QUOTE(Kvaki @ 2013 03 17, 18:25)
Ole, Wow kokia aplikacija, čia pati viską su siuvimo mašina?
as ir skaitau ir mokinuos .. pvz. klijuoja daukas purskiamais klijais... as kolkas neradau tokiu kurie man patiktu ... tuos kuriuos turiu, ten tipo jau skiautiniu gamybai
Aplikacija man ir grazi, turiu toki gabaliuka medvilnes kuriame yra gal kokie 9 tokie spalvoti herojai , tai mazius issirinko kurio nori.... issikirpau ir po to letai ir atsargiai zigzaginau, si karta pabandziau labai beveik sagu smulkumo zigzagu ... tai buvo idomu kaip laikos, tai vakar isploviau, aisku ten kur sunkiausia, paciuose kampuciuose 4 vietose isbrizgo, bet eigoje likau labai patenkinta. Turim tokia viena maike, tai klijavau pirma aplikacija po to siuvau , patogu, bet bais kieta gavos

Zodziu, jei kursai nekainuotu pusia naujos siuvimo masinos - nesimokinciau pati ant savo keliu, kelialiu
Man tai aplikacine kojele, konkretus atradimas

labai patinka dabar minkstus zaislus ziuti su ja , linija labai gerai matosi
Nesu macius tiesiog ant trikotazo, namu slaygom .. jauciu tada siuvineja su tuo lankeliu... kitaip jis ten budamas minkstas i siuvimo masina sulis
Svedes moterys tai isvis kuria nerealius darbus , niekaip neatkasu is kur gaunas paveiksliuku iskarpas.
Veliura noriu pabandyti, kai jau mokeciu daugiau, nes jis velias ir raitos

ir dar mazos detales uzpjautu mano kantrybe.
Tavo liuksiski, zirafas jeginis , tarp koju turejai darbo
Papildyta:
QUOTE(Rituuukas @ 2013 03 17, 16:58)
OJE gražus siuvinukas

aplikacija smagiai žiūrisi
RITUUUKAS - jau megztukas koks

mano mazius jau tokio nori - jis pasineses ant rozines ir dar su usais .... Trafaretas l.fainas. O ka, ant dazu nebuvo instrukcijos, kad po to kai isdziuna, reikia butinai pralyginti ir skalbti nedaugiau 40 laipsniu
O kaip taip dailiai padarei, kad mezgimo skyluciu nesimato ?