Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

sveikos 4u.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 06 11, 07:40)
jo, panašu, kad tikrai neįsisavindavo organizmas geležies, jei tiek laiko gėrėt ir nieko unsure.gif o jūs darėt konkrečiai feritino tyrimą? o hemoglobinas irgi blogas?

su tuo gelezim mum vien problemos. skysto gerti negali, nes iskart pradeda viduriuoti doh.gif gerem kazkoki ten tabletkom, bet irgi ziuriu nepasisavina visai doh.gif jau nebezinau ka beduoti ir ka daryti. bendras kraujo tyrimas geras, hemoglobinas atrodo 120. visi kiti rodikliai irgi geri, nesuprantam ko cccia jam nukrito. gydytoja patare pameginti Amway, todel turiu klausima, gal kuri platinat? drauge platina,bet tik nesenai padare uzsakyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 13, 06:21)
Amway, todel turiu klausima, gal kuri platinat? drauge platina,bet tik nesenai padare uzsakyma doh.gif

Aidai parašyk, jos brolis rimtai užsiima tuo 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif kazkaip niekas visai nebepasisako....nors vasara tikriausia visos temos apmirsta...prasideda gamta , darzai ir t.t smile.gif

Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 06 23, 07:20)
labas rytas smile.gif kazkaip niekas visai nebepasisako....nors vasara tikriausia visos temos apmirsta...prasideda gamta , darzai ir t.t smile.gif

Sveika 4u.gif

Jau beveik mirus temukė, taip kad ne oras esmė blush2.gif unsure.gif

Na ką, pagal echo šiandien man terminas, bet dama taip užsikoncerevavus, kad lauks liepos lotuliukas.gif

Reiks eit pradėt vakare švęst Jonines, gal išlys Janytė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 23, 12:03)
Sveika  4u.gif

Jau beveik mirus temukė, taip kad ne oras esmė  blush2.gif  unsure.gif

Na ką, pagal echo šiandien man terminas, bet dama taip užsikoncerevavus, kad lauks liepos  lotuliukas.gif

Reiks eit pradėt vakare švęst Jonines, gal išlys Janytė  tongue.gif

per daug nesvesk , nes dar Jonas islys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 06 23, 16:37)
per daug nesvesk , nes dar Jonas islys  lotuliukas.gif

Jonui 0 šansų tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 23, 12:03)
Reiks eit pradėt vakare švęst Jonines, gal išlys Janytė  tongue.gif

tai ar šventei taip, kad veiksmas prasidėtų bigsmile.gif

sveikos smile.gif mes tai gastroliuojam rolleyes.gif vakar trakai, šiandien sode pas MB tėvus, bet rytoj jau namie būsim, nes knopkė ryškiai pervargo biggrin.gif per daug veiksmo, žmonių, dėmesio, mažai miego, tai šiandien isteriją kėlė užmigdama unsure.gif pirmą kartą per 5 mėn reikėjo ant rankų užsupt doh.gif tikiuosi tai netaps įpročiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 23, 21:30)
tai ar šventei taip, kad veiksmas prasidėtų bigsmile.gif

sveikos smile.gif mes tai gastroliuojam rolleyes.gif vakar trakai, šiandien sode pas MB tėvus, bet rytoj jau namie būsim, nes knopkė ryškiai pervargo biggrin.gif per daug veiksmo, žmonių, dėmesio, mažai miego, tai šiandien isteriją kėlė užmigdama unsure.gif pirmą kartą per 5 mėn reikėjo ant rankų užsupt doh.gif tikiuosi tai netaps įpročiu cool.gif

Nepadėjo šventimas doh.gif

Auga gražuolė, reikalavimai jau kiti, bet tikėkimės, kad tai tik nuovargio vienkartinė pasekmė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sina: 24 birželio 2013 - 01:21
Labas rytas smile.gif Na Sina Jonas nepasirode? lotuliukas.gif

pirma savaites diena o man paskutine 6 darbo diena ir viena iseigine rytoj laukia... jau grizta va mano vaikai is Lietuvos jau penktadieni...pasiilgau ziauriai , bet Ugnei manes nelabai prireike , nes daug demesio LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 24, 02:19)
Nepadėjo šventimas  doh.gif

Auga gražuolė, reikalavimai jau kiti, bet tikėkimės, kad tai tik nuovargio vienkartinė pasekmė  mirksiukas.gif

gausi tu siuntimą rytoj ir gimdysi 28 dieną lotuliukas.gif

labai tikiuos, kad visgi nuovargis rolleyes.gif nes ir miegojo nuo 9 iki 4,30 be valgymo bigsmile.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 06 24, 08:31)
pirma savaites diena o man paskutine 6 darbo diena ir viena iseigine rytoj laukia... jau grizta va mano vaikai is Lietuvos jau penktadieni...pasiilgau ziauriai , bet Ugnei manes nelabai prireike , nes daug demesio LT  ax.gif

va, kad greit laikas prabėgo bigsmile.gif ugnei veiksmo tiek buvo, kad ta mama tik trugdis būtų buvęs hihihi.gif manau pasiilgo ir ji tavęs, tik kai veiksme, tai nelabai suvokia, o kai pamatys... bet koks susitikimas bus jūsų wub.gif ech, man nelemta turbūt pajaust to ilgo nesimatymo su savo vaikais biggrin.gif mažais turiu galvoj, nes greta tai jau pati gastroliuoja smile.gif

labas rytas smile.gif nu šiandien jau tupėsim namučiuos ax.gif tuo labiau, kad ir diena tam tinkama biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Sina,tu gal jau ridenkis,o tai tuoj pasklis pletkai,kad as nestuke.gif , vis nestukiu temoj paskaitau ar dar vaikstai biggrin.gif

o mes vakar pramoga pasidarem, nulekem vienai dienai i jurmala tongue.gif oras super, vanduo siltas, tik gaila zydi,bet siaip prisimaudem,prisidukom. zodziu labai fainiai biggrin.gif pasiimiau penktadieni diploma, tai vietoj laistymo prie juros pasibuvom bigsmile.gif

lincem, tik dabar pamaciau,kad tavo fejai jau 5 men blink.gif sveikinam,kad jau tokia didele,bet net nesitiki kazko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo {ne}ishprotejus: 24 birželio 2013 - 10:30
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 24, 11:29)
Sina,tu gal jau ridenkis,o tai tuoj pasklis pletkai,kad as nestuke.gif , vis nestukiu temoj paskaitau ar dar vaikstai biggrin.gif

o mes vakar pramoga pasidarem, nulekem vienai dienai i jurmala tongue.gif  oras super, vanduo siltas, tik gaila zydi,bet siaip prisimaudem,prisidukom. zodziu labai fainiai biggrin.gif  pasiimiau penktadieni diploma, tai vietoj laistymo prie juros pasibuvom bigsmile.gif

lincem, tik dabar pamaciau,kad tavo fejai jau 5 men blink.gif  sveikinam,kad jau tokia didele,bet net nesitiki kazko  rolleyes.gif

lotuliukas.gif mes tave apnėštint greit galim hihihi.gif net nepajausi, kaip pagimdysi biggrin.gif

liuks, faina thumbup.gif tik, kad vanduo šiltas, tai sunku patikėt... nebent jums jei yra 18, tai jau skaitos šiltas biggrin.gif nes man net ežere šaltas dar buvo cool.gif beje, su diplomo įteikimu 4u.gif gal miltinio teatre vyko įteikimas?

aga, nesitiki, nes spec liniuotę vyresnę uždėjau hihihi.gif šiaip man irgi nesitiki doh.gif gi atrodo ką tik su pilvu į filmus ėjau, o dabar...

merginos užmigdytos pietų, galima ir atsipūst biggrin.gif
Atsakyti