QUOTE(orchidejaa @ 2013 03 02, 16:47)
aš vakar tuos irgi buvau įsimetus į krepšą, bet mano dydis dingo
ir vakar iš trijų nupirktų batų porų rašo šiandien kad išsiųsti tik vieni
velniava ir vėl reiks batų ieškoti, o taip džiaugiaus kad pigiai apsipirkau
Manot kad nebeišsiųs? Ramiai
Iš vakar pirktų man irgi kol kas tik vienus išsiuntė, ir net ne pirmus pirktus, o prie jų ir pristatymo terminas daug ankstesnis nurodytas, nei prie likusių. Jie kartais net vienu mokėjimu pirktus batus išsiunčia atskirai ir ne tą pačią dieną. Manau, gali būti ir taip, kad jie tų batų pas save neturi sandėlyje, o turi pvz. pas vokiečius, todėl užtrunka ilgiau. Aš jau anksčiau esu rašiusi, kad mano atveju buvo taip, kad radau batus, kurie buvo ir pas vokiečius, ir pas prancūzus. Likęs tas pats dydis, viena pora, tik pas prancūzus jie smarkiai pakainuoti, o pas vokiečius ne. Nusipirkau aš tą paskutinę porą, tai jinai iš karto dingo iš abiejų puslapių - iš prancūzų ir iš vokiečių. Nemanau, kad kažkas kitas tą pačią minutę su manim pirko pas vokiečius ir dar tokia kaina. Išvada - tie patys batai abiejuose javariuose ir pas kuriuos nuperka, tie ir išsiunčia, tačiau kuriame sandėlyje tie batai ir kaip jie juos pasiima tai klausimas. Gal kažkur netoliese yra, juk šalys kaimynės, gal kažkokia kitokia sistema, bet manau, kad ir su dabar pirktais gali būti panašiai, todėl ir prisatymo terminai skiriasi.
Laukiam, nepanikuojam