Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(kaisa @ 2013 03 10, 22:06)
vaje namučiai griūna..visą savaitę tylu unsure.gif kaip ilgasis savaitgalis, jaučiat jį biggrin.gif

tai kad tu irgi kaip jaunas mėnulis pasirodai biggrin.gif nėr su kuo plepėt hihihi.gif mes su sina atsišnekam kitur, o daugiau jau senai čia nieks neberašo ax.gif

o savaitgalio nejaučiu biggrin.gif visos dienos man vienodos, tuo labiau kai mijše neis į daržą, o dičkė nusprendė savaitę pas močiutę pabūt rolleyes.gif užknisom matyt mes ją hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 11, 15:30)

o savaitgalio nejaučiu biggrin.gif visos dienos man vienodos, tuo labiau kai mijše neis į daržą, o dičkė nusprendė savaitę pas močiutę pabūt rolleyes.gif užknisom matyt mes ją hihihi.gif

Ta prasme pagyvens savaitę, ne atostogos juk rolleyes.gif Gal nori pakeist aplinką dama smile.gif
Kaip mijšei šiandien? unsure.gif

Labas rytas 4u.gif
Man vėl nemiga nuo 3val. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 12, 05:36)
Ta prasme pagyvens savaitę, ne atostogos juk  rolleyes.gif Gal nori pakeist aplinką dama smile.gif
Kaip mijšei šiandien?  unsure.gif

Labas rytas  4u.gif
Man vėl nemiga nuo 3val.  blush2.gif

jai ten į mokyklą labai arti, tai pagyvens smile.gif o šiaip biškį apsipykom (ne visai biškį, labai rimtai supykau aš cool.gif ,tai matyt nusprendė leist man garą nuleist be jos hihihi.gif o gal ir pati biškį kalta jaučias rolleyes.gif o kai mija buvo tik gimus, tai ji, kad nereiktų važinėt su autobusu į mokšę, ten savaitėm būdavo dažnai biggrin.gif

vakar vakare jau tik 37 buvo tempos, bet kosulys išlindo doh.gif šiandien nevažiuosim pas gyd, ryt, tai matysim smile.gif

kad nemiga supratau vien į žinutės laiką pažiūrėjus lotuliukas.gif

labas dienas smile.gif
Papildyta:
apskųsiu knopkę beje savo cool.gif vakar po nakties nubudo 10, tai iki 22 val miegojo tris kartus po pusvalandį blink.gif trečią kartą gal 40 min doh.gif galvojau nupušiu cool.gif netgi vakare vyras pasiguldė ją ant pilvo, čiučiuoja, o ji tik prisimerkus, matos miego nori, bet nemiega nors tu ką biggrin.gif bet gerai, MB bent jau patikėjo, kad tikrai nemiegadienis jai, o taip tai pasiskųsk tik, kad mažės zirzilia dieną, tai vakare būtinai geroji fėja būna cool.gif netiki paskui manim nieks lotuliukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(Sina @ 2013 03 12, 05:36)
Ta prasme pagyvens savaitę, ne atostogos juk  rolleyes.gif Gal nori pakeist aplinką dama smile.gif
Kaip mijšei šiandien?  unsure.gif

Labas rytas  4u.gif
Man vėl nemiga nuo 3val.  blush2.gif

blink.gif nesu turbūt gyvenime taip anksti atsikėlus biggrin.gif
vakare gal anksti lūžti?

QUOTE(Lince M @ 2013 03 12, 11:04)

apskųsiu knopkę beje savo cool.gif vakar po nakties nubudo 10, tai iki 22 val miegojo tris kartus po pusvalandį blink.gif trečią kartą gal 40 min doh.gif galvojau nupušiu cool.gif netgi vakare vyras pasiguldė ją ant pilvo, čiučiuoja, o ji tik prisimerkus, matos miego nori, bet nemiega nors tu ką biggrin.gif bet gerai, MB bent jau patikėjo, kad tikrai nemiegadienis jai, o taip tai pasiskųsk tik, kad mažės zirzilia dieną, tai vakare būtinai geroji fėja būna cool.gif netiki paskui manim nieks lotuliukas.gif

bet už tai naktį turbūt miegojo super:)
o kas Mijai?

mes paskutinį kartą Umcaloru išsigydėm. seniau jis būdavo beveiksmis, tik berdavo nuo jo žiauriai. O dabar pabandžiau D duot, suveikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 03 12, 11:45)
bet už tai naktį turbūt miegojo super:)
o kas Mijai?

mes paskutinį kartą Umcaloru išsigydėm. seniau jis būdavo beveiksmis, tik berdavo nuo jo žiauriai. O dabar pabandžiau D duot, suveikė smile.gif

miegojo naktį įprastai biggrin.gif gal tik nakčiai užmigo kelios min prie 22 val., kai užmigdavo po 22 val lotuliukas.gif

šeštadienį su tempa atsikėlė rolleyes.gif

man jis stebujklų nedarė, tai laikiau placebu jį biggrin.gif nu gal reik vėl pabandyt nusipirkt, gal ir mus stebuklingai veiks cool.gif ale šį kart nieko absoliučiai neduodu, apart nuo tempės, kai reikia blush2.gif kol kas nei blogiau, nei geriau dėl to biggrin.gif trečioj paroj nebekarščiuoja, tik koso, kas būdavo ir duodant tarkim kokį influcidą arba cinabsiną slogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 03 12, 11:45)

vakare gal anksti lūžti?

Na gal ir anksti - apie 22val., bet esmė tame, kad tokiu pat metu ir seniau eidavom gulti blush2.gif

Atsibodo jau, šiandien ilgiau pamiegojau iki 4 doh.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 12, 15:35)
kol kas nei blogiau, nei geriau dėl to biggrin.gif trečioj paroj nebekarščiuoja, tik koso, kas būdavo ir duodant tarkim kokį influcidą arba cinabsiną slogai smile.gif

Tai išvada - kad laikas, o ne vaistai gydo rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif

Vakar buvau paskutinį kartą pas genetikę, viskas gerai mano damai, sakė, kad prisikabint neturi prie ko, idealiai viskas, tik ne fotogeniška mergina lotuliukas.gif
Pripasakojo man, kad jau naujose patalpose 3d/4d echo, bet sumaišė mergaitės tikriausiai. Aišku, echo naujas, didžiulis ekranas tiesiai prieš tave pakabintas, nereikia tos galvos sukinėt į visus šonus, kad nors kiek pamatyt kūdikėlį ir žiūri tikrai ne 5 minutes, grožėjomės vaizdu geras 20 min. wub.gif Ir dar vieną foto gavau veidelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 14, 06:32)

Vakar buvau paskutinį kartą pas genetikę, viskas gerai mano damai, sakė, kad prisikabint neturi prie ko, idealiai viskas, tik ne fotogeniška mergina  lotuliukas.gif
Pripasakojo man, kad jau naujose patalpose 3d/4d echo, bet sumaišė mergaitės tikriausiai. Aišku, echo naujas, didžiulis ekranas tiesiai prieš tave pakabintas, nereikia tos galvos sukinėt į visus šonus, kad nors kiek pamatyt kūdikėlį ir žiūri tikrai ne 5 minutes, grožėjomės vaizdu geras 20 min.  wub.gif Ir dar vieną foto gavau veidelio  thumbup.gif

saunu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo, tikrai yra ten ir 4d kitame kabinete, tik man nedarė, nelemta vadinasi man, o pasiteirauti nesumąsčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 14, 09:06)
Pasirodo, tikrai yra ten ir 4d kitame kabinete, tik man nedarė, nelemta vadinasi man, o pasiteirauti nesumąsčiau  blush2.gif

as tai nelabai suprantu koks tas 4D , reikes pasidometi smile.gif ziuriu i tavo liniuote ir sirdi suspaudziau...nes man panasiai laiko dabar butu...
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 14, 05:32)
Vakar buvau paskutinį kartą pas genetikę, viskas gerai mano damai, sakė, kad prisikabint neturi prie ko, idealiai viskas, tik ne fotogeniška mergina  lotuliukas.gif

svarbiausia viskas gerai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 03 14, 08:10)
nes man panasiai laiko dabar butu...

4u.gif console.gif

sveikos smile.gif ojojoj, kaip tingėjau lipt iš lovos pagulėjus, kol mijše užmigs doh.gif lipu ir keikiuos, kam fėją - knopkę laukan išvežiau miegot biggrin.gif nu bet papietavau ir ramiai bent jau prie kompo pasėdėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 03 14, 08:10)
as tai nelabai suprantu koks tas 4D , reikes pasidometi smile.gif ziuriu i tavo liniuote ir sirdi suspaudziau...nes man panasiai laiko dabar butu...

http://www.echoskopa...index.php?nr=17
Va taip atrodo jie blush2.gif

Tikiu, man dabar skaičiuojas laikas, kada butų gimę ir t.t. verysad.gif
Imk baliončiką 4u.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 14, 15:17)

sveikos smile.gif ojojoj, kaip tingėjau lipt iš lovos pagulėjus, kol mijše užmigs doh.gif lipu ir keikiuos, kam fėją - knopkę laukan išvežiau miegot biggrin.gif nu bet papietavau ir ramiai bent jau prie kompo pasėdėsiu cool.gif

Tinginio pantis blink.gif lotuliukas.gif
Bet lauke gal geriau miegas damai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 14, 18:04)
Tinginio pantis  blink.gif  lotuliukas.gif
Bet lauke gal geriau miegas damai  cool.gif

tongue.gif bet tu nori pasakyt atsikėlus trečią ar ketvirtą, dieną nepamiegi nė kiek blink.gif aš tada kokią septintą lūžčiau miegui biggrin.gif
kai miega, tai miega ir namie, kai ne, tai ir lauke užtenka 40min doh.gif gerai, kad nedažnai taip būna cool.gif dar kol kas bent jau
Atsakyti