QUOTE(editada @ 2013 02 19, 13:59)
atsiunte laiskeli is crocs.eu,bet ten tik saskaita,o jokios nuorodos ir kazko panasaus nera.dar kita turi atsiusti?
na bet kaip pikta,sakaitoje normaliai uzrase dabar dydzius su M ir W raidem,o uzsakinejant skaiciukus rode ir vienus batus uzsisakiau M13 dydzio
idomu kur rasiu dabar parduot tokio dydzio
O gal jums laiškelis su siuntimo numeriu nukeliavo į spamą? Arba jei siuntinys jau išsiųstas, tai ir prisijungę prie savo sąskaitos crocs.eu puslapyje ir atsidarę šį užsakymą, dešinėje turėtumėt pamatyti TNT Tracking number nuorodą
O dėl dydžių - taigi prie kiekvienų batų yra conversion chart - lentelė, kur labai aiškiai surašyti ir europietiški, ir UK, ir tradiciniai crocsų dydžiai su M/W raidėmis
Tai jei pasirinkote europietišką 47-48 arba UK12, tada ir turite gauti M13. Viskas ten pakankamai aišku
QUOTE(orchidejaa @ 2013 02 19, 14:16)
- priminkit prašau kas turėtų myToys.de pristatyti, nes jau praėjo dvi savaitės ir dar negauvau siuntos
ačiū
Man pirmadienį pristatė LP pašto kurjeris, prieš tai pasiskambino. Bet šiaip pagal siuntimo nuorodą turėtumėt matyti, kur užstrigo
QUOTE(NORIKA @ 2013 02 19, 14:21)
Mergaites reikia patarimo, tad manau taikau i reikiama tema
Noriu kai ka pirkti is kinieciu, suma virs 100doleriuku, tai kad isvengt mokestuku, gal vertetu pirkti drauges UK adresu, paskui ji gryzinedama man parveztu. Bet va stojasi kalusimas, ar jai neteks ten gavus UK adresiuku muitu susimoket ir kazi kiek procentu, nes jei muitai mazesni, bele kokiu atveju apsimoketu per ja ir jos UK adresupirkt....
Kažkada kai domėjausi, man čia atsakė, kad UK tiek riba, nuo kurios mokami pvm ir muito mokesčiai, tiek tarifai bus daugmaž tokie patys kaip ir LT (ta pati ekonominė erdvė)