Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Sina @ 2013 07 06, 17:09)
patikėk, nuosprendis toks, kad pati blogiausia mama pasaulyje, nemoku nieko, nei auginti, nei maitinti, nieko  nemoku  O vaikas badauja, bus alergiškas ir t.t. doh.gif  verysad.gif Suvarė ji mane psichologiškai per 1,5val. (nors neturėjo laiko), paskui 3val. reikėjo atsistatyt  ax.gif

ir mano akys buvo blink.gif blink.gif 1,5val užtruko blink.gif pas mus 10-15 min ir vizitas baigtas būdavo, o čia doh.gif

QUOTE(Sina @ 2013 07 07, 20:17)
Jau nusiraminau, pasirodo, ji visoms tą patį sako  doh.gif
Kaip auginau, taip ir auginu, dėl šventos ramybės iš braškės svarstykles pasiskolinau, tai stebėsiu svorio prieaugį  ax.gif

o čia ne ta pati D seselė? dėl svėrimo,jeitau bus ramiau, tada gerai, nors aš nepritariu tam 4u.gif svarbiausia, kad paranojiškai nesvertum tris kartus per dieną ir nesinervuot, jei kurią dieną nepriaugs nė gramo 4u.gif

o mes šeštadienį pasikultūrinom naisiuose thumbup.gif patinka man ten šventė ax.gif o ir knopkė auksas, o ne vaikas kelionėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 08, 13:08)
ir mano akys buvo blink.gif  blink.gif 1,5val užtruko blink.gif pas mus 10-15 min ir vizitas baigtas būdavo, o čia doh.gif
o čia ne ta pati D seselė? dėl svėrimo,jeitau bus ramiau, tada gerai, nors aš nepritariu tam 4u.gif svarbiausia, kad paranojiškai nesvertum tris kartus per dieną ir nesinervuot, jei kurią dieną nepriaugs nė gramo 4u.gif

o mes šeštadienį pasikultūrinom naisiuose thumbup.gif patinka man ten šventė ax.gif o ir knopkė auksas, o ne vaikas kelionėse biggrin.gif

Ir sakė, kad neturi laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ta pati, ta pati, bet kad nebūdavo po tiek laiko, užeidavo ir atgal blush2.gif

Kol kas sveriu, bet ramiai, matau, kad ji ne alkana smile.gif

Dažniau keliaukit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 08, 16:28)
Ta pati, ta pati, bet kad nebūdavo po tiek laiko, užeidavo ir atgal  blush2.gif

Kol kas sveriu, bet ramiai, matau, kad ji ne alkana smile.gif

Dažniau keliaukit  mirksiukas.gif  4u.gif

nusprendė pakankint tave doh.gif

ir kiek jau padidėjo mergina bigsmile.gif

nu kad atrodo ir taip jau nemažai keliaujam biggrin.gif jei dar daugiau, tai namie vasarą iš vis nebebūtumėm lotuliukas.gif tik dabar priverstinai teks daryt pertrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 08, 20:00)

ir kiek jau padidėjo mergina bigsmile.gif

Svarbu ne į minusą +55gr. per 2 paras, bet žinai, tai atpylė, tai pasišlapino, tai išsituštino, supaisyk tą svorį smile.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 09, 11:43)
Svarbu ne į minusą +55gr. per 2 paras, bet žinai, tai atpylė, tai pasišlapino, tai išsituštino, supaisyk tą svorį smile.gif

aš turėjau galvoj nuo to, su kokiu išėjot iš ligoninės 4u.gif o šiaip tai jo, už tai ir sakau, kad nesąmonė svert kasdien blush2.gif nebent labai mažo svorio būna, kitos bėdos, dėl ko stebėt reik ax.gif o jums viskas gerai, tai svarbus tas svėriojimas paranojos neįvarytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 09, 12:39)
aš turėjau galvoj nuo to, su kokiu išėjot iš ligoninės 4u.gif o šiaip tai jo, už tai ir sakau, kad nesąmonė svert kasdien blush2.gif nebent labai mažo svorio būna, kitos bėdos, dėl ko stebėt reik ax.gif o jums viskas gerai, tai svarbus tas svėriojimas paranojos neįvarytų biggrin.gif

Matai, jei krenta svoris ne tik 2 paras, tai nežinau, kiek buvo išeinant, nebesvėrė paskutinį kart, o jei skaičiuot nuo to, ką turėjom paskutiniu svėrimu ligoninėje, tai priaugo 260gr.
Juk ne minusas blush2.gif
Atsakyti
tai labas, jau menuo tuoj nuo paskutės žinutės,,,,aš atostogauju, telefonas irgi..bet ar gi neturi teisės ir jis biggrin.gif kaip leliukai gyvena? mes sėdim kaime, jei jį taip galim pavadint..bet gera. atsikeli ryte ir eini su naktiniais kavos gert į kiemą smile.gif gal būtų norinčių rytiniam kavageriui prisijungt tam mūsų kaime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaisa: 29 liepos 2013 - 22:47
QUOTE(kaisa @ 2013 07 29, 23:46)
tai labas, jau menuo tuoj nuo paskutės žinutės,,,,aš atostogauju, telefonas irgi..bet ar gi neturi teisės ir jis biggrin.gif kaip leliukai gyvena? mes sėdim kaime, jei jį taip galim pavadint..bet gera. atsikeli ryte ir eini su naktiniais kavos gert į kiemą smile.gif gal būtų norinčių rytiniam kavageriui prisijungt tam mūsų kaime?

labas smile.gif o kur tas jūsų taip vadinamas kaimas bigsmile.gif ir kelintą vyksta rytinis kavagėris biggrin.gif nes su leliukais kol išsiruoši, tai kartais ir priešpiečiai ateina lotuliukas.gif o norėt norėčiau, nes pasiilgau ir atsibodo kapstytis dėžėse ir maišuose + dulkių kalnai cool.gif

Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 07 29, 22:46)

Sveika, na rimtai, kur tas kaimas blush2.gif ax.gif

mes augam puikiai, šiandien buvom TA, priaugom +1300 nuo nukritusio svorio, dabar 4600gr., o ūgis +4cm, esam jau 54cm smile.gif

Ai, dar penktadienį D pakrikštijom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sina: 30 liepos 2013 - 19:27
sveikos smile.gif pasivaideleno kaisa, sugundė, suvedžiojo ir paliko lotuliukas.gif ech, žiaurus tas gyvenimas hihihi.gif

o mes pasigirsim, kad jau turim pirmą dantuką wub.gif taip juokingai atrodo prasižiojus su tuo vienu baltu brukšniuku (dar net kapliuku liežuvis jo nesiverčia vadint biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 08 01, 07:50)
sveikos smile.gif pasivaideleno kaisa, sugundė, suvedžiojo ir paliko lotuliukas.gif ech, žiaurus tas gyvenimas hihihi.gif

o mes pasigirsim, kad jau turim pirmą dantuką wub.gif taip juokingai atrodo prasižiojus su tuo vienu baltu brukšniuku (dar net kapliuku liežuvis jo nesiverčia vadint biggrin.gif

paskaiciau ir galvoju, jetus,tokiai mazytei jau dantys dygsta, tada zvilgt i liniuote ir akis issprogdinau blink.gif jau 6 men doh.gif kazkaip man ji dar tokia mazyte mintyse,o cia jau visa pana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 08 01, 18:26)
sveikos 4u.gif
paskaiciau ir galvoju, jetus,tokiai mazytei jau dantys dygsta, tada zvilgt i liniuote ir akis issprogdinau blink.gif  jau 6 men doh.gif  kazkaip man ji dar tokia mazyte mintyse,o cia jau visa pana biggrin.gif

visai tu nuo gyvenimo atsilikus lotuliukas.gif nors iki panos gal dar toloka, bet princesija darosi jau doh.gif vis dar viliuosi, kad vis tik bus lengvesnio charakterio nei mija cool.gif kur tu prapuolus?
Atsakyti