Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 11 08, 19:31)
nu tai mes apie 11.30 būsim prie "meno", jei nieks nepasikeis smile.gif o dėl susitikimo, magilienė neišduoda iki kada lt bus, neina paplanuot biggrin.gif

Pamiršau parašyti iki sausio mėn . Bet dingsiu lapkričio 16-23d būsiu norgeje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 11 08, 21:29)
Pamiršau parašyti iki sausio mėn . Bet dingsiu lapkričio 16-23d būsiu norgeje. ax.gif

Oho. Netrumpai paatostogausit. smile.gif Cia tokios ilgos atostogos Norgej ar nebedirbi?
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 11 09, 00:32)
Oho. Netrumpai paatostogausit. smile.gif Cia tokios ilgos atostogos Norgej ar nebedirbi?

mano sezonis darbas tik 5men per metus smile.gif
grizau mokytis norvegu kalbos ir tvarkytis dantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 11 09, 00:36)
mano sezonis darbas tik 5men per metus  smile.gif
grizau mokytis norvegu kalbos ir tvarkytis dantu  ax.gif

Tai puiku bigsmile.gif Ir cia speji pabut ir ten. smile.gif Tik vyras nuobodziauja ten turbut. O Ugne i darzeli cia vesk :)nebus taip liudna jai be draugu.
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 11 09, 16:40)
Tai puiku  bigsmile.gif Ir cia speji pabut ir ten. smile.gif Tik vyras nuobodziauja ten turbut. O Ugne i darzeli cia vesk :)nebus taip liudna jai be draugu.

tai kad jau nebeapsimoka vesti jau antras menuo eina mes kaip cia . betyo mes neregistruoti lietuvoje tikriausia net nepriimtu smile.gif ir dar vienas dalykas lietuvoje visai kita tvarka darzeliuose , tai ugnei vel viskas susimakaluotu .

ar dar kas rytoj prisijungs i spektakliuka?
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(Lince M @ 2013 11 07, 11:53)
o ogis jau į vyresnių grupę taiko, visgi penkti metai eina hihihi.gif ramesnis šiaip, tik labai protestuoja prieš naujus namus unsure.gif atsibodo jo sisiojimas, bet ne pažymėjimas kampų, o sisiojimas, kai vieną paliekam doh.gif

o kiek jau laiko naujuos namuos, seniai? lauke negalim palikt, tvoros neturit?

Žirnis irgi žymi namie teritorija jei ateina kai kurie draugai į svečius cool.gif

QUOTE(Jakatta @ 2013 11 07, 23:04)
Nereikia nė girtis, užtenka pagalvot  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Nagi, ir tu pasigirk, kad Mija vejaraupiais nesusirgo:) Nors neeee, nesigirk, o tai vaikai jau kiekvieną dieną zyzia, kad į baseiną nori. O jei susirgtumėt, tai ir vėl prasitestų karantinas.

Majus sirgo? lengvai?

QUOTE(Lince M @ 2013 11 08, 18:31)
nu tai mes apie 11.30 būsim prie "meno", jei nieks nepasikeis smile.gif o dėl susitikimo, magilienė neišduoda iki kada lt bus, neina paplanuot biggrin.gif

kaip sekėsi, sutikot ,,savų?"
mes jau matę ax.gif ir šiaip sergam gi dar biški.
O susibėgt galėtumėm, pažiūrėt kaip vaikai paaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 11 10, 21:49)

M sirgo? lengvai?

Yep. Persirgo. Nelengvai, bet dabar jau galim uzsidet pliusiuka smile.gif Issigandau,kaip 5-ta diena jau turejusi nukristi temperatura, kaip tik pradejo kilti.
Atsakyti
vėl marinasi tėmelė biggrin.gif nu pagaivinkim ta proga, kad mažė nusprendė ar savaitgali, ar ne, keltis reikia visad anksti biggrin.gif aš jau ir papusryčiavus, ir kavą baigiu doh.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 11 10, 21:49)
o kiek jau laiko naujuos namuos, seniai? lauke negalim palikt, tvoros neturit?

kaip sekėsi, sutikot ,,savų?"

O susibėgt galėtumėm, pažiūrėt kaip vaikai paaugo smile.gif

nuo liepos mėn smile.gif neturim dar tvoros, tai lauke nepaliksi, už tat laukiu nesulaukiu aš jos, kad galėčiau išspirt pro duris ir nesukt galvos biggrin.gif nu, jei nieks nepasikeis, pavasarį tai planuose

sutikom magilienę drinks_cheers.gif

su tokiais tempais susitiksim, kai vaikams jau bus po 10 metų lotuliukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif
QUOTE(Lince M @ 2013 11 16, 08:27)
vėl marinasi tėmelė biggrin.gif nu pagaivinkim ta proga, kad mažė nusprendė ar savaitgali, ar ne, keltis reikia visad anksti biggrin.gif

bet gal vakare normaliai eina miegot?

mums kaip režimas išsiderino per tas 2 sav. kai sirgom doh.gif 12 keliasi, 00.30 gulasi....

o šiandien bėgo paknopstom į darželį, vos spėjau iš paskos - kaip pasiilgęs vaikų biggrin.gif
atsibodo namuose.

tai skelbiam datą kada susitinkam ir vsio. Man tinka po 17 val DD arba savaitgalį , tada laikas nesvarbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 11 18, 11:31)
bet gal vakare normaliai eina miegot?

mums kaip režimas išsiderino per tas 2 sav. kai sirgom doh.gif 12 keliasi, 00.30 gulasi....

tai skelbiam datą kada susitinkam ir vsio. Man tinka po 17 val DD arba savaitgalį , tada laikas nesvarbus smile.gif

normaliai, 20-21 val jau miega drinks_cheers.gif nu ale aš tai neatsigulu tuo metu biggrin.gif

o aš ar einam ar ne į daržą, režimo neleidžiu griaut cool.gif retos išimtys būna tik, bjauri mama esu biggrin.gif

nu tai dafai kitą trečiadienį 17-17,30 babilono žioge bigsmile.gif jaučiu trys kokios tebūsim vis tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 20, 14:12)
normaliai, 20-21 val jau miega drinks_cheers.gif nu ale aš tai neatsigulu tuo metu biggrin.gif

o aš ar einam ar ne į daržą, režimo neleidžiu griaut cool.gif retos išimtys būna tik, bjauri mama esu biggrin.gif

nu tai dafai kitą trečiadienį 17-17,30 babilono žioge bigsmile.gif jaučiu trys kokios tebūsim vis tiek lotuliukas.gif

blush2.gif aš matai ir pati miegodavau iki 11 val. nors kiekviena vakara kai negalėjau užmigdyt ilgiausiai vis ,prisisukdavau žadintuva anksti, ale pššš... nėra valios cool.gif

man tinka, tariam tada. Gal prisijungs gi kas nors dar daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 11 20, 14:23)
blush2.gif aš matai ir pati miegodavau iki 11 val. nors kiekviena vakara kai negalėjau užmigdyt ilgiausiai vis ,prisisukdavau žadintuva anksti, ale pššš... nėra valios cool.gif

man tinka, tariam tada. Gal prisijungs gi kas nors dar daugiau smile.gif

nu tada nėr kaip skųstis biggrin.gif teisybę pasakius, jei ne mažiausia fėja, aš irgi griaučiau tą režimą turbūt irnesakyk.gif bet abejoju ar pati mija jį griautų doh.gif nebent vakarinį miegą, o ryte vis tiek max 8, labai labai retai išmiega iki 8,30 doh.gif

aš tu, magilienė berods jau irgi turi būt grįžus, sina, daugiau nežinau biggrin.gif dar reiktų skaipėn parašyt gal g.gif
Atsakyti