Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 04, 20:45)
ačiū mergytės ax.gif  negaliu dar patikėti,kad jau viskas biggrin.gif

greit patikėsi biggrin.gif mano teta jau senai senai dirbdama mokės ir kai pabaigė mokslus, sako nebežinau ką veikt, kur laisvą laiką dėt... nes atidirbi, vakarais į paskaitas, o kur dar darbų rašymai ir etc. kalbėjom po gero mėn tada, tai jau sako nebesimokau, o laiko vis tiek trūkt pradėjo lotuliukas.gif

QUOTE(Sina @ 2013 06 05, 09:14)
Matos, kad atsipūtus nuo visko  lotuliukas.gif Jau aš akla, bet tu dar aklesnė, šiandien prasilenkėm per sankryžą eidamos prie turgaus, sveikinausi su tavimi, bet net nematei  ax.gif  rolleyes.gif

laisvės akiniai matyt brokuoti papuolė lotuliukas.gif

labas smile.gif
Papildyta:
ir aplamai aš noriu miego... labai labai norrrrrrriu miego biggrin.gif tik pamiegot šansų nėr doh.gif bet bent jau pasiskųsiu, gal palengvės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 05, 11:40)

ir aplamai aš noriu miego... labai labai norrrrrrriu miego biggrin.gif tik pamiegot šansų nėr doh.gif bet bent jau pasiskųsiu, gal palengvės cool.gif

O kodėl negali su mažyle kartu prigult, nors trumpam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 05, 13:59)
O kodėl negali su mažyle kartu prigult, nors trumpam  blush2.gif

pirma, tai negaliu aš prigult pusvalandžiui doh.gif atsikelsiu tik dar labiau sudaužyta, su skaudančia galva ir pikta rolleyes.gif šįkart žinojau, kad viltė tikrai miegos ilgai, nes grįžom tik pusę 12 iš miesto, o ji beveik nemiegojus nuo 6,30, bet antra - dičkė vos tik grįžus pradėjo klausinėt kada pietūs biggrin.gif būtų ji viena, sakyčiau susirask šaldytuve ką nors, bet dabar yra draugė, tai kažkaip nepatogu smile.gif o tada gamindama dar grindis išsiploviau, indus susiploviau, mašiną uždėjau skalbtis ir... pabudo knopkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 05, 13:37)
pirma, tai negaliu aš prigult pusvalandžiui doh.gif atsikelsiu tik dar labiau sudaužyta, su skaudančia galva ir pikta rolleyes.gif šįkart žinojau, kad viltė tikrai miegos ilgai, nes grįžom tik pusę 12 iš miesto, o ji beveik nemiegojus nuo 6,30, bet antra - dičkė vos tik grįžus pradėjo klausinėt kada pietūs biggrin.gif būtų ji viena, sakyčiau susirask šaldytuve ką nors, bet dabar yra draugė, tai kažkaip nepatogu smile.gif o tada gamindama dar grindis išsiploviau, indus susiploviau, mašiną uždėjau skalbtis ir... pabudo knopkė lotuliukas.gif

Na tuomet pati kalta, jei prieš draugę buvo nepatogu lotuliukas.gif

Aš būčiau ėjus pamiegot, mergaitės ne mažos, būtų užkandę ir palaukę, kada bus tie pietūs blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif su nostalgija pamenu kai tema gyvuodavo, ech...
vakar netyčia papuolėm į cirką parke(važiavom tik po parka pasivaikščiot), nu kaip patiko thumbup.gif
siūlau apsilankyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 06 08, 21:14)
sveikos 4u.gif su nostalgija pamenu kai tema gyvuodavo, ech...
vakar netyčia papuolėm į cirką parke(važiavom tik po parka pasivaikščiot), nu kaip patiko thumbup.gif
siūlau apsilankyt 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

O tai bilietus laisvai gavai?
Nes pernai laukėm su vaikais kol suleis visus ir tik tada gavom stovimas vietas, šiemet taip nebenoriu blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif buvo ir maniškės vakar cirke, tai sakė irgi patiko smile.gif ėjo abi panelės su būsimu krikšto tėčiu mijos, dar draugė su sūnumi, tai sakė visai nieko ir suaugusiems ax.gif o bilietus nusipirko jie prieš antrą val. 17 val seansui, bet sakė salė nebuvo sausakimša schmoll.gif vieots užteko, susigrūdus sėdėt neteko rolleyes.gif o šiandien man atrodo paskutinis seansas 14 val., daugiau nebebus
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 09, 10:06)
sveikos smile.gif buvo ir maniškės vakar cirke, tai sakė irgi patiko smile.gif ėjo abi panelės su būsimu krikšto tėčiu mijos, dar draugė su sūnumi, tai sakė visai nieko ir suaugusiems ax.gif o bilietus nusipirko jie prieš antrą val. 17 val seansui, bet sakė salė nebuvo sausakimša schmoll.gif vieots užteko, susigrūdus sėdėt neteko rolleyes.gif o šiandien man atrodo paskutinis seansas 14 val., daugiau nebebus

Na va, faina, kad patiko thumbup.gif
O gal žinai, nuo kelių kasas atidaro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 06 09, 11:53)
O gal žinai, nuo kelių kasas atidaro?  blush2.gif

viską aš žinau biggrin.gif tik jau biškį per vėlu turbūt hihihi.gif

labas smile.gif savaitgalį nuo penktadienio pietų svečių tris bangas turėjom, visos naktis su nakvynėm, tai vakar knopkė jau nuo ryto nubudo zirzalas doh.gif pavargo dama unsure.gif dėjo miegot tada nuo 13 iki 16 val., jau ir svečiai spėjo išvažinėt, tai dairos po namus nubudus, klausos, triukšmo ieškojo matyt lotuliukas.gif bet kai buvo ramu, tai vakaras praėjo gerai, juokėmės, kalbėjomės, mėgavosi vėl pilnu mamlos dėmesiu biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif skaičiuoju dieneles, nes penktadienį važiuosim prie ežero, ech, kad tik greičiau wub.gif
QUOTE(Lince M @ 2013 06 10, 12:27)
viską aš žinau biggrin.gif tik jau biškį per vėlu turbūt hihihi.gif

labas smile.gif savaitgalį nuo penktadienio pietų svečių tris bangas turėjom, visos naktis su nakvynėm, tai vakar knopkė jau nuo ryto nubudo zirzalas doh.gif pavargo dama unsure.gif dėjo miegot tada nuo 13 iki 16 val., jau ir svečiai spėjo išvažinėt, tai dairos po namus nubudus, klausos, triukšmo ieškojo matyt lotuliukas.gif bet kai buvo ramu, tai vakaras praėjo gerai, juokėmės, kalbėjomės, mėgavosi vėl pilnu mamlos dėmesiu biggrin.gif

thumbup.gif geras žodis gavosi. Iš kur tiek svečių gavot?

Sina, ar buvot cirke, spėjot?
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 06 10, 16:33)
labas 4u.gif skaičiuoju dieneles, nes  penktadienį važiuosim prie ežero, ech, kad tik greičiau wub.gif

thumbup.gif geras žodis gavosi. Iš kur tiek svečių gavot?

kad oras geras būtų 4u.gif

aga, žodis pagerintas hihihi.gif blush2.gif o svečių - draugė su sūneliu (penktadienį), sesė su šeima (šeštadienį) ir tėveliai (sekmadienį) mirksiukas.gif atvažiavo visi skirtingom dienom, bet išvažiavo beveik visi tą pačią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 06 10, 12:27)
jau ir svečiai spėjo išvažinėt, tai dairos po namus nubudus, klausos, triukšmo ieškojo matyt lotuliukas.gif bet kai buvo ramu, tai vakaras praėjo gerai, juokėmės, kalbėjomės, mėgavosi vėl pilnu mamlos dėmesiu biggrin.gif

O nuo ryto mamka vėl vaikui maratoną uždėjo lotuliukas.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 06 10, 15:33)
labas 4u.gif skaičiuoju dieneles, nes  penktadienį važiuosim prie ežero, ech, kad tik greičiau wub.gif

Sina, ar buvot cirke, spėjot?

Atostogos čia tau ar tik savaitgaliui? ax.gif
Gero poilsio 4u.gif

Aga, spėjom, ir dar gavom bilietų 1-oj eilėj, D glostė gyvatę, šiek tiek meškutis į kojytę įdrėskė, bet man nerealus tas cirkas wub.gif
Atsakyti