Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

o mes nuo metu valgom omleta, isplaku kiausini su pienu ir kepu, labai patinka biggrin.gif

omanau, kad vaika gali paberti nuo bet ko, bet tai nereiskia, kad negalima ragauti vieno ar kito maisto, tik reikia stebeti, va mes nevalgom burokeliu, jokiam pavidale, bet nesakau, kad jie kenksmingi...... tik mums jie netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek bandžiau duoti, tai nevalgo jokiam pavidale schmoll.gif .
Atsakyti
O as saviskei i kiausinuka supilu pieniuko, idedu sauksteli miltu, iberiu truputeli druskytes, krapu - ir pirmyn... Net ausys kruta, kaip valgo...
Atsakyti
mano dukryte labai valgo kiaušinio turinį išvirus piene su sviestuku.tai gauna kartą į savaitę
Atsakyti
Na jus tikrai idomiai cia padarot savo vaikiukam valgyti! o as galvojau, ka dar savo metuku ir men. laiko suneliui sugalvoti skanaus valgyti. Siaip maniau, kad kepta maista galima duoti nuo 2-3metuku, bet jusu paklausius... pabandysiu ir as! Virta kiausini jau esu davus, bet tik nuo 11men.viskas buvo ok, valge normaliai.Is pradziu imaisiau i darzoviene, kita karta viena- valge taip pat. Reiks pabandyti ir omletuka! smagu paskaityti kaip kiti vaikuciai valgo smile.gif Aciu!
Atsakyti
Sveikos
na maniskiui jau metukai, o kiausiniene plakta su pienu daviau tai neperseniausiai, tai kaip sakoma valge atbulais dantym smile.gif kadangi nelabai patiko, tai kolkas ir neduodu
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 09 08, 20:21)
Kiek bandžiau duoti, tai nevalgo jokiam pavidale  schmoll.gif .

Maniškė irgi nevalgo jokiam pavidale schmoll.gif schmoll.gif Na tik į blynus įmuštą, bet čia jau kita melodija smile.gif
O kaip jūs paruošiat omletuką savo vaikučiams? Ar sausą duodat, ar užpilat kuo nors? g.gif
Atsakyti
tai nereikia daryti omleto kaip savo vyrui - su miltais, reik tik kiausini su pienuku isplakt ir i keptuve.Tada jis gaunasi toks purus ir visai ne sausas, maniskis tai valge, jam patiko.dar ir krapu smulkintu ibarsciau, tai isvis skanu, net ir paciai skanu buvo!
Atsakyti
tai nereikia daryti omleto kaip savo vyrui - su miltais, reik tik kiausini su pienuku isplakt ir i keptuve.Tada jis gaunasi toks purus ir visai ne sausas, maniskis tai valge, jam patiko.dar ir krapu smulkintu ibarsciau, tai isvis skanu, net ir paciai skanu buvo!

Niu, rytoj skaniai pusryciausim su maziu!! thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai sao berniukui kiušinius pradėjau duoti nuo 7 m. Sako kad kiušinių trynyje yra smegenis maitinančių medžiagų, tai aš ir daviau, nei karto nebuvo išbertas, nu aišku iš pradžių tik trynį daviau, o nuo metų kiaušinienę iš 2 kiaušų visą suvalgydavo, dabar apetitas sumažėjo, bet du kiaušus į sav. kartą suvalgom biggrin.gif
Atsakyti
mes į omletuką įsitarkuojam sūrio thumbup.gif va šitą tai kemša pritūpdamas. o tik kiaušinis nelabai jam schmoll.gif
Atsakyti
Nu mamtytes parasykit man neismanelei skaunaus vyrui ir tinkamo vaikui omleto recepta blush2.gif
Vyras labai megsta, vis bare uzsisako, o as nemoksa negaliu jo ir mazes palepinti ax.gif
Atsakyti