Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Baigiau, rodausi, megztukas bahūriukui, siuvau iš didelio vyriško megztinio ax.gif
aplikaciją piešiau su tekstiliniais dažais, sagutės baltos, nes tos pačios spalvos neturėjau, kai bus proga nufotkinsiu kaip ant modelio atrodo 4u.gif
user posted image

Terra ačiū už nuorodas, pravers 4u.gif

OJE gražus siuvinukas 4u.gif aplikacija smagiai žiūrisi smile.gif

Atsakyti
Terra ačiū, labai, nežinojau visai šių "taškų" aciuks.gif

Ole, Wow kokia aplikacija, čia pati viską su siuvimo mašina? bigsmile.gif thumbup.gif
Su siuvinėjimo mašina, tai paprasta labai, ji ten pati beveik viską daro mirksiukas.gif Anksčiau rankytėm, su paprasta siuvamąja zigzagu dariau. Įmanoma, ypač jei kontūras paprastas, tik kad su trikotažu sunkiau dirbti. Aš savamokslė, tai dviratį išradinėju ir tiek doh.gif
Va čia visos aplikacios su paprasta siuvama mašina padarytos
user posted image
Atsakyti
kvaki labai grazus rubeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 03 17, 18:25)

Ole, Wow kokia aplikacija, čia pati viską su siuvimo mašina?  bigsmile.gif  thumbup.gif

as ir skaitau ir mokinuos .. pvz. klijuoja daukas purskiamais klijais... as kolkas neradau tokiu kurie man patiktu ... tuos kuriuos turiu, ten tipo jau skiautiniu gamybai doh.gif
Aplikacija man ir grazi, turiu toki gabaliuka medvilnes kuriame yra gal kokie 9 tokie spalvoti herojai , tai mazius issirinko kurio nori.... issikirpau ir po to letai ir atsargiai zigzaginau, si karta pabandziau labai beveik sagu smulkumo zigzagu ... tai buvo idomu kaip laikos, tai vakar isploviau, aisku ten kur sunkiausia, paciuose kampuciuose 4 vietose isbrizgo, bet eigoje likau labai patenkinta. Turim tokia viena maike, tai klijavau pirma aplikacija po to siuvau , patogu, bet bais kieta gavos doh.gif Zodziu, jei kursai nekainuotu pusia naujos siuvimo masinos - nesimokinciau pati ant savo keliu, kelialiu lotuliukas.gif
Man tai aplikacine kojele, konkretus atradimas thumbup.gif labai patinka dabar minkstus zaislus ziuti su ja , linija labai gerai matosi bigsmile.gif
Nesu macius tiesiog ant trikotazo, namu slaygom .. jauciu tada siuvineja su tuo lankeliu... kitaip jis ten budamas minkstas i siuvimo masina sulis rolleyes.gif
Svedes moterys tai isvis kuria nerealius darbus , niekaip neatkasu is kur gaunas paveiksliuku iskarpas.
Veliura noriu pabandyti, kai jau mokeciu daugiau, nes jis velias ir raitos doh.gif ir dar mazos detales uzpjautu mano kantrybe.
Tavo liuksiski, zirafas jeginis , tarp koju turejai darbo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituuukas @ 2013 03 17, 16:58)

OJE gražus siuvinukas 4u.gif aplikacija smagiai žiūrisi smile.gif

RITUUUKAS - jau megztukas koks wub.gif mano mazius jau tokio nori - jis pasineses ant rozines ir dar su usais .... Trafaretas l.fainas. O ka, ant dazu nebuvo instrukcijos, kad po to kai isdziuna, reikia butinai pralyginti ir skalbti nedaugiau 40 laipsniu bigsmile.gif
O kaip taip dailiai padarei, kad mezgimo skyluciu nesimato ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 17 kovo 2013 - 18:00
QUOTE(Otra @ 2013 03 17, 12:39)
O man sitie rubeliai nerealus  doh.gif Paziurejau i juos ir vel uzsirasiau i siuvimo kursus  biggrin.gif tobulai grazus...Gal matet kur pirkt tokio plono dzinsiuko is kurio pasiuti tokie dzinsiukai?

http://www.facebook....2...9461&type=1

user posted image

iki tokio lygio man toli tai uzsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Jau kokių grožių prikėlėt wub.gif

Parodau ir aš savaitgalio darbelį, pirmas siuvinys pipirui - haremo kelnytės, tik didokos gavosi, kitą kartą siūdama žinosiu, kas kaip, nes iš tikrųjų visiškas bandymas čia buvo, ir audinys - likutis nuo mano suknelės hihihi.gif norėjau tik išbandyt, kaip gaunasi ax.gif Foto nelabai ryški, sunku pagaut ramiai pozuojantį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 17, 18:10)
RITUUUKAS - jau megztukas koks  wub.gif  mano mazius jau tokio nori - jis pasineses ant rozines ir dar su usais .... Trafaretas l.fainas. O ka, ant dazu nebuvo instrukcijos, kad po to kai isdziuna, reikia butinai pralyginti ir skalbti nedaugiau 40 laipsniu bigsmile.gif 
O kaip taip dailiai padarei, kad mezgimo skyluciu nesimato ?

na va, gausi siūt kad nori bigsmile.gif ant buteliuko jokios instrukcijos, o perkant nepaklausiau, galvojau kad viskas bus surašyta...
viską siuvau rankomis, bet daugiau neprasidėsiu su medvilniniais mezginiais labai labai spūra, akys bėga, privargau, doh.gif su vilnoniais paprasčiau smile.gif

QUOTE(cionge @ 2013 03 17, 21:17)
Parodau ir aš savaitgalio darbelį, pirmas siuvinys pipirui - haremo kelnytės, tik didokos gavosi,  kitą kartą siūdama žinosiu, kas kaip, nes iš tikrųjų visiškas bandymas čia buvo, ir audinys - likutis nuo mano suknelės hihihi.gif norėjau tik išbandyt, kaip gaunasi  ax.gif Foto nelabai ryški, sunku pagaut ramiai pozuojantį  biggrin.gif

kaip pirmas blynas labai jau vykęs 4u.gif jo ramiai kad papozuotų bešansų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2013 03 17, 11:49)
Kadangi aš noriu kelių žurnaliukų, tai bandysiu tada pati kažkaip nusipirkt   4u.gif

as pas drauge paprasiau,kad paziuretu,gal pigiau bus kai nupirks ir atsius ax.gif
kolkas as pasuoju su kooperavimusi blush2.gif

O ka manot apie KAM spaudziu aparata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 18 kovo 2013 - 08:49
QUOTE(Rituuukas @ 2013 03 18, 00:13)

viską siuvau rankomis, 

As neturiu rozinio megztinio biggrin.gif
vaje tai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif rankom, doh.gif uzjauciu, man tai butu nusisauti mintis ax.gif
Atsakyti
Dollzz, as turiu plastikiniu spaudziu reples, pirkau kai daukartines sauskelnes siuvau maziukei, bet as noriu pirkti tas reples metalinems spaudems pirkti, nes man tarkim plastikines net ir tos maziausios truputi didokai atrodo, ir kaip jau Kvaki minejo, ten tik viena skylute, man yra is sauskelniu issoke kai kurios, kazkaip man graziau metalines i rubelius.. Tai vis irgi ziurinejau tas anas, bet dar nenusipirkau.. Faina kepuryte 4u.gif

Rituuukas
, kaip faina su tais dazais, as turiu irgi nusipirkus juos, bet dar niekada nebandziau nieko piest biggrin.gif Vis galvoju, kad sugadinsiu tik medziaga biggrin.gif

Kvaki, kokios fainos aplikacijos thumbup.gif kazkaip galvojau reikia tik siuvinejimo masinos jas graziai apsiut ir net nebandziau su paprasta..
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 18, 09:29)
As neturiu rozinio megztinio  biggrin.gif

galite rožinę medžiagytę paimti kaip maikutę pasiūt, nebūtinai megztinį, nebent tik megztinio nori, tada gausit mokintis megzti 4u.gif biggrin.gif arba gal mokat? aš tai moku, bet akys tai šleivos kreivos gaunasi tongue.gif

QUOTE(asvi. @ 2013 03 18, 10:26)
Rituuukas, kaip faina su tais dazais, as turiu irgi nusipirkus juos, bet dar niekada nebandziau nieko piest biggrin.gif Vis galvoju, kad sugadinsiu tik medziaga biggrin.gif

irgi su baime dažiau, nu atrodė kad nesigaus, dabar kaupiuosi skalbimui biggrin.gif bijau skalbt biggrin.gif bet turbūt bereikalo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2013 03 18, 12:49)
galite rožinę medžiagytę paimti kaip maikutę pasiūt, nebūtinai megztinį, nebent tik megztinio nori, tada gausit mokintis megzti 4u.gif  biggrin.gif  arba gal mokat? aš tai moku, bet akys tai šleivos kreivos gaunasi tongue.gif
irgi su baime dažiau, nu atrodė kad nesigaus, dabar kaupiuosi skalbimui biggrin.gif bijau skalbt biggrin.gif  bet turbūt bereikalo tongue.gif

biggrin.gif zinau, kad galima ir nusimegzti butu galima, nemoku, bet iveikciau,jei kas duotu tukstanti uz tai biggrin.gif ... tiesiausias kelias yra vyro spinta lotuliukas.gif
bandyk drasiai ir negalvok, kuo daugiau galvosi tuo labiau bijosi biggrin.gif
Atsakyti