Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

sveikos 4u.gif

o as su klausimu ax.gif gal kazkam buvo,kad feritino atsargu kraujyje mazai?

QUOTE(Sina @ 2013 06 05, 08:14)
Matos, kad atsipūtus nuo visko  lotuliukas.gif Jau aš akla, bet tu dar aklesnė, šiandien prasilenkėm per sankryžą eidamos prie turgaus, sveikinausi su tavimi, bet net nematei  ax.gif  rolleyes.gif

Labas rytas  4u.gif

o as galvojau kas cia su kuo sveikinasi blush2.gif atsiprasau,tikrai nepazinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 10, 22:55)

o as su klausimu ax.gif  gal kazkam buvo,kad feritino atsargu kraujyje mazai?
o as galvojau kas cia su kuo sveikinasi blush2.gif  atsiprasau,tikrai nepazinau blush2.gif

Čia tau, ar U? Panašu, kad mažakraujystė unsure.gif

Nieko tokio, juk tu po mokslų buvai lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 11, 04:30)
Čia tau, ar U? Panašu, kad mažakraujystė  unsure.gif
Nieko tokio, juk tu po mokslų buvai  lotuliukas.gif

Labas rytas  4u.gif

ugniui, ziauriai nukrites, nors gerem puse metu gelezi doh.gif

labas rytas 4u.gif

sina, bet tau ir nesimiega blink.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 11, 06:26)

sina, bet tau ir nesimiega blink.gif

Oho, tai gal netiko geležis ta, neįsisavindavo verysad.gif

Deja, bet taip doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 11, 07:26)

jo, panašu, kad tikrai neįsisavindavo organizmas geležies, jei tiek laiko gėrėt ir nieko unsure.gif o jūs darėt konkrečiai feritino tyrimą? o hemoglobinas irgi blogas?

labas rytas smile.gif šiandien mija ne ta koja išlipo iš lovos doh.gif pasipykom nuo ryto, bet nieko, į daržą jau gražiai nuėjom biggrin.gif bet rytas jau sugadintas doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif pasirodau kad as vis dar cia ir seku jus lotuliukas.gif

mano seimyna nuo sekmadienio jau LT pramagauja...man taip liudna vienai namie...
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 06 11, 07:55)

mano seimyna nuo sekmadienio jau LT pramagauja...man taip liudna vienai namie...

Tu žiemą paatostogausi 4u.gif
Tikiu, kad liūdna, tušti namai, bet juk tai laikina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
laba smile.gif lėkiau į Vyturėlį D užrašyt, vietų beveik nebėra, iki vakaro sakė gali nelikt unsure.gif
QUOTE(Lince M @ 2013 06 10, 16:24)
kad oras geras būtų 4u.gif

atvažiavo visi skirtingom dienom, bet išvažiavo beveik visi tą pačią lotuliukas.gif

tikiuos smile.gif

žodžiu, turiningas savaitgalis smile.gif

QUOTE(Sina @ 2013 06 10, 21:03)
O nuo ryto mamka vėl vaikui maratoną uždėjo  lotuliukas.gif
Atostogos čia tau ar tik savaitgaliui?  ax.gif
Gero poilsio  4u.gif

Aga, spėjom, ir dar gavom bilietų 1-oj eilėj, D glostė gyvatę, šiek tiek meškutis į kojytę įdrėskė, bet man nerealus tas cirkas  wub.gif

dvi išeigines pasiimu, su sąlyga kad viską padarysiu darbe šią savaite hihihi.gif
atostogos liepą.
thumbup.gif man irgi labai patiko, labiau nei auksinis sankt - peterburgo cirkas biggrin.gif vaikams aišku irgi.
Tie balandžiai, pudeliukai wub.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 06 11, 07:55)
labas rytas smile.gif pasirodau kad as vis dar cia ir seku jus  lotuliukas.gif

4u.gif nelūdėk, galvok, kad valgyt nereikia gamint, privalumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 06 11, 08:55)

neliūdėk 4u.gif geriau atsipalaiduok ir pailsėk, vis tiek nieko nepakeisi mirksiukas.gif o, kad man kas duotų dabar tokios laisvės nors savaitėlę biggrin.gif neturėčiau kada liūdėt hihihi.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 06 11, 11:14)
labiau nei auksinis sankt - peterburgo cirkas biggrin.gif

apie tą iš vis nešnekėk, ten nesusipratimas kažkoks už daug pinigų biggrin.gif net mija vis sako noriu į cirką, tik nebeikim į cido areną hihihi.gif gaila, kad šito nemačiau pati... tikėkimės atvažiuos dar, kai jau ir viltė galės tokius renginius lankyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 11 birželio 2013 - 10:47
dar pakalbėkim apie keturmečių dovanas ax.gif nes jau prasideda, ko mijai reikia dovanų biggrin.gif gal žinot kokių nors įdomių žaidimų, lavinančių kokių žasilų ar dar kažko naudingo tokiems vaikams? prašau pasidalint 4u.gif arba su kuo žaidžia jūsiškiai,kas jiems įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 11, 11:08)
gal žinot kokių nors įdomių žaidimų, lavinančių kokių žasilų ar dar kažko naudingo tokiems vaikams? prašau pasidalint 4u.gif arba su kuo žaidžia jūsiškiai,kas jiems įdomu rolleyes.gif

Įdomiausias žaislas - mama lotuliukas.gif

Šiaip dabar pertrauka, nebedėlioja nei lego, nei piešt benori, tik parduotuvėj visų reikia doh.gif
Vakar pavėluotą dovaną išsirinko, tai maudynėms vonioje pilį su undine ir delfinu, šiaip patinka jai ten maudytis, žaisdavo iki šiol su nuo metų turimais delfinais ir pet shopais, dabar su naujuoju ax.gif
Dabar dar patinka dėlioti kortas, yra nemažai rūšių lavinamųjų wub.gif
Atsakyti
kardai, šautuvai, robotai, lego, plastelinas, mašinų trasos, knygutes su visokiais siurprizais. Dabar pati pačiausia yra meškerė, iš bet ko konstruoja smile.gif tiek surašiau, bet mergaitėms tinka ne daug kas smile.gif
kasos aparatą turit? vežimėlį gulimą lėlėms?
Atsakyti