Domilei su keturi valio valio valio valio
QUOTE(Lince M @ 2013 03 22, 09:27)
Ačiū
Labas rytas
Pridaviau savo jubiliatę į darželį visą išsipuošusią , svarbiausias akcentas - priklijuoti nagai
Bet kuom labai nusivyliau, tai kad pirmą kartą nepataikiau su dovana, pirkau didelę mašiną važiuoti, bet ji išsigando, per greitai lekia ji Na tikiuosi, kad čia tik namie tokia reakcija buvo, lauke bus kitaip
Pasirodom, kokios jau didelės mes
Mes sveikiname ir Faustuką su 4-uoju tortadieniu :gimtadienis
QUOTE(Sina @ 2013 03 22, 09:41)
Pridaviau savo jubiliatę į darželį visą išsipuošusią , svarbiausias akcentas - priklijuoti nagai
Bet kuom labai nusivyliau, tai kad pirmą kartą nepataikiau su dovana, pirkau didelę mašiną važiuoti, bet ji išsigando, per greitai lekia ji Na tikiuosi, kad čia tik namie tokia reakcija buvo, lauke bus kitaip
nu tikra princesė tavo jubiljatė o nagai čia vaikiški kažkokie? ir kur pirkot, mano mijšei irgi patiktų
pripras ji prie mašinos tik pradžioj išsigando, o lauke dar ir vaizdas bei garsas bus kitoks ale šiandien reik mašiną pas tave aplaistyt gi nu, kitaip nevažiuos
QUOTE(Lince M @ 2013 03 22, 10:08)
nu tikra princesė tavo jubiljatė o nagai čia vaikiški kažkokie? ir kur pirkot, mano mijšei irgi patiktų
pripras ji prie mašinos tik pradžioj išsigando, o lauke dar ir vaizdas bei garsas bus kitoks ale šiandien reik mašiną pas tave aplaistyt gi nu, kitaip nevažiuos
Aga, vaikiški, nemačiau pas mus tokių, čia spec.užsakymų teta siuntė iš UK
Šiandien jau laistysim būtinai ir ne tik mašiną
Sveikinam ir mes Domilę su gimtadieniu nu super pozuoja savo dovanoj
čia ji pageidavo mašinos? gaila nagų nesimato
ir Faustukui baliončikas, jei jo mama čia dar užsuka
ir Faustukui baliončikas, jei jo mama čia dar užsuka
QUOTE(Sina @ 2013 03 22, 11:09)
Aga, vaikiški, nemačiau pas mus tokių, čia spec.užsakymų teta siuntė iš UK
nu mandrai kaip jūs čia faina, mija pavydi
domilę irgi laistysit, kad didesnė augtų
QUOTE(kaisa @ 2013 03 22, 11:15)
Sveikinam ir mes Domilę su gimtadieniu nu super pozuoja savo dovanoj
Na aš pasiūliau, ji sutiko Paskui siūliau kitų dovanų, bet sako, noriu mašinos
Nesimato, nes nėra, klijavau darželyje
QUOTE(Lince M @ 2013 03 22, 11:18)
nu mandrai kaip jūs čia faina, mija pavydi
Tai kam erzini vaiką
Bus atlikta
QUOTE(Sina @ 2013 03 22, 11:28)
Tai kam erzini vaiką
neerzinu, aš jai net nesakiau, nes jai būčiau pasakius, neatstotų, kad ir jai reik
labas rytas tingiu šiandien o bet tačiau reik eit virtuvės tvarkyt, nes uraganas ten prasiautė ryte
sveikutes ateinu prisiduoti kad gyvenu neblogai gavau sezonini darba dirbti kambarine viesbutyje , tai tokia laiminga kad bent jau 5 men turesiu darba
ugne auga kazkaip labai greitai , tokia jau panele atrodo beja kokio ugio jusu kleckai? ugne jau 113-114cm ir 20.5kg ,man kazkaip neramu kad ji per greitai auga kazkaip pagalvojau gal ji man neramiai miega , nes jei skauda kokie sanariukai
ugne auga kazkaip labai greitai , tokia jau panele atrodo beja kokio ugio jusu kleckai? ugne jau 113-114cm ir 20.5kg ,man kazkaip neramu kad ji per greitai auga kazkaip pagalvojau gal ji man neramiai miega , nes jei skauda kokie sanariukai
QUOTE(magiliene @ 2013 03 25, 08:58)
sveikutes ateinu prisiduoti kad gyvenu neblogai gavau sezonini darba dirbti kambarine viesbutyje , tai tokia laiminga kad bent jau 5 men turesiu darba
Kokios geros naujienos Džiaugiuosi už tave labai
Šiandien eisim 4 metukų proga pas pediatrę, tai žinosiu ūgį, o svoris tai iki 18kg
Laba diena
labas
labas
kad Ugne visada didčkė buvo, viskas čia normaliai
D ūgis 110 kažkur, sveria 15,5 kg
dėl kojų skausmų tai pas mus tikrai būna, Traumeelis nuolat padėtas po ranka. Tiesa dažniausiai Gabijai, nes kas mėnesį po cm paauga, bet ir Danui dažnai naktį skauda kojas
QUOTE(magiliene @ 2013 03 25, 08:58)
labas
kad Ugne visada didčkė buvo, viskas čia normaliai
D ūgis 110 kažkur, sveria 15,5 kg
dėl kojų skausmų tai pas mus tikrai būna, Traumeelis nuolat padėtas po ranka. Tiesa dažniausiai Gabijai, nes kas mėnesį po cm paauga, bet ir Danui dažnai naktį skauda kojas
QUOTE(kaisa @ 2013 03 25, 11:29)
Koks džiūsnytė
Mes jau kelias naktis ir tepėm spiritu ir sukėm su bintu