nemegsta kiaušinio visai, nei virto, nei kepto, nei skanaus omleto

QUOTE(goldengirl @ 2006 11 27, 17:20)
Karta per savaite virta arba kepta ( ant garu) duodu ir as. Karta per savaite todel, kad stengiuosi duoti kuo ivairesni maista - kasdiena vis kitokia kose, vaisiai, virta mesyte. Taip maitinantis baltymu tikrai uztenka (ir poreikis misti kiausiniais
dingsta).
o jei vaikutis kiausini valgo tik su desrelemis ir tik kepta - isvis neduociau. Nei to, nei to. Dovanokite jau Jus man uz tiesmukiskuma, bet sveika mityba man cia net nekvepia

o jei vaikutis kiausini valgo tik su desrelemis ir tik kepta - isvis neduociau. Nei to, nei to. Dovanokite jau Jus man uz tiesmukiskuma, bet sveika mityba man cia net nekvepia
atleiskit ir man uz tiesmukiskuma, bet gera jum sneket kai jusu auksas svoriu nesiskundzia, tai speju ir isrankus nera!o ka daryt tom kuriu pupuliai tikri gurmanai, ir jiem patinka butent kepta ir su desrele?mes irdziaugiames tuomet kad valgo nors tai!

QUOTE(goldengirl @ 2006 11 27, 17:20)
Vadinasi mano mergaitės valgo labai nesveikai, nes valgo keptą kiaušinienę, keptą kalafijorą, keptą žuvį, ypač mėgsta keptą daktarišką dešrą. Nors ištikrųjų aš neskaitau kad tai nesveikas maistas, nes nekepu iki rudumo, o tik vos vos apkepu.
Mano manymu netinkamas maistas tokio amžiaus vaikams yra čipsai, hamburgeriai, saldainiai, visokie aštrūs padažai
Na su mano panele tai irgi labai sunku, valgo kaip žiogas ir tai toli gražu ne viską. Ką padarau jai (sveiką maistą) tai spjauna ir nebeprasižioja, o į mūsų maistą tiek varvina seilę, kad neįmanoma neduoti. O kiaušinį bandžiau duoti nuo 10 mėn., tai pirmus kelis kartus suvalgė, o dabar iš tolo pamačiusi skuodžia kuo tuoliau.

Nu nežinau kodėl, bet specialiai neduodu, jei yra kitame maiste, tai taip (mišrainėse), o kad specialiai kept ar virt

[quote=Diaj,2007 01 05, 15:01]
mano mazyliui beveik metukai - dar kiausinio nebandem... sakau dar palukesim kelis menesiukus...
[/qu
Oas jau daviau zinoma virta ir tik saulyte tai
jam patiko ir valgo nors tik suejo 1metukai bet as anksciau pradejau duoti
mano mazyliui beveik metukai - dar kiausinio nebandem... sakau dar palukesim kelis menesiukus...
[/qu
Oas jau daviau zinoma virta ir tik saulyte tai

Maniskis valgo tik kepta

trynio dar nevalgom.O šiaip kada patys tada ir vaikui.Kepta duodame su tryniu,o virto be.
Valgom dabar ir trynio po truputi.