54 lt. Ėmiau pigiausius bilietus tai susitiksim, nors mes gale būsim
sveikos o mes irgi eisim, tai gal pasimatysim
sveikos mačiau neišprotėjusią kaisa nepasimaišė po akimis
nu ir kaip koncertas? man patiko lėtų, ramių dainų kaip vaikiškam koncertui gal ir per daug, bet gi telebimam mėgsta lyriškas dainas nuo pat įsikūrimo, tai nereik tikėtis, kad bus vien tik linksmos o jau simfoninio orkestro skambesys galėčiau klausyt ir klausyt gyvo jų atlikimo mija, kadangi didžiąją dalį dainų žinojo (iki koncerto ruošiamės jam, klausėmės dainelių), tai buvo irgi patenkinta po koncerto klausia ji manęs, sako, o kodėl nedainavo pupos? nors kai grojo ją orkestras pažino dainą, tik va žodžių merginai pritrūko, padainuot kartu negalėjo žodžiu mes su mija vertinam teigiamai ir nesigailim, kad ėjom 1000 kartų geriau, nei sankt peterburgo cirkas
nu ir kaip koncertas? man patiko lėtų, ramių dainų kaip vaikiškam koncertui gal ir per daug, bet gi telebimam mėgsta lyriškas dainas nuo pat įsikūrimo, tai nereik tikėtis, kad bus vien tik linksmos o jau simfoninio orkestro skambesys galėčiau klausyt ir klausyt gyvo jų atlikimo mija, kadangi didžiąją dalį dainų žinojo (iki koncerto ruošiamės jam, klausėmės dainelių), tai buvo irgi patenkinta po koncerto klausia ji manęs, sako, o kodėl nedainavo pupos? nors kai grojo ją orkestras pažino dainą, tik va žodžių merginai pritrūko, padainuot kartu negalėjo žodžiu mes su mija vertinam teigiamai ir nesigailim, kad ėjom 1000 kartų geriau, nei sankt peterburgo cirkas
sveikos mums su didčke irgi labai patiko nebegaila pinigų už bilietus na nebent už D bilietą visą koncertą prabimbė, kodėl ragus nusipirko, o ne šautuvą...mat sesė jam įkišo, jis net nenorėjų jų
šiaip ,,Pupa" galėjo padainuot ir visą labai gražu buvo kai per ,,Musę" Neringos sūnus juokėsi dainuodamas iš mamos pokštų, superinė ta Neringa
jūsų nei vienos nemačiau toj maišalynėj
šiaip ,,Pupa" galėjo padainuot ir visą labai gražu buvo kai per ,,Musę" Neringos sūnus juokėsi dainuodamas iš mamos pokštų, superinė ta Neringa
jūsų nei vienos nemačiau toj maišalynėj
QUOTE(kaisa @ 2013 11 26, 11:16)
visą koncertą prabimbė, kodėl ragus nusipirko, o ne šautuvą...mat sesė jam įkišo, jis net nenorėjų jų
labai gražu buvo kai per ,,Musę" Neringos sūnus juokėsi dainuodamas iš mamos pokštų, superinė ta Neringa
labai gražu buvo kai per ,,Musę" Neringos sūnus juokėsi dainuodamas iš mamos pokštų, superinė ta Neringa
bet matyt sesė nebe reikalo tuos ragus jam įkišo - raguotą brolį turi
aga o mija tai iš vis pareiškė, kad negaliu atsižiūrėt į tą didelį berniuką (suprask koks gražus jai justas) sina juokias, sako žentas bus
sveikos
o manes ypatingai nesuzavejo, tikejausi kazko ispudingiau nors aisku smagu klausyti savo vaikystes dainas o ugnius is vis nuo kokios 3 dainos pradejo zysti,kad nori namo
o manes ypatingai nesuzavejo, tikejausi kazko ispudingiau nors aisku smagu klausyti savo vaikystes dainas o ugnius is vis nuo kokios 3 dainos pradejo zysti,kad nori namo
Sveikos gyvos
Patiko man labai šis koncertas, gal labiau dėl orkestro
O, geras, viena ausim kaip ir girdėjau, kad Justas sūnus Neringos, bet neužfiksavau iki galo
O M neblogus žentus renkasi, nepėsčius
Patiko man labai šis koncertas, gal labiau dėl orkestro
O, geras, viena ausim kaip ir girdėjau, kad Justas sūnus Neringos, bet neužfiksavau iki galo
O M neblogus žentus renkasi, nepėsčius
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 11 26, 15:36)
o ugnius is vis nuo kokios 3 dainos pradejo zysti,kad nori namo
o jūs namie klausėtės telebimbam dainelių? gal jis nė vienos nežinojo, tai ir pasidarė vaikui nuobodu arba aplamai nemėgs koncertų beje, kaip jums darželyje sekas?
tai šiandien bus susitinkančių
labas mes būsim šiandien:)
mes irgi busim
tai tada gerai, būsim ir mes
pasistengsim ir mes prisijungti , nes masina viena sugedusi tai visa seimyna ant 1 masinos is velzio man biski problema atsidurti babilone , bet gal susiderinsim