Gal kas dar pirksit forever21?
QUOTE(jurgitatr @ 2013 02 23, 11:38)
tai matyt siandien tik man pastrigo O gal zinote per kiek laiko DnB nuima rezerva?
Vakar iškart po užsakymo, buvo sportsdirect psl. pastrigęs. Džiaugiausi, kad laiku suspėjau Pas mane swed, tai net nežinau apie DnB nieko
ar perant is aliexpress.com yra kazkoks sumos limitas kad neuzmuitintu ? girdejau kad perkant brangiau kaip uz 75 Lt siuntini uzmuitins, ar tai tiesa
QUOTE(saulute32 @ 2013 02 23, 12:17)
ar perant is aliexpress.com yra kazkoks sumos limitas kad neuzmuitintu ? girdejau kad perkant brangiau kaip uz 75 Lt siuntini uzmuitins, ar tai tiesa
Geriau vieną karta pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti, visa info pirmame puslapyje
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2013 02 23, 12:13)
Mąstau pirkti, dar tik žiūrinėju ir nežinau kiek $ pririnksiu. Jei prijungčiau ką nors, tai tik SEB. Geriau Vilnius, bet iš bėdos, jei neperdižiausias krepšys, tinka ir kiti miestai. Siųsiuos iš forever21 pirmą karta, planuoju per PA.
gal kas nori prisijungti prie boohoo.com? yra nuolaidu suknelems
QUOTE(jurgitatr @ 2013 02 23, 11:38)
tai matyt siandien tik man pastrigo O gal zinote per kiek laiko DnB nuima rezerva?
Paskutini karta dnb man rezervacija laike gal daugiau nei savaite, jau taip ilgai atrode
ar atskiros temukes apie la redoute nebera?
QUOTE(Tahoe @ 2013 02 23, 14:13)
Paskutini karta dnb man rezervacija laike gal daugiau nei savaite, jau taip ilgai atrode
oij velniava o rasyti nebandete? Gal pabandysiu parasyti, gal greiciau nuims ta rezerva ech