sudėjus fotkes?
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2013 05 06, 20:03)
Oj kokių grožių Jūs čia visos prisiuvę wub.gif
Įkvėpėt ir mane, vis dabar iš likučių dėlioju, kas čia gražaus mažei išeitų bigsmile.gif
Labai patiko vežimukas, Oje lyg tais, taip? Taip kruopštu ir orginalu. Super thumbup.gif . Galvoju, gal išeitų kaip panašiai ir skėtuką apdėlioti? Nes turime tokį nelabai gražų, bet skolintas, tai negaliu nuardyti ir panaudoti vietoj iškarpos g.gif 

dekui ax.gif zinok as be breziniu dariau, nenuardziau nieko... tiesiog pasigrazinau akiai ir tiek .. tikrai tu gali ... viskas paprasciau nei atrodo mirksiukas.gif jei turi jau nora .. tikrai kazka pasidarysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 06, 20:17)
dekui  ax.gif  zinok as be breziniu dariau, nenuardziau nieko...  tiesiog  pasigrazinau akiai  ir tiek ..  tikrai tu gali ... viskas paprasciau nei atrodo  mirksiukas.gif  jei turi jau nora .. tikrai kazka pasidarysi  bigsmile.gif

Aš galvoju, kad gal tiesiog tokias kaip pagalvytes panašiai pasiūti, pririšamas... Tik va įdomu, kaip su funkcionalumu, vis tik skėtuko tame ir esmė, kad suspaudi į lazdą ir patogu g.gif
Na atrasiu kada kokią minutę laisvesnę, reikės pabandyti pasidėlioti smile.gif

Juscike, parašysiu Jums į až jos kontaktus.
Atsakyti
mano naujausias, dinozauras, kaklas parauktas nes taip norejo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, prašau patarimo, liūdnu reikalu važiuoju į Vilnių, patarkit kur galėčiau nusipirkti trikotažo ir kt. gėrių siuvimui?
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2013 05 08, 13:50)
Sveikos, prašau patarimo, liūdnu reikalu važiuoju į Vilnių, patarkit kur galėčiau nusipirkti trikotažo ir kt. gėrių siuvimui?

yra prie kalvarijaus turgaus 2 aukste "Zalioj stotelei" Ibrahime yra, bet ten brangus,bet kokybiskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 05 08, 16:23)
yra prie kalvarijaus turgaus 2 aukste "Zalioj stotelei" Ibrahime yra, bet ten brangus,bet kokybiskas  4u.gif

o aciu, kaip tik i Klavariju aidojimu namus vaziuosiu sad.gif
Atsakyti
Akim paganyt... treningiukas mažąjai...

user posted image

Terra, dinozauras jėginis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kvaki,2013 05 08, 21:56]
Akim paganyt... treningiukas mažąjai...

Liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2013 05 08, 13:50)

Dar Danesoj visokių gėrių siuvimui už padorią kainą apstu. 4u.gif Sintetinio trikotažo pasirinkimas didelis, su medvilniniu prasčiau, bet, kiek akį užmečiau, pasirodė didesnis nei Manto g-vėje.
Atsakyti