Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 06 24, 13:40)
lotuliukas.gif mes tave apnėštint greit galim hihihi.gif net nepajausi, kaip pagimdysi biggrin.gif

liuks, faina thumbup.gif tik, kad vanduo šiltas, tai sunku patikėt... nebent jums jei yra 18, tai jau skaitos šiltas biggrin.gif nes man net ežere šaltas dar buvo cool.gif beje, su diplomo įteikimu 4u.gif gal miltinio teatre vyko įteikimas?

aga, nesitiki, nes spec liniuotę vyresnę uždėjau hihihi.gif šiaip man irgi nesitiki doh.gif gi atrodo ką tik su pilvu į filmus ėjau, o dabar...

merginos užmigdytos pietų, galima ir atsipūst biggrin.gif

aciu, kolkas nereikia biggrin.gif

ten rygos ilanka,tai gal del to siltesnis g.gif oras buvo 23-24 kazkur, bet vandeny dar silciau jautesi. ten gi visai negilu,tai spejo prisildyti g.gif nezinau,bet zodziu labai gerai pasimaudem biggrin.gif
aciu blush2.gif aha, miltinyje ax.gif

as sakau, negali tiek jau men but biggrin.gif biggrin.gif

anadien eina tokia mergyte/panele, pasisveikino, galvoju kur ji man matyta, paskui tik dasilo,kad tavo Gretute doh.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 24, 15:19)
ten rygos ilanka,tai gal del to siltesnis g.gif oras buvo 23-24 kazkur, bet vandeny dar silciau jautesi. ten gi visai negilu,tai spejo prisildyti g.gif  nezinau,bet zodziu labai gerai pasimaudem biggrin.gif
aciu blush2.gif  aha, miltinyje ax.gif

anadien eina tokia mergyte/panele, pasisveikino, galvoju kur ji man matyta, paskui tik dasilo,kad tavo Gretute doh.gif

tiksliai, gal dėl to, kad įlnaka, ten gi visada vanduo šiltesnis būna drinks_cheers.gif bet bangų už tai nerasta biggrin.gif

vežiau dičkę į centrą ir mačiau, kad labai daug pasipuošusių, su gėlėm vaikinų ir merginų buvo smile.gif taip ir sakiau, kad turbūt diplomų kažkokių įteikimas kažkam biggrin.gif pataikiau, reikėjo užiet, būčiau nors bučkį davus hihihi.gif

nu va, kaip tu mano panelės nepažinai, ajajai lotuliukas.gif ji minėjo, kad matė tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 06 24, 07:31)
Labas rytas smile.gif Na Sina Jonas nepasirode?
pirma savaites diena o man paskutine 6 darbo diena ir viena iseigine rytoj laukia... jau grizta va mano vaikai is Lietuvos jau penktadieni...pasiilgau ziauriai , bet Ugnei manes nelabai prireike , nes daug demesio LT

Jei Jonas, nei Janė nepasirodė, laukia liepos, nepatinka gal birželis blink.gif lotuliukas.gif

Džiaukis, kad vaikas gerai praleido laiką, o ne mamos reikėjo vis rolleyes.gif Įsivaizduoju, kaip lauki susitikimo..... wub.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 06 24, 08:23)
gausi tu siuntimą rytoj ir gimdysi 28 dieną lotuliukas.gif

Aga, manau, kad jei gausiu ryt siuntimą, tai nebetrauksiu ir iki 28d., nes ten pakrapšto labai gerai, o kadangi jau terminas, tai ir nebelaikys lovos užimtos blush2.gif lotuliukas.gif
Šiaip labai norėčiau pati be tų įsikišimų pagimdyt, bet....bus kaip turi būti smile.gif

Gal dar šiąnkat pagimdysiu lotuliukas.gif

Na ir pamiegojo madam blink.gif

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 24, 10:29)

Sina,tu gal jau ridenkis,o tai tuoj pasklis pletkai,kad as nestuke.gif , vis nestukiu temoj paskaitau ar dar vaikstai

o mes vakar pramoga pasidarem, nulekem vienai dienai i jurmala tongue.gif  oras super, vanduo siltas, tik gaila zydi,bet siaip prisimaudem,prisidukom. zodziu labai fainiai biggrin.gif  pasiimiau penktadieni diploma, tai vietoj laistymo prie juros pasibuvom bigsmile.gif

Ne man sakyk, o tai kuri pilve įsitaisius lotuliukas.gif

Super aplaistymo idėja thumbup.gif Ir dar oras geras, tai išvis liuks cool.gif
Atsakyti
Vis ilendu paziuret ar is Sinos naujienu nera ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 24, 20:44)
Ne man sakyk, o tai kuri pilve įsitaisius  lotuliukas.gif

nereikėjo tokių gerų sąlygų tam pilve damočkai padaryt, kad įšlįst neskuba biggrin.gif pažiūrėk aš kokia mama ragana - knopkė dviem savaitėm anksčiau sumąstė pabėgt, kankynė jai ten buvo hihihi.gif
Atsakyti
beje, pajuokinsiu biggrin.gif buvom šiandien TA, tai dėl mijos net juokiaus - seselė net nepatikėjo, kad ji tiek tesveria, kai svėrė ant tų didesniems skirtų svarstyklių, sako nu negi mijukas tiek tesveria?.. čiupt ją į glėbį ir užkėlė ant elektroninių kūdikiškų lotuliukas.gif ale akurat tik 12,3 hihihi.gif per metus kilą užsimetė, nu svarbiausia nestovi vietoj, ūgis irgi 94 (+5), bet žemutinių ribų nesiekia doh.gif gerai tik tiek, kad svoris proporcingas ūgiui rolleyes.gif nu suprantama, kad ji visada mažesnė buvo, bet ir gydytoja sako, ją viltė tuoj praugs biggrin.gif tai šiais metais dar paliekam ramybėj, o jei per kitus nepasitemps, pabandysim endokrinologui pasirodyt, kad įsitikint, kad tikrai viskas gerai ir būt ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 06 26, 07:44)
Vis ilendu paziuret ar is Sinos naujienu nera ax.gif  wub.gif

dar nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniego_skonis @ 2013 06 27, 15:22)
dar nera  ax.gif

Taigis bus vėžys - viskas atvirkščiai lotuliukas.gif

Aš savo "vėžiukui", kai tik pasiūliau dar pabūti pilve, tai greit "išsirito" lotuliukas.gif

Laukiam, laukiam.... wub.gif
Atsakyti
SINA JAU TURI DUKRYTĘ wub.gif wub.gif wub.gif gimė 21.03val, svorio 3760 thumbup.gif sveikinu ir linkiu ramios ramiausios panelytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 27, 22:11)
SINA JAU TURI DUKRYTĘ wub.gif  wub.gif  wub.gif gimė 21.03val, svorio 3760 thumbup.gif sveikinu ir linkiu ramios ramiausios panelytės wub.gif

SVEIKINIMAI ramiu nakteliu ir saldaus pienelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai SINAI!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 27, 22:11)
SINA JAU TURI DUKRYTĘ wub.gif  wub.gif  wub.gif gimė 21.03val, svorio 3760 thumbup.gif sveikinu ir linkiu ramios ramiausios panelytės wub.gif

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti