sveikutes per menesi laiko LT pirma karta sugebejau prisesti prie sm , nes vis nera laiko nedaug skaityti reikejo
gera cia LT viskas sava , bet jau pabodo ugnei cia , nes neina i darzeli pasiilgo vaiku.
QUOTE(magiliene @ 2013 11 01, 22:38)
sveikutes per menesi laiko LT pirma karta sugebejau prisesti prie sm , nes vis nera laiko nedaug skaityti reikejo
gera cia LT viskas sava , bet jau pabodo ugnei cia , nes neina i darzeli pasiilgo vaiku.
tai jūs gal su visam lt grįžot
aha, man irgi parūpo gal visam grįžo magilienė
Lince, klausei kažkada kaip šuo, tai nepavyko taip jau labai išauklėt jo, užsispyręs kaip ožys, neklauso nieko, išskyrus MB mano. Bet uodega tai mano, iš paskos net į tualetą lenda.
o kaip jūsų Ogis, toks pat judrus?
labas beje
Lince, klausei kažkada kaip šuo, tai nepavyko taip jau labai išauklėt jo, užsispyręs kaip ožys, neklauso nieko, išskyrus MB mano. Bet uodega tai mano, iš paskos net į tualetą lenda.
labas beje
QUOTE(Lince M @ 2013 11 04, 09:24)
tai jūs gal su visam lt grįžot
ne ne visam grizom tik ilgoms atostogoms
labuka
QUOTE(magiliene @ 2013 11 06, 15:22)
kokio ilgumo atostogos?
bliam norėjau neseniai čia pasigirt, kad Danas neserga jau beveik metai, tai kaip dėjo bronchitas staiga visu gražumu gydomės namie...taip keista į darbą neit
labas
QUOTE(kaisa @ 2013 11 04, 11:33)
tai gal ožį ir įsigijot apsimetusį šunimi
o ogis jau į vyresnių grupę taiko, visgi penkti metai eina ramesnis šiaip, tik labai protestuoja prieš naujus namus atsibodo jo sisiojimas, bet ne pažymėjimas kampų, o sisiojimas, kai vieną paliekam vakar tai vos susilaikiau jau rimtai jo neprikūlus
QUOTE(magiliene @ 2013 11 06, 15:22)
ne ne visam grizom tik ilgoms atostogoms
iki kada būsit? gal susitikimą ta proga paorganizuokim
QUOTE(kaisa @ 2013 11 07, 10:52)
bliam norėjau neseniai čia pasigirt, kad Danas neserga jau beveik metai, tai kaip dėjo bronchitas staiga visu gražumu gydomės namie...taip keista į darbą neit
net nenorėk tokių dalykų girtis, nes suveiks kiaulystės dėsnis bet vis tiek šaunuoliai,atlaikėt ilgai o dabar svaikatos ir vėl ilgam viskas pasimirš
QUOTE(Lince M @ 2013 11 07, 11:53)
Nereikia nė girtis, užtenka pagalvot
Nagi, ir tu pasigirk, kad Mija vejaraupiais nesusirgo:) Nors neeee, nesigirk, o tai vaikai jau kiekvieną dieną zyzia, kad į baseiną nori. O jei susirgtumėt, tai ir vėl prasitestų karantinas.
QUOTE(Jakatta @ 2013 11 07, 23:04)
Nagi, ir tu pasigirk, kad Mija vejaraupiais nesusirgo:) Nors neeee, nesigirk, o tai vaikai jau kiekvieną dieną zyzia, kad į baseiną nori. O jei susirgtumėt, tai ir vėl prasitestų karantinas.
žinok, mistika man, kaip mes atlaikėm netikėjau, kad nesusirgsim, ale va.... gaila šiaip, būtumėm prasirgę ir būt ramu nu bet maža ką, gal dar per savaitgalį apsispoguosim
beje, "mene" sekmadienį rodys spektaklį "trys paršiukai", mes planuojam eit, jei sveikos būsim gal kas į kompaniją
Mes prisijungtume i spektakliuka :-)
sveikos
mum įtariu netiks spektaklio laikas, bet kokio susitikimuko tai norėtume tik aišku kai pasveiksim, nes vėl sergam
mum įtariu netiks spektaklio laikas, bet kokio susitikimuko tai norėtume tik aišku kai pasveiksim, nes vėl sergam
nu tai mes apie 11.30 būsim prie "meno", jei nieks nepasikeis o dėl susitikimo, magilienė neišduoda iki kada lt bus, neina paplanuot