Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 07 03, 21:28)
1.ačiū M sako M biggrin.gif

2.aga, patenkinta drinks_cheers.gif dėl dovanų, tai labai norėjo poros dalykų, apie kuriuos kalbėjo jau kokis pusmetis ir juos gavo, tai daugiau nieko galėjo ir nebūt biggrin.gif

Beje, M jei turetu sese, tai ji butu M biggrin.gif (Mija) biggrin.gif Ir pusbrolis sake, kad M isimylejes M biggrin.gif

2. Ka gavo? Tikiuosi ne bakuganu ar nindziaku uzsiprase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 07 03, 22:58)
Beje, M jei turetu sese, tai ji butu M  biggrin.gif  (Mija)  biggrin.gif Ir pusbrolis sake, kad M isimylejes M  biggrin.gif

2. Ka gavo? Tikiuosi ne bakuganu ar nindziaku uzsiprase  biggrin.gif

ne be reikalo du M lotuliukas.gif ech, tos pirmos meilės wub.gif

neeee, mergaitiškai labai biggrin.gif svarbiausia buvo gauti kasos aparatą su visais pribumbasais (buvo likęs nuo gretos, bet nebepypsėjo, nebeskaičiavo, takelis nebevažiavo ir jau nebepataisomai) ir ledainę iš playdoh, tai šitie kol kas einamiausi ax.gif vakar mane užkniso jau parduotuvių žaist doh.gif biggrin.gif daugiau gavo daug puzlių viename (šitų dar neliečiam, nes per kasos aparatą nepasidžiaugtų deramai biggrin.gif ai, dar labai patenkinta rūbeliais, kuriuos padovanojo močiutė mamos paskatinta hihihi.gif nu tikra cioce ji pas mane, negalvojau, kad rūbai jai sukels tiek džiaugsmo biggrin.gif knygučių krūvą visokių, papuošaliukų, pastatomą lentą piešimui su kreidutėmis, raides, skaičiukus, magnetinę lelę su rūbeliais ir visokių smulkmių kaip balionai, saldainiai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 03, 21:28)

turi būt sesės skirtingos gi nu - visur yra pusiausvyra biggrin.gif atvargai su D, tai su S bus viskas dauuug paprasčiau 4u.gif svarbiausia pilvuko bėdos neužpultų 4u.gif

aga, patenkinta drinks_cheers.gif dėl dovanų, tai labai norėjo poros dalykų, apie kuriuos kalbėjo jau kokis pusmetis ir juos gavo, tai daugiau nieko galėjo ir nebūt biggrin.gif

Na taip, mano ramioji gudrioji sumąstė būti rankinuku, tai po dienos kabėjimo (.), teko duot parėkaut nuo 23val. smile.gif
Užtat miegojo iki 5val. ryto, ir rute nuo 7.30val. miega dar, būčiau žinojus, kad tiek miegos, būčiau darbus kitaip susiplanavus lotuliukas.gif

Na super, kad patenkinta ir įgyvendintos svajonės wub.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 04, 10:52)
Užtat miegojo iki 5val. ryto, ir rute nuo 7.30val. miega dar, būčiau žinojus, kad tiek miegos, būčiau darbus kitaip susiplanavus  lotuliukas.gif

aga, suplanuosi tu su vaikais biggrin.gif kaip besusiplanuotum, jie vis tiek viską pasuks jiems reikiama linkme lotuliukas.gif pradės ir dienomis panelė daugiau miegoti thumbup.gif

aš tai va pietauju, knopkytė užmigo pietučių, tikiuos labai, kad ne pusvalandžiui ir kavytės dar spėsiu atsigert cool.gif lėkiau, pažiūrėt, ar dar miega, nes man užtenka kartais tik pagalvot apie kavos gėrimą, kai mažiausia nubunda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 04, 11:54)
nes man užtenka kartais tik pagalvot apie kavos gėrimą, kai mažiausia nubunda doh.gif

Labai pažįstama, su D dažnai tekdavo gert šaltą arba pamiršt apie ją lotuliukas.gif

O kiek galima kavos maitinant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 04, 15:52)
Labai pažįstama, su D dažnai tekdavo gert šaltą arba pamiršt apie ją  lotuliukas.gif

O kiek galima kavos maitinant?  g.gif

aš 2 išgerdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 04, 16:52)
Labai pažįstama, su D dažnai tekdavo gert šaltą arba pamiršt apie ją  lotuliukas.gif

O kiek galima kavos maitinant?  g.gif

man ir su mija, ir dabar su knopke tas pats biggrin.gif spėkit, ar išgėriau aš ramiai popietinę kavutę?..... neeeeeee doh.gif teko eit su puodeliu vežimo stumdyt lauke biggrin.gif ir tai be rezultato, nebeužmigo, bent bent jau gulėjo ir šypsojos man, gai nors tiek hihihi.gif

pradėk nuo vieno rytinio puodelio, o daugiau matysi pagal situaciją smile.gif aš irgi geriu du puodus - rytinis būtinai, o popietinis kaip kada, pagal poreikį, bet dažniausia būna ir jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 04, 21:51)
man ir su mija, ir dabar su knopke tas pats biggrin.gif spėkit, ar išgėriau aš ramiai popietinę kavutę?..... neeeeeee doh.gif teko eit su puodeliu vežimo stumdyt lauke biggrin.gif ir tai be rezultato, nebeužmigo, bent bent jau gulėjo ir šypsojos man, gai nors tiek hihihi.gif

pradėk nuo vieno rytinio puodelio, o daugiau matysi pagal situaciją smile.gif aš irgi geriu du puodus - rytinis būtinai, o popietinis kaip kada, pagal poreikį, bet dažniausia būna ir jis smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir teks dažnai dar taip blush2.gif

Aš jau šiandien išgėriau 2, viskas, nebegersiu daugiau blink.gif rolleyes.gif

Laba diena 4u.gif
Vešim šiandien seselę į namus parodyt savo mažosios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 05, 11:48)
Aš jau šiandien išgėriau 2, viskas, nebegersiu daugiau  blink.gif  rolleyes.gif

Vešim šiandien seselę į namus parodyt savo mažosios  ax.gif

tai tu gal su pienu geri? arba puodeliai tie tikri kaviniai miniatiūriniai? biggrin.gif normalu ir trečias tas puodelis, nesinervuok, svarbiausia kaip mažute reaguos arba ne 4u.gif

ir koks nuosprendis? pati gražiausia, normaliausia ir sveikiausia mergytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 07 05, 21:56)
tai tu gal su pienu geri? arba puodeliai tie tikri kaviniai miniatiūriniai?  biggrin.gif normalu ir trečias tas puodelis, nesinervuok, svarbiausia kaip mažute reaguos arba ne 4u.gif

ir koks nuosprendis? pati gražiausia, normaliausia ir sveikiausia mergytė bigsmile.gif

Na taip, ne dideli blush2.gif

patikėk, nuosprendis toks, kad pati blogiausia mama pasaulyje, nemoku nieko, nei auginti, nei maitinti, nieko nemoku O vaikas badauja, bus alergiškas ir t.t. doh.gif verysad.gif Suvarė ji mane psichologiškai per 1,5val. (nors neturėjo laiko), paskui 3val. reikėjo atsistatyt ax.gif

laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 07 06, 16:09)
Na taip, ne dideli  blush2.gif

patikėk, nuosprendis toks, kad pati blogiausia mama pasaulyje, nemoku nieko, nei auginti, nei maitinti, nieko  nemoku  O vaikas badauja, bus alergiškas ir t.t. doh.gif  verysad.gif Suvarė ji mane psichologiškai per 1,5val. (nors neturėjo laiko), paskui 3val. reikėjo atsistatyt  ax.gif

laba diena  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 07 07, 17:09)

Jau nusiraminau, pasirodo, ji visoms tą patį sako doh.gif
Kaip auginau, taip ir auginu, dėl šventos ramybės iš braškės svarstykles pasiskolinau, tai stebėsiu svorio prieaugį ax.gif

Dabar tik bijau, kad mažajai nebūtų pilvuko bėdų, nes aš geriu ab, šiaip kalną vaistų, prasidėjo komplikacijos doh.gif Gerai, kad greitosios darbuotoja tokia supratinga buvo, nevežė guldyt ligoninėn, o vaistininkė pataikė vaistus, tai šiandien geriau jau blush2.gif
Atsakyti