Gal kas norėtų prisijungti prie užsakymo iš http://www.clothingattesco.com/ ?[/b][/color]
Man neatidaro tesco puslapio visoms taip? jauciu tik man..
atidaro tesco
ilindau ir man prireike maziui savo einu pastudijuoti, jei kas Kaune galeciau parinkti
ilindau ir man prireike maziui savo einu pastudijuoti, jei kas Kaune galeciau parinkti
QUOTE(Darmin @ 2013 02 19, 16:44)
atidaro tesco
Kaune aš prisijungčiau
QUOTE(LinaGustė @ 2013 02 19, 16:47)
Kaune aš prisijungčiau
QUOTE(Agniska @ 2013 02 19, 16:50)
ir aš
Gerai, parinksiu, siuskit i az krepselius
radau koduka 15proc off, tai surinkus krepsiuka uz 66-67svarus siuntimas i LT nusiminusuotu
Todel renku tik iki nemokamo siuntimo
Gal kas norėtų prisijungti prie užsakymo iš www.clothingattesco.com?
Pirksiu Panevėžyje, siųsiu tiesiai į LT, galiu ir persiųsti jei apsimoka
Norėčiau kuo greičiau, gal vakare Bijau, kad neliks
Pirksiu Panevėžyje, siųsiu tiesiai į LT, galiu ir persiųsti jei apsimoka
Norėčiau kuo greičiau, gal vakare Bijau, kad neliks
QUOTE(Darmin @ 2013 02 19, 16:56)
radau koduka 15proc off, tai surinkus krepsiuka uz 66-67svarus siuntimas i LT nusiminusuotu
Pasidalinkit, kas per kodukas
Nes aš kažkokį radau, bet man netaiko...
QUOTE(Darmin @ 2013 02 19, 16:56)
O koks tas kodukas, gal galit pasidalinti? ieškojau, bet kažkaip nesiseka surasti
gal kas norit kartu iš http://www.marshallleisure.co.uk užsisakinėt šiandien ar ryt? kaunas. rašykit e-mail rubeliai111@gmail.com
Merginos pasidalinkit info kur pigiausiai perkate Eye-Q z taukus!
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 02 19, 17:29)
Berods merginos is feelunique.com perka. Pirma karta perkant su rekomendacija gaunasi 9sv. Rekomenduot gali bet kas kas pirke jau is ten. Jei norit galiu as rekomenduot
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 02 19, 17:29)
pirkom is boots, 3 uz 2 kaina ir plius -10 svaru nuolaida taike ir free ship... emem po 360 vnt pakuotes
gavosi vienos pakuotes kaina apie 25 svarus