Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

Domilei su keturi happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif valio valio valio valio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 22, 09:27)
Domilei su keturi happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif valio valio valio valio wub.gif

Ačiū notworthy.gif

Labas rytas 4u.gif
Pridaviau savo jubiliatę į darželį visą išsipuošusią flirt.gif , svarbiausias akcentas - priklijuoti nagai nail.gif
Bet kuom labai nusivyliau, tai kad pirmą kartą nepataikiau su dovana, pirkau didelę mašiną važiuoti, bet ji išsigando, per greitai lekia ji verysad.gif Na tikiuosi, kad čia tik namie tokia reakcija buvo, lauke bus kitaip blush2.gif
Pasirodom, kokios jau didelės mes smile.gif
user posted image

Mes sveikiname ir Faustuką su 4-uoju tortadieniu :gimtadienis happybday.gif birthday.gif birthday.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 22, 09:41)
Pridaviau savo jubiliatę į darželį visą išsipuošusią  flirt.gif , svarbiausias akcentas - priklijuoti nagai  nail.gif
Bet kuom labai nusivyliau, tai kad pirmą kartą nepataikiau su dovana, pirkau didelę mašiną važiuoti, bet ji išsigando, per greitai lekia ji  verysad.gif Na tikiuosi, kad čia tik namie tokia reakcija buvo, lauke bus kitaip  blush2.gif
Pasirodom, kokios jau didelės mes smile.gif

nu tikra princesė tavo jubiljatė bigsmile.gif o nagai čia vaikiški kažkokie? ir kur pirkot, mano mijšei irgi patiktų lotuliukas.gif

pripras ji prie mašinos mirksiukas.gif tik pradžioj išsigando, o lauke dar ir vaizdas bei garsas bus kitoks smile.gif ale šiandien reik mašiną pas tave aplaistyt gi nu, kitaip nevažiuos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 22, 10:08)
nu tikra princesė tavo jubiljatė bigsmile.gif  o nagai čia vaikiški kažkokie? ir kur pirkot, mano mijšei irgi patiktų lotuliukas.gif

pripras ji prie mašinos mirksiukas.gif tik pradžioj išsigando, o lauke dar ir vaizdas bei garsas bus kitoks smile.gif ale šiandien reik mašiną pas tave aplaistyt gi nu, kitaip nevažiuos hihihi.gif

Aga, vaikiški, nemačiau pas mus tokių, čia spec.užsakymų teta siuntė iš UK wub.gif

Šiandien jau laistysim būtinai ir ne tik mašiną lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinam ir mes Domilę su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif wub.gif nu super pozuoja savo dovanoj biggrin.gif
čia ji pageidavo mašinos? bigsmile.gif gaila nagų nesimato biggrin.gif

ir Faustukui baliončikas, jei jo mama čia dar užsuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaisa: 22 kovo 2013 - 11:16
QUOTE(Sina @ 2013 03 22, 11:09)
Aga, vaikiški, nemačiau pas mus tokių, čia spec.užsakymų teta siuntė iš UK  wub.gif

Šiandien jau laistysim būtinai ir ne tik mašiną  lotuliukas.gif

nu mandrai kaip jūs čia bigsmile.gif faina, mija pavydi lotuliukas.gif

domilę irgi laistysit, kad didesnė augtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 03 22, 11:15)
Sveikinam ir mes Domilę su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif wub.gif nu super pozuoja savo dovanoj biggrin.gif
čia ji pageidavo mašinos? bigsmile.gif gaila nagų nesimato biggrin.gif

Na aš pasiūliau, ji sutiko blush2.gif Paskui siūliau kitų dovanų, bet sako, noriu mašinos ax.gif
Nesimato, nes nėra, klijavau darželyje smile.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 22, 11:18)
nu mandrai kaip jūs čia bigsmile.gif faina, mija pavydi lotuliukas.gif

domilę irgi laistysit, kad didesnė augtų biggrin.gif

Tai kam erzini vaiką rolleyes.gif

Bus atlikta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 22, 11:28)
Tai kam erzini vaiką  rolleyes.gif

neerzinu, aš jai net nesakiau, nes jai būčiau pasakius, neatstotų, kad ir jai reik biggrin.gif

labas rytas smile.gif tingiu šiandien doh.gif o bet tačiau reik eit virtuvės tvarkyt, nes uraganas ten prasiautė ryte cool.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ateinu prisiduoti kad gyvenu neblogai smile.gif gavau sezonini darba dirbti kambarine viesbutyje , tai tokia laiminga kad bent jau 5 men turesiu darba bigsmile.gif

ugne auga kazkaip labai greitai , tokia jau panele atrodo smile.gif beja kokio ugio jusu kleckai? ugne jau 113-114cm ir 20.5kg ,man kazkaip neramu kad ji per greitai auga doh.gif kazkaip pagalvojau gal ji man neramiai miega , nes jei skauda kokie sanariukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 03 25, 08:58)
sveikutes smile.gif ateinu prisiduoti kad gyvenu neblogai smile.gif gavau sezonini darba dirbti kambarine viesbutyje , tai tokia laiminga kad bent jau 5 men turesiu darba  bigsmile.gif

ugne auga kazkaip labai greitai , tokia jau panele atrodo smile.gif beja kokio ugio jusu kleckai? ugne jau 113-114cm ir 20.5kg  ,man kazkaip neramu kad ji per greitai auga  doh.gif  kazkaip pagalvojau gal ji man neramiai miega , nes jei skauda kokie sanariukai  g.gif

Kokios geros naujienos thumbup.gif mirksiukas.gif Džiaugiuosi už tave labai 4u.gif

Šiandien eisim 4 metukų proga pas pediatrę, tai žinosiu ūgį, o svoris tai iki 18kg ax.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(magiliene @ 2013 03 25, 08:58)
sveikutes smile.gif ateinu prisiduoti kad gyvenu neblogai smile.gif gavau sezonini darba dirbti kambarine viesbutyje , tai tokia laiminga kad bent jau 5 men turesiu darba  bigsmile.gif

ugne auga kazkaip labai greitai , tokia jau panele atrodo smile.gif beja kokio ugio jusu kleckai? ugne jau 113-114cm ir 20.5kg  ,man kazkaip neramu kad ji per greitai auga  doh.gif  kazkaip pagalvojau gal ji man neramiai miega , nes jei skauda kokie sanariukai  g.gif

labas 4u.gif
kad Ugne visada didčkė buvo, viskas čia normaliai smile.gif
D ūgis 110 kažkur, sveria 15,5 kg smile.gif

dėl kojų skausmų tai pas mus tikrai būna, Traumeelis nuolat padėtas po ranka. Tiesa dažniausiai Gabijai, nes kas mėnesį po cm paauga, bet ir Danui dažnai naktį skauda kojas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 03 25, 11:29)

D ūgis 110 kažkur, sveria 15,5 kg smile.gif

bet ir Danui dažnai naktį skauda kojas unsure.gif

Koks džiūsnytė rolleyes.gif bigsmile.gif

Mes jau kelias naktis ir tepėm spiritu ir sukėm su bintu blush2.gif
Atsakyti