Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 03 04, 11:10)
beje, gi pažiūrėjau "skandalingąjį" filmą "lengvas raganavimas" biggrin.gif nugi... prieštaringų minčių sukėlė, bet visgi nepakeitė mano nuomonės - aš už gimdymą ligoninėje blush2.gif nors ir pasirinkimo teisė gal ir gali būti, jei moteris pasiruošusi susitaikyti su visokiomis pasekmėmis, bet aš nedrįsčiau schmoll.gif o šiaip įdomiai, keistai pastatytas, vietom man priminė religinę sektą biggrin.gif

kur gavai ta filma bigsmile.gif pasidalint nenori ax.gif rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moggie: 04 kovo 2013 - 11:30
labas 4u.gif
QUOTE(Sina @ 2013 03 03, 15:35)
Kaisa,dar ir taip būna, kad nėr kas veikt 
Galiu savo vaikus paskolint, aš tai greit rasčiau, ką veikt 

mat kad tai taip retai būna (2 kartas) tai už tai ir pasimetus buvau. Aišku yr ką veikt, tvarkytinų vietų nuolat būna biggrin.gif

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 03, 22:04)
po viko kunigas sako nu dabar jau gali mane nusauti   biggrin.gif  o siaip tai labai smagiai, siek tiek programeles pasidarem, pakalbejom. dar susirinkom dovanu pinigu ant lovos/automobilio  biggrin.gif o po to kai bobutes isleidom namo jaunimas pasiautem iki puse 3  

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Sina @ 2013 03 04, 10:13)
Na ir super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dabar jau krikštytas Ugniukas  wub.gif
Elzytę sveikiname su 4-uoju tortuku happybday.gif

prisidedam prie sveikinimų Elzytei 4u.gif 4u.gif jau 4 bigsmile.gif kiek daug ,bet dar ir kiek mažai smile.gif

aš matyt jau per sena tam, bet vaiko krikštynas įsivaizduoju kaip ramią šeimos dienos šventę

beje, gi pažiūrėjau "skandalingąjį" filmą "lengvas raganavimas" biggrin.gif nugi... prieštaringų minčių sukėlė, bet visgi nepakeitė mano nuomonės - aš už gimdymą ligoninėje blush2.gif

sena sena, kiekvieną balių reikia išnaudot biggrin.gif

mano nuomone jei moteris visapusiškai supranta ką daro, kaip reikia daryt, apmąsto visokius variantus, yra tinkamai pasiruošus ,tada kodėl gi ne ax.gif

o kas čia per filmas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sniego_skonis @ 2013 03 04, 11:28)
Kaip kaziuko mugės pas jus, ruošėsi vaikai?  bigsmile.gif Mano "Kazimieras" su didžiausia dėže išėjo hihihi.gif

ką ten prisidėjo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaisa: 04 kovo 2013 - 11:29
QUOTE(kaisa @ 2013 03 04, 11:34)
mano nuomone jei moteris visapusiškai supranta ką daro, kaip reikia daryt, apmąsto visokius variantus, yra tinkamai pasiruošus ,tada kodėl gi ne ax.gif

Papildyta:
ką ten prisidėjo? bigsmile.gif

aš pvz nei kaip netikčiau, visus kartus turėjau komplikacijų schmoll.gif

pats gamino iš popieriaus lankstinius, aš keksiukus kepiau, pakavom, kaspinėlius rišom blush2.gif jis darė tai, kas širdžiai miela, o aš bandžiau vaikus per saldumynus "paimt", žiūrėsim kas labiau pasiteisins cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniego_skonis: 04 kovo 2013 - 11:38
QUOTE(moggie @ 2013 03 04, 11:28)
kur gavai ta filma bigsmile.gif  pasidalint nenori ax.gif  rolleyes.gif

niekur negavau, intere pažiūrėjau biggrin.gif 15min.lt, tik dabar neturiu laiko konkrečiai nuorodos surast, bet ten kultūros skiltyje smile.gif biškutį vėliau, jei nerasi, nuorodą įmesiu tikslią mirksiukas.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 03 04, 11:34)

o kas čia per filmas blush2.gif

ir kas, kad apmastai? greitąją nusisamdysi, kad stovėtų prie durų biggrin.gif nes tarkim, jei vaiko širdutė stoja, tai ir s svarbios gali būt unsure.gif arba pvz., viltė gimė su kefalohematoma dėl per ilgo suspaudimo gimdymo takuose unsure.gif ačiū gyd ab ro ma vi čienei (nes nar bu tienė jau cezarį ruošės daryt), pagimdžiau pati, bet tik su gyd pagalba, o jei irgi būt reikėję ekstra CP unsure.gif arba ir tam filme vienam leliukui daro dirbtinį kvėpavimą, ačiū die padėjo (aišku, filme ir nebūtų rodę, jei būt nepadėję), bet o jei nebūtų prakvėpavęs tas kūdikis...

čia filmavo tikras istorijas, kaip viena pribuvėja priiminėja vaikučius namie, miške... ale dokumentinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniego_skonis @ 2013 03 04, 11:37)
aš pvz nei kaip netikčiau, visus kartus turėjau komplikacijų  schmoll.gif

pats gamino iš popieriaus lankstinius, aš keksiukus kepiau, pakavom, kaspinėlius rišom  blush2.gif jis darė tai, kas širdžiai miela, o aš bandžiau vaikus per saldumynus "paimt", žiūrėsim kas labiau pasiteisins  cool.gif

tai va, būt kvaila gimdyti namuose ir tikėtis, kad šį kart viskas bus gerai. O kai paklausai tai tokių yra, vos ne kad ligoninė sukelia gimdymo nesklandumus, gimdytų namie tai būt viskas natūraliai ir gerai...galbūt kažkiek per daug GN to tokio nurodinėjimo moteriai (nors lb skyrėsi kaip gimdžiau pirmą ir kaip antrą - buvo viskas daug jaukiau ir laisviau), gal galima būt duot daugiau iniciatyvos pačiai gimdyvei, jos pojūčiams....ai nu bet čia daug galim kalbėt, juk vienodų gimdymų nebūna smile.gif

saldumynai valdo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince M @ 2013 03 04, 11:42)
ir kas, kad apmastai? greitąją nusisamdysi, kad stovėtų prie durų biggrin.gif nes tarkim, jei vaiko širdutė stoja, tai ir s svarbios gali būt unsure.gif arba pvz., viltė gimė su kefalohematoma dėl per ilgo suspaudimo gimdymo takuose unsure.gif ačiū gyd ab ro ma vi čienei (nes nar bu tienė jau cezarį ruošės daryt), pagimdžiau pati, bet tik su gyd pagalba, o jei irgi būt reikėję ekstra CP unsure.gif arba ir tam filme vienam leliukui daro dirbtinį kvėpavimą, ačiū die padėjo (aišku, filme ir nebūtų rodę, jei būt nepadėję), bet o jei nebūtų prakvėpavęs tas kūdikis...

čia filmavo tikras istorijas, kaip viena pribuvėja priiminėja vaikučius namie, miške... ale dokumentinis smile.gif

taip smile.gif kad ir greitąją. Kad žinotum, kada jau yra nenormalu, kad per ilgai, kada reikia medikų įsikišimo. Jums dabar taip baisiai atrodo, nes turit tokios patirties, kai yra komplikacijos, o kai gimdymai normalūs ir natūralūs, tai neatrodo taip viskas baisiai manau smile.gif
Atsakyti
Lince, jei tas filmas 24 min ilgio, tada ji radau 4u.gif jei ziurejai ilgesne kokia versija, tada imesk nuoroda, kai turesi laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 03 04, 11:53)
o kai gimdymai normalūs ir natūralūs, tai neatrodo taip viskas baisiai manau smile.gif

o kaip išraganaut normalų ir natūralų gimdymą biggrin.gif aš su pirma sapnuose net nesapnavau cezario, ale va... iš esmės aš ne prieš, tegul būna pasirinkimo laisvė moteriai, bet ir įstatyminė bazė turi būti sukurta tokio stiprumo, kad neliktų vietos net menkiausiai interpretacijai cool.gif

QUOTE(moggie @ 2013 03 04, 12:08)
Lince, jei tas filmas 24 min ilgio, tada ji radau 4u.gif  jei ziurejai ilgesne kokia versija, tada imesk nuoroda, kai turesi laiko ax.gif

aš mačiau šitą smile.gif o sakai čia ne visas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 04, 12:24)
aš mačiau šitą smile.gif o sakai čia ne visas g.gif

nezinau, kol kas toki tik radau g.gif bet kokiu atveju, manes jis nesuzavejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 03 04, 12:38)
nezinau, kol kas toki tik radau g.gif  bet kokiu atveju, manes jis nesuzavejo schmoll.gif

manęs nei sužavėjo, nei ne rolleyes.gif iš kitos pusės, jei ne kilęs skandalas, gyvenime nebūčiau susidomėjus aš tokiu filmu schmoll.gif tai manau teisėsauga padarė labai didelę reklamą šiam filmui cool.gif kurėjams gerai žinant kiek reklama kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
ką jaunimas krikštijo iki 3 ryto bigsmile.gif ale aš matyt jau per sena tam, bet vaiko krikštynas įsivaizduoju kaip ramią šeimos dienos šventę blush2.gif svarbiausia buvo linksma ir senimui, ir jums thumbup.gif

tai oficiali dalis buvo rami, su zaidimais, pakalbejimais ir t.t. o paskui kai visos mociutes isvaziavo leidom sau pasisokti ax.gif
Atsakyti
vaje namučiai griūna..visą savaitę tylu unsure.gif kaip ilgasis savaitgalis, jaučiat jį biggrin.gif aš tai taip- kantrybės neturiu cool.gif iš kur jos gaut...
tiesa, pažėjau tą filmą apie gimdymus.vietom apsiašarojau. Miške tas gimdymas kažkoks man juokingas, baseinėlis tas, nu nęsamonė... Ten gale manau ne dirbtinis kvėpavimas, o tiesiog kvėpavimo takų išsiurbimas, kai lėliukas vaisiaus vandenų būna prisigėręs. Žodžiu, visai nesukrėtė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaisa: 10 kovo 2013 - 22:10
QUOTE(kaisa @ 2013 03 10, 22:06)
vaje namučiai griūna..visą savaitę tylu unsure.gif kaip ilgasis savaitgalis, jaučiat jį biggrin.gif aš tai taip- kantrybės  neturiu cool.gif iš kur jos gaut...

O kada jau labai jie aktyvūs buvo blush2.gif lotuliukas.gif

Man jaučiasi, nes D nuo ryto iš proto eina, reikia veiksmo lotuliukas.gif
Kol buvo gastrolėse, buvo gerai, o šiandien jau nuo ryto reikalauja dėmesio doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti