Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

sveikutes 4u.gif per menesi laiko LT pirma karta sugebejau prisesti prie sm , nes vis nera laiko ax.gif nedaug skaityti reikejo lotuliukas.gif
gera cia LT viskas sava , bet jau pabodo ugnei cia , nes neina i darzeli pasiilgo vaiku.

Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 11 01, 22:38)
sveikutes  4u.gif  per menesi laiko LT pirma karta sugebejau prisesti prie sm , nes vis nera laiko  ax.gif nedaug skaityti reikejo  lotuliukas.gif
gera cia LT viskas sava , bet jau pabodo ugnei cia , nes neina i darzeli pasiilgo vaiku.

tai jūs gal su visam lt grįžot bigsmile.gif
Atsakyti
aha, man irgi parūpo gal visam grįžo magilienė smile.gif

Lince, klausei kažkada kaip šuo, tai nepavyko taip jau labai išauklėt jo, užsispyręs kaip ožys, neklauso nieko, išskyrus MB mano. Bet uodega tai mano, iš paskos net į tualetą lenda.

o kaip jūsų Ogis, toks pat judrus? smile.gif

labas beje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 04, 09:24)
tai jūs gal su visam lt grįžot bigsmile.gif

ne ne visam grizom tik ilgoms atostogoms ax.gif 4u.gif

labuka
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 11 06, 15:22)
ne ne visam grizom tik ilgoms atostogoms  ax.gif  4u.gif

labuka

kokio ilgumo atostogos?

bliam norėjau neseniai čia pasigirt, kad Danas neserga jau beveik metai, tai kaip dėjo bronchitas staiga visu gražumu doh.gif gydomės namie...taip keista į darbą neit rolleyes.gif

labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 11 04, 11:33)
Lince, klausei kažkada kaip šuo, tai nepavyko taip jau labai išauklėt jo, užsispyręs kaip ožys, neklauso nieko, išskyrus MB mano. Bet uodega tai mano, iš paskos net į tualetą lenda.

o kaip jūsų Ogis, toks pat judrus? smile.gif

tai gal ožį ir įsigijot apsimetusį šunimi lotuliukas.gif

o ogis jau į vyresnių grupę taiko, visgi penkti metai eina hihihi.gif ramesnis šiaip, tik labai protestuoja prieš naujus namus unsure.gif atsibodo jo sisiojimas, bet ne pažymėjimas kampų, o sisiojimas, kai vieną paliekam doh.gif vakar tai vos susilaikiau jau rimtai jo neprikūlus doh.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 11 06, 15:22)
ne ne visam grizom tik ilgoms atostogoms  ax.gif  4u.gif

iki kada būsit? gal susitikimą ta proga paorganizuokim bigsmile.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 11 07, 10:52)
bliam norėjau neseniai čia pasigirt, kad Danas neserga jau beveik metai, tai kaip dėjo bronchitas staiga visu gražumu doh.gif gydomės namie...taip keista į darbą neit rolleyes.gif

net nenorėk tokių dalykų girtis, nes suveiks kiaulystės dėsnis drinks_cheers.gif bet vis tiek šaunuoliai,atlaikėt ilgai mirksiukas.gif o dabar svaikatos ir vėl ilgam viskas pasimirš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 11 07, 11:53)

net nenorėk tokių dalykų girtis, nes suveiks kiaulystės dėsnis

Nereikia nė girtis, užtenka pagalvot biggrin.gif lotuliukas.gif

Nagi, ir tu pasigirk, kad Mija vejaraupiais nesusirgo:) Nors neeee, nesigirk, o tai vaikai jau kiekvieną dieną zyzia, kad į baseiną nori. O jei susirgtumėt, tai ir vėl prasitestų karantinas.
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 11 07, 23:04)
Nagi, ir tu pasigirk, kad Mija vejaraupiais nesusirgo:) Nors neeee, nesigirk, o tai vaikai jau kiekvieną dieną zyzia, kad į baseiną nori. O jei susirgtumėt, tai ir vėl prasitestų karantinas.

žinok, mistika man, kaip mes atlaikėm blink.gif netikėjau, kad nesusirgsim, ale va.... gaila šiaip, būtumėm prasirgę ir būt ramu rolleyes.gif nu bet maža ką, gal dar per savaitgalį apsispoguosim hihihi.gif
Atsakyti
beje, "mene" sekmadienį rodys spektaklį "trys paršiukai", mes planuojam eit, jei sveikos būsim ax.gif gal kas į kompaniją bigsmile.gif
Atsakyti
Mes prisijungtume i spektakliuka :-)
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mum įtariu netiks spektaklio laikas, bet kokio susitikimuko tai norėtume ax.gif tik aišku kai pasveiksim, nes vėl sergam doh.gif

Atsakyti
nu tai mes apie 11.30 būsim prie "meno", jei nieks nepasikeis smile.gif o dėl susitikimo, magilienė neišduoda iki kada lt bus, neina paplanuot biggrin.gif
Atsakyti