Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 08 02, 11:15)
visai tu nuo gyvenimo atsilikus lotuliukas.gif nors iki panos gal dar toloka, bet princesija darosi jau doh.gif vis dar viliuosi, kad vis tik bus lengvesnio charakterio nei mija cool.gif kur tu prapuolus?

tas laikas taip greit bega, kad nebepeju gaudytis blush2.gif

as niekur, atrodo nieko neveikiu, bet dienos lekia ziauriai greit doh.gif
o siaip ieskausi darbelio kokio, bet nelabai ka randu unsure.gif

siandien pasiimem pazyma i darzeli, nuo rugsejo keliausim ax.gif

kaip tavo merginos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo {ne}ishprotejus: 02 rugpjūčio 2013 - 20:31
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 08 02, 21:31)

o siaip ieskausi darbelio kokio, bet nelabai ka randu unsure.gif

siandien pasiimem pazyma i darzeli, nuo rugsejo keliausim ax.gif

kaip tavo merginos? ax.gif

o kokios ieškais?

laukia permainos ir bernužėliu, ir tėveliams bigsmile.gif sakė gyd, kad odontologo parašas turi būt ant pažymos?

o mes visaip smile.gif bet visumoj normaliai biggrin.gif dabar užsikasus naujų namų aptvarkymui doh.gif nes iki normalios tvarkos toli biggrin.gif o daugiau nieko, ala vasarojam ir atostogaujam visos merginos namie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 08 03, 08:08)
o kokios ieškais?

laukia permainos ir bernužėliu, ir tėveliams bigsmile.gif sakė gyd, kad odontologo parašas turi būt ant pažymos?

o mes visaip smile.gif bet visumoj normaliai biggrin.gif dabar užsikasus naujų namų aptvarkymui doh.gif nes iki normalios tvarkos toli biggrin.gif o daugiau nieko, ala vasarojam ir atostogaujam visos merginos namie rolleyes.gif

jau persikraustet? bigsmile.gif

kazkokio pagal specialybe ar siaip kazko, na ne pardavejos babilone blush2.gif

musu gydytoja sake neiti tokiam mazam pas odontologa g.gif nezinau kaip bus,dabar be proto nori,o kai reikes eiti tai velnias zino kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 30, 07:18)
labas smile.gif o kur tas jūsų taip vadinamas kaimas bigsmile.gif ir kelintą vyksta rytinis kavagėris biggrin.gif nes su leliukais kol išsiruoši, tai kartais ir priešpiečiai ateina lotuliukas.gif o norėt norėčiau, nes pasiilgau ir atsibodo kapstytis dėžėse ir maišuose + dulkių kalnai cool.gif

aha, sorry blush2.gif pasiūliau ir dingau atgal į kaimą, o ten intero nėra doh.gif net pamiršau blush2.gif reikėjo pamajakint biggrin.gif

davaj taip kur susitinkam, tik jau ne ryte...kaima mūsų prie pat, 3 km už Panevėžio. gaila šiek tiek, kaip aš čia taip pamiršau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 08 05, 14:25)
aha, sorry blush2.gif  pasiūliau ir dingau atgal į kaimą, o ten intero nėra doh.gif net pamiršau blush2.gif reikėjo pamajakint biggrin.gif

davaj taip kur susitinkam, tik jau ne ryte...kaima mūsų prie pat, 3 km už Panevėžio. gaila šiek tiek, kaip aš čia taip pamiršau cool.gif

Įtariu rudeniop čia jau bus, kol prisiruošim lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif orai atvėso, bet vistiek nei vienos čia nėra g.gif

mes gyvenam neblogai, morališkai ir ne tik ruošiamės darželiui, buvom pas gydytoją čia kažkada tai kiek leidosi sveriamas ir matuojamas šiuo metu esam 110 cm ir 19 kg ax.gif

o aš pasiūlyma turiu blush2.gif gal yra norinčių kada i kokį filma nueiti? ax.gif

ir dar vieną biggrin.gif gal šiemet kažkuriai vėl reikės aviečių? ax.gif po 3,5 už 0.5 kg indelį. ax.gif jei ką į až ar tel (868778908)
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 08 23, 06:17)

mes gyvenam neblogai, morališkai ir ne tik ruošiamės darželiui, buvom pas gydytoją čia kažkada tai kiek leidosi sveriamas ir matuojamas šiuo metu esam 110 cm ir 19 kg ax.gif

o aš  pasiūlyma turiu blush2.gif  gal yra norinčių kada i kokį filma nueiti? ax.gif

Laba diena 4u.gif

Ne nuo oro čia priklauso,o nuo oro lotuliukas.gif

Oho, na ir dičkiai Jūs unsure.gif thumbup.gif
Jau visais metais vyresnis, turėtų būt viskas gerai, kur vesi? mirksiukas.gif

Aš UŽ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 08 23, 09:39)
Oho, na ir dičkiai Jūs  unsure.gif  thumbup.gif
Jau visais metais vyresnis, turėtų būt viskas gerai, kur vesi?  mirksiukas.gif
Aš UŽ  thumbup.gif

taigi augam, augam biggrin.gif

i Dembavos, eis keli kiemo draugai,tai tikiuosi lengviau bus priprasti ax.gif

Lince, Vini, o jus einat? biggrin.gif azaisku ir kitos gali jungtis,tik kazin ar bus norinciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 08 23, 17:21)
taigi augam, augam biggrin.gif

i Dembavos, eis keli  kiemo draugai,tai tikiuosi lengviau bus priprasti ax.gif

Lince, Vini, o jus einat?  biggrin.gif  azaisku ir kitos gali jungtis,tik kazin ar bus norinciu biggrin.gif

manau prisiderinciau blush2.gif ale manes cia klaust kazko tai pir pusmeti atsakymo nesulaukt galit smile.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 08 23, 17:21)
Lince, Vini, o jus einat?  biggrin.gif  azaisku ir kitos gali jungtis,tik kazin ar bus norinciu biggrin.gif

aš pasuosiu kol kas 4u.gif kada nors vėliau ateis šventė ir į mano kiemą biggrin.gif

sveikos smile.gif mes su vilte savaitę ligoninėj "atostogavom" doh.gif kai penkta para nekrito aukšta tempa ir kraujas rodė uždegimą, jau vėl tikėjomės plaučių uždegimo, kuris ačiū d nepasitvirtino, tai diagnozė bronchitas unsure.gif gavom penicilino, nuo kurio mus dar ir pabėrė doh.gif žodž...
Atsakyti
Nu grazu, ismirimas visiskas, nuo rugpjucio nei vienos zinios nera:) Kaip gyvenat? a mes tai normaliai:) vaikai auga, viskas isaugta mano bernuzelio, tikejaus kad bus geri visi zieminiai ir rudeniniai atributai, bet vuyras per vasara labai pasistenge paaugti smile.gif
Atsakyti
labas vakaras,
atejau su pasiulymu, gal kam reikia nauju treninginiu kelnyciu darzelin, nes kaip tik tam reikalui ir pirktos buvo, deja, per mazas nusipirkom sad.gif
user posted image
medvilnines, 1100 cm ugiui, kisenes dvi prieki ir viena uzpakaly smile.gif
Atsakyti