merginos noriu pasitikslint, kai siunti batus atgal uztenka tu dvieju atspausdintu lapu ar dar reikia kokio dokumento? ir kaip klijuojat ta lapa su barkodu, kad pasto darbuotojos nesikabinetu?
ačiū
Aš nupirkau šiuos batus draugei ir šiuos Vans savo dukterėčiai. Įdomu, kad batai atrodo pilki, bet parašyta, jog jie rudi. Pažiūrėsim kai atkeliaus.
Sveikos merginos,
aš pirkau batus ir piniginę iš DE, ir nei prie vieno nėra parašyta DHL siuntos Nr. Tai čia reikėtų suprasti, kad reikės pašte ieškot? Prieš tai pirkusi ir visada su DHL gaudavau.... O sakykit, gal per paštą ilgiau eina, per savaitę nespės ateiti?
aš vis nerimstu, sekmadienį reikia išvažiuoti dviem savaitėm, o kur batų ieškot neaišku ir ar iš viso spės ateiti, jeigu penktadienį užsakiau.... gal kas žino ir gali man atsakyti...
merginos noriu pasitikslint, kai siunti batus atgal uztenka tu dvieju atspausdintu lapu ar dar reikia kokio dokumento?
ir kaip klijuojat ta lapa su barkodu, kad pasto darbuotojos nesikabinetu?
merginos noriu pasitikslint, kai siunti batus atgal uztenka tu dvieju atspausdintu lapu ar dar reikia kokio dokumento?
ir kaip klijuojat ta lapa su barkodu, kad pasto darbuotojos nesikabinetu?
aš vis nerimstu, sekmadienį reikia išvažiuoti dviem savaitėm, o kur batų ieškot neaišku ir ar iš viso spės ateiti, jeigu penktadienį užsakiau.... gal kas žino ir gali man atsakyti...
aš rudeniui žiūrinėju irgi vaikiškus Primigi. Bet kad dauguma su sintetika viduje Neprakaituos koja?
Sau tai visad imu su odiniu vidum, nes koja baisiai prakaituoja, jei sintetinis. Tai bijau ir vaikui su sintetika pirkti...