Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

[quote=linamog,2013 03 06, 13:24]
Parodykit, kuriuos. Bet siaip pas mane dvi poros USA7 su 25cm peda, jie didinti.

/quote]


siti https://www.javari.fr/dp/B004Z63BRO
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 03 06, 12:57)

O kaip ju dydziai pamazinti/padidinti su 24cm peda koki rinktis g.gif
Atsakyti
Sveikos, batų medžiotojos 4u.gif

Grąžinau prancūziškam Javariui batus su subraižyta oda, prašydama grąžinti pinigus. Į siuntinį buvau įmetusi ir siuntimo apmokėjimo čekį - 22lt. Ir ką jūs manot, grąžino man pinigus už batus ir 2,79 euro siuntimo išlaidas. Kažin kas čia per suma, gal sakau kokia standartinė siuntimo kaina. Gal kuri esat susidūrus?

Toms, kurioms 38 nieko gero neduoda nuoroda biggrin.gif
http://www.javari.de...s...&pageCode=d

http://www.javari.de...s...&pageCode=d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjūna: 06 kovo 2013 - 14:29



QUOTE(linamog @ 2013 03 06, 13:24)
Parodykit, kuriuos. Bet siaip pas mane dvi poros USA7 su 25cm peda, jie didinti.

O ka ta firma, imaknojus i bala nuo perslapimo neapsaugos.



QUOTE(cloudlet @ 2013 03 06, 14:34)

as tokius turiu. Siunciausi is Natureshop. Dydi atitinka, su 38 toki ir emiau. Tik jau koja ikisti doh.gif MB man padejo juos uzsidet, vienai be sansu butu. Niekaip nenusprendziu ar parduot, nes grazus labai. Noriu nunesti i kokia taisykla ir paklaust ar galima butu uztrauktuka isiuti.
Turiu ir klasikinius Emu is Javari.uk. Pirkau UK5, atitiko 38 d. Ant etiketes UK5/USA7/Eur38
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliuke_: 06 kovo 2013 - 14:31
Prisidedu prie gerumo akcijos 38 dydžio nešiotojoms, imkit, jei tinka ir patinka - raudoni, lakuoti biggrin.gif
http://www.javari.fr...o...&pageCode=d
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 03 06, 15:29)
as tokius turiu. Siunciausi is Natureshop. Dydi atitinka, su 38 toki ir emiau. Tik jau koja ikisti  doh.gif  MB man padejo juos uzsidet, vienai be sansu butu. Niekaip nenusprendziu ar parduot, nes grazus labai. Noriu nunesti i kokia taisykla ir paklaust ar galima butu uztrauktuka isiuti.
Turiu ir klasikinius Emu is Javari.uk. Pirkau UK5, atitiko 38 d. Ant etiketes UK5/USA7/Eur38



Tai gal ir gerai kad ėmiau dydžiu didesnius, koja lengviau įlys ax.gif
Atsakyti
Dar vieni 40-ai kojai bigsmile.gif http://www.javari.fr...e...&pageCode=d

ar gera cia firma? Gal pamažinti kartais būna g.gif

39-ai http://www.javari.fr...e...&pageCode=d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 06 kovo 2013 - 16:33
Ir ką jūs manot, grąžino man pinigus už batus ir 2,79 euro siuntimo išlaidas. Kažin kas čia per suma, gal sakau kokia standartinė siuntimo kaina. Gal kuri esat susidūrus?

Aš čekio neįdėjau, bet irgi grąžino tokią sumą už batus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fillas @ 2013 03 06, 18:46)
Ir ką jūs manot, grąžino man pinigus už batus ir 2,79 euro  siuntimo išlaidas. Kažin kas čia per suma, gal  sakau kokia standartinė siuntimo kaina. Gal kuri esat susidūrus?

Aš čekio neįdėjau, bet irgi grąžino tokią sumą už batus  g.gif



Vokieciai grazino 6,90 eur, nors pries tai jiems rasiau, kad tas malonumas man kainavo 21,4 eur ir buvo pazadejo grazinti visa suma. Tai kai susinervinau pamaciusi, kad tik tiek grazino, vel laiskeli parasiau, grazino tada dar dali pinigeliu. Viso sumoje 21 eur, 40 euro centu taip ir nesugebejo grazinti bigsmile.gif
Rasykit ir jus jiems, jie grazina standartiskai, o jeigu paprasai, tai grazina ir likusia suma. Maniskiai brokuoti buvo.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien tašę, kuri mane jau buvo išnervinusi iki negalėjimo doh.gif Du kartus sekiau krentančią jos kainą, tikrindavau po du kartus per dieną, ir abu kartus nespėjau nusipirkti už mažiausią, kaina pakildavo. Paskutinį - išvis atsistatė originali kaina. Ir liko tik 1 vnt. Žiūrėjau, žiūrėjau į tą 1 vnt. - vokiškame Javaryje 89 eur, pas francus 62. Širdį spaudė, kad vokiškame kažkada ji kainavo tik 51, ir nepaėmiau. Bet galų gale šiandien spjoviau ir paėmiau iš francų už 62. Na, vis tik labai jau jos man reikėjo. Tą pačią akimirką dingo ir iš vokiško Javario biggrin.gif Va šita tašė.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 03 06, 20:42)
Nusipirkau šiandien tašę, kuri mane jau buvo išnervinusi iki negalėjimo  doh.gif Du kartus sekiau krentančią jos kainą, tikrindavau po du kartus per dieną, ir abu kartus nespėjau nusipirkti už mažiausią, kaina pakildavo. Paskutinį - išvis atsistatė originali kaina. Ir liko tik 1 vnt. Žiūrėjau, žiūrėjau į tą 1 vnt. - vokiškame Javaryje 89 eur, pas francus 62. Širdį spaudė, kad vokiškame kažkada ji kainavo tik 51, ir nepaėmiau. Bet galų gale šiandien spjoviau ir paėmiau iš francų už 62. Na, vis tik labai jau jos man reikėjo. Tą pačią akimirką dingo ir iš vokiško Javario biggrin.gif  Va šita tašė.


Kai jau isnervina iki negalejimo, tai nieko kito nelieka tik kaip nukauta ta, kas nervina thumbup.gif

Aciu uz 38 dydzius, bet tokiu sauniu kainu kaip kitu dydziu vis tiek nera blush2.gif
Nors mano vyras jau pakraupes sedi, kai as javari tupiu, gal reikia nustot ji nervinti lotuliukas.gif

Mamos, gal zinote, kurie guminiai batukai maziukams pakankamai lengvi? Dairausi i Viking. Lietuvoj Maximoj kai pakilnojau maziuko dydzio guminius, tai pakraupau, su tokiais ir kaip plaktuku galima naudotis - tokio sunkumo bash.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2013 03 06, 21:18)
Mamos, gal zinote, kurie guminiai batukai maziukams pakankamai lengvi? Dairausi i Viking. Lietuvoj Maximoj kai pakilnojau maziuko dydzio guminius, tai pakraupau, su tokiais ir kaip plaktuku galima naudotis - tokio sunkumo bash.gif


Crocs lengvi. Aš siunčiuosi Paul Frank, jau greitai turėčiau gauti, galėsiu pasakyti, kaip dėl sunkumo - nors įtariu, kad bus kaip įprasti.
Atsakyti