Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(magiliene @ 2013 05 23, 21:42)
kazi kas mane pazintu kas mate pries kokius daugiau nei 3.5metu  cool.gif  turiu -52kg  ax.gif  va ir pasigyriau  blush2.gif

wow, šanuolė thumbup.gif svarbu nepersistengti 4u.gif o šį pavasarį, tai gal ir didžiulis stresas padarė savo unsure.gif bet kokiu atveju, svarbu rezultatas džiugina thumb_yello.gif pasirodyk, ką bigsmile.gif į fotki su slaptiku įdėk nuotraukytę, jei čia nenorėsi smile.gif

labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaisa @ 2013 05 23, 16:22)
4u.gif su 4 mėnesiukais. Dovanų mamai vartymasis ta proga laugh.gif

ačiūūū wub.gif norėjos geriau kitokios dovanos, nei vartymosi biggrin.gif laukiu nesulaukiu, kol krizent balsu pradės, atrodo taip nedaug kartais trūksta, bet vat neprasimuša nikaip doh.gif o dabar ramybės per tą vartymąsį nebėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 05 24, 09:22)
Saunuole  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu ax.gif

[quote=Lince M,2013 05 24, 09:48]
wow, šanuolė thumbup.gif svarbu nepersistengti 4u.gif o šį pavasarį, tai gal ir didžiulis stresas padarė savo unsure.gif bet kokiu atveju, svarbu rezultatas džiugina thumb_yello.gif pasirodyk, ką bigsmile.gif į fotki su slaptiku įdėk nuotraukytę, jei čia nenorėsi smile.gif

[/quote
kazkiek buvo streso , bet tiesiog zinojau kad kazkuo turejau uzsiimti , kad negalvoti tai sumasciau kad mesti svori,,,dar buvau pagalvojusi , kad gal nuo antsvorio nesamones pasidare... zodziu atsirado noras ax.gif
kazko radikal psl neveikia pas mane , fotki tai neturiu , kaip dar galima ikelti foto?
Atsakyti
Laba diena, mergaitės 4u.gif

Tema pragyvėjus thumbup.gif wub.gif

Magiliene, žiūrėk, kad per greit nebūtų, nepersistenk, jau ir tai pažint foto negalima blush2.gif rolleyes.gif

LinceM, ateis laikas tavo mažei, tai ji pati ir galvytę laikys ir čyzus tau mėtys tongue.gif

O aš jau namie, buvau priverstinių atostogų nuo darbų pagulėt rolleyes.gif Nors nebėra pavojinga gimti jau mums, bet geriau pilve paaugt dar pora savaitėlių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 26, 13:30)
Laba diena, mergaitės  4u.gif

Tema pragyvėjus  thumbup.gif  wub.gif

Magiliene, žiūrėk, kad per greit nebūtų, nepersistenk, jau ir tai pažint foto negalima  blush2.gif  rolleyes.gif

LinceM, ateis laikas tavo mažei, tai ji pati ir galvytę laikys ir čyzus tau mėtys  tongue.gif

O aš jau namie, buvau priverstinių atostogų nuo darbų pagulėt  rolleyes.gif  Nors nebėra pavojinga gimti jau mums, bet geriau pilve paaugt dar pora savaitėlių  blush2.gif

o kas tau buvo nutike?
nepersistengsiu , jau menesi laiko stengiuosi kad labai nezymiai kristu svoris , nes man oda visur kabo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 26, 16:07)
o kas tau buvo nutike?
nepersistengsiu , jau menesi laiko stengiuosi kad labai nezymiai kristu svoris , nes man oda visur kabo  doh.gif

Priešlaikinis prasidėjęs doh.gif

Na įtariu per greit sukūdai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, simtas metu cia nebuvus, o kiek jubiliatu tortadieniu praleidom unsure.gif bet nors paveluotai visus sveikinam su keturiais metukais 4u.gif

Magiliene as apakus kaip tu atrodai, nu saunuole, sukudus isgrazejus eina sau, vos pazinau FB foto pamacius smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir aš šimtą metų nebuvau blush2.gif bet sveikinam pavėuotai jubiliatus 4u.gif

o aš atėjau pasidžiaugti, kad pagaliau baigėsi mano vargai ir šiandien apsigyniau diplomą rolleyes.gif

tai gal ta proga yra norinčių i filmją nulėkti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuse @ 2013 06 03, 10:55)
Laba diena, simtas metu cia nebuvus, o kiek jubiliatu tortadieniu praleidom  unsure.gif  bet nors paveluotai visus sveikinam su keturiais metukais  4u.gif

Magiliene as apakus kaip tu atrodai, nu saunuole, sukudus isgrazejus eina sau, vos pazinau FB foto pamacius smile.gif

aciukas ax.gif 4u.gif
simtas metu apie tave nieko negirdejau bigsmile.gif kaip tavo vyruciai?
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 03, 16:20)
o aš atėjau pasidžiaugti, kad pagaliau baigėsi mano vargai ir šiandien apsigyniau diplomą rolleyes.gif

Šaunuolė thumbup.gif Sveikinimai dar kartą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Norėčiau, bet jau nebegaliu išsėdėti doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 03, 17:20)

valio, sveikinam bigsmile.gif dabar diplomuota mama būsi thumbup.gif

į filmą noras yra visada, galimybės ne cool.gif

labas rytas smile.gif magiliene, mačiau ir aš tave, nugi ką galiu pasakyt... pusę žmogaus bėr biggrin.gif svarbiausia tu gerai jaustumeis mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū mergytės ax.gif negaliu dar patikėti,kad jau viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 06 04, 19:45)
ačiū mergytės ax.gif  negaliu dar patikėti,kad jau viskas biggrin.gif

Matos, kad atsipūtus nuo visko lotuliukas.gif Jau aš akla, bet tu dar aklesnė, šiandien prasilenkėm per sankryžą eidamos prie turgaus, sveikinausi su tavimi, bet net nematei ax.gif rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti