Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

gydytoja liepe kiausini duoti nuo 10 menesiu smile.gif maniske valgo tik baltyma jeigu duodu virta, arba kepu isplakta, dar supjaustau pieniska desrele, labai noriai valgo. virta baltyma duodu i rankyte ir valgo smile.gif kiausini duodu 3, kartais ir 4 kartus per savaite smile.gif
Atsakyti
na aš savajai kieušinį teduodu per savaitę gal tik vieną kartą. virto ji nevalgo,tad kepu išplaktą kiaušinuką.
Atsakyti
NA IR AS LABAI RETAI DUODU KIAUSINI,NORS REIKTU DAZNIAU.PABANDZIAU DUOT ISKEPTA SUMAISYTA SU PIENU KIAUSINIO PLAKINI IR NIEKO PATIKO IR NIEKO NEATSITIKO.REIKS DAZNIAU DUOT IR VIRTA NE VIEN KEPTA. biggrin.gif
Atsakyti
Kepta kiausini suplakta su pienuku tai labai noriai valgo, o virto neisiulysi schmoll.gif
Kazkur skaiciau, kad nuo metu per savaite du kiausinius reikia duot, tai kartais papusryciaujam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliuke: 26 spalio 2006 - 22:45
mes nuo metuku pradejom ragauti kiausinio. Pirma kart daviau tryni, tai nelabai patiko, gal per sausas..nezinau. Na o veliau valge kiausiniene plakta su pienu. Visai jam patiko. duodu karta-du i savaite.
Gal zinot kaip dar galima pagardint ta kiausiniene?
aciu thumbup.gif
Atsakyti
Keletą kartų daviau virto baltymo, suvalgė, bet be ypatingo noro, reiks pamėginti kepto plakto su pienu, gal labiau patiks. Kažkaip kiaušinius retai ir patys namie valgom, tai ir sūneliui retai tenka.
Atsakyti
mes pradejome nuo 10 men, bet ne itin patinka, nebent iskeptas su desrele, tada siek tiek pavalgome o kitaip schmoll.gif
Atsakyti
As tai duodu tik tryni,1-2 kartus per savaite,bet jau bandysiu ir kepta kiausinuka duot,tik,neaisku ar valgys g.gif
Atsakyti
kiausini valgyti suaugusiam zmogui rekomenduoja ne daugiau kaip keturis kartus per savaite, per daug negerai. as savo mazyliui kepu kiausiniene, arba jei kepu zuvies pirsteliu, ant ju uzpilu kiausini, ir viska ismaisau, labai noriai valgo, o siaip tik tryni megsta, i baltyma net neziuri 4u.gif
Atsakyti
neduodu dar schmoll.gif
Atsakyti
Mano mazasis labai megsta virta kiausini, gali valgyt ne viena ir daznai, bet daznai neduodu. Keptas kiausinis jam, kiek pastebejau, matyt, nelabai skanus. O siaip tai jis valgo viska, noriai ragauja naujienas. Is darzoviu labai megsta ir raugintas, ir sviezias, bet visai nemegsta svieziu kopustu arba bet kokios rusies salotu. Iskart isspjauna lauk. rolleyes.gif
Atsakyti
Karta per savaite virta arba kepta ( ant garu) duodu ir as. Karta per savaite todel, kad stengiuosi duoti kuo ivairesni maista - kasdiena vis kitokia kose, vaisiai, virta mesyte. Taip maitinantis baltymu tikrai uztenka (ir poreikis misti kiausiniais smile.gif dingsta).

o jei vaikutis kiausini valgo tik su desrelemis ir tik kepta - isvis neduociau. Nei to, nei to. Dovanokite jau Jus man uz tiesmukiskuma, bet sveika mityba man cia net nekvepia
Atsakyti