Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(magiliene @ 2013 05 21, 15:29)

mano ugne vis laukia brolio ar seses , niekaip nesupranta , kad nebebus  unsure.gif

Kodėl nebebus, bus juk rolleyes.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 21, 15:29)
sveikinimai smile.gif cia pirmoji pussesere?

mano ugne vis laukia brolio ar seses , niekaip nesupranta , kad nebebus  unsure.gif

pusseserė pirma, kiti trys - pusbroliai smile.gif

na jau taip pasakei, nebebus...bus gi kažkada 4u.gif 4u.gif

laba, šią gražią diena smile.gif gal kas apyrankių nuo uodų turit per daug užsipirkę, perpirktumėm rolleyes.gif D kažkaip smarkiai šiemet uodai alergizuoja, vaikšto užtinęs nuo įkandimų doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

magiliene, teisybę merginos sako - dabar nebus, bet ateityje bus 4u.gif gal tik ugnei sunku tą suvokt dar kaip vaikui ax.gif

uodai zarazossssssss...... pikti baisulingai, o ir daug kiek jų blink.gif kažkurį rytą net MB sakė aplink mašiną spiečiais sukos doh.gif mes vakare į lauką nosies nekišam net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 22, 10:29)
pusseserė pirma, kiti trys - pusbroliai smile.gif

na jau taip pasakei, nebebus...bus gi kažkada 4u.gif  4u.gif

laba, šią gražią diena smile.gif gal kas apyrankių nuo uodų turit per daug užsipirkę, perpirktumėm rolleyes.gif D kažkaip smarkiai šiemet uodai alergizuoja, vaikšto užtinęs nuo įkandimų doh.gif

Tinimui nuimt labai gerai traumelis. Kai maniški alergizavo, tai jis buvo super mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif tylu ramu kaip visada cia ax.gif
siandien laisvadienis , tai sakau pakelsiu tema aukstyn lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 23, 10:16)
siandien laisvadienis , tai sakau pakelsiu tema aukstyn  lotuliukas.gif

nu šaunuolė thumbup.gif kaip sekasi darbuotis?

o mes jau vartomės doh.gif nu kodėl ji taip paskubėjo biggrin.gif geriau galvą pirmiau tvirčiau laikyt pradėtų cool.gif o ji mat vartytis užsimanė blink.gif apsiverčia, pykt pradeda, aš ją atverčiu, ji man čyzą išmeta ir man dar nespėjus rankos patraukt, jau vėl nosį į pagrindą beda ir ruriuką apsivertimui suka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 23, 10:26)

o mes jau vartomės doh.gif nu kodėl ji taip paskubėjo biggrin.gif geriau galvą pirmiau tvirčiau laikyt pradėtų cool.gif o ji mat vartytis užsimanė blink.gif apsiverčia, pykt pradeda, aš ją atverčiu, ji man čyzą išmeta ir man dar nespėjus rankos patraukt, jau vėl nosį į pagrindą beda ir ruriuką apsivertimui suka lotuliukas.gif

neblogai sekasi darbuotis , dar pats ikarstis neprasidejo , bus baisiausi menesiai birzelis liepa , tas fizinis darbas man tik i nauda thumbup.gif po vasaros sezono niekas manes neatpazins cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 05 22, 16:22)
Tinimui nuimt labai gerai traumelis. Kai maniški alergizavo, tai jis buvo super  mirksiukas.gif

reikia nusipirkt, pabaigiau, ačiū už patarimą 4u.gif beje, kaip gyvenat?

QUOTE(Lince M @ 2013 05 23, 09:26)

4u.gif su 4 mėnesiukais. Dovanų mamai vartymasis ta proga laugh.gif

na magiliene, gerai tas optimizmas, kad tik to fizinio darbo nebūt per daug....
manes jaučiu ir greit nepažins jei taip toliau + kg dėsis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 23, 16:22)

na magiliene, gerai tas optimizmas, kad tik to fizinio darbo nebūt per daug....
manes jaučiu ir greit nepažins jei taip toliau + kg dėsis  cool.gif

jo per daug darbo irgi negerai smile.gif kazi kas mane pazintu kas mate pries kokius daugiau nei 3.5metu cool.gif turiu -52kg ax.gif va ir pasigyriau blush2.gif
siandien suzinojau , kad zmones klausineja kokius as vaistus geriu lieknejimui , nes po ziemos buvo kas ir nepazino, geras jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 23, 21:42)
jo per daug darbo irgi negerai smile.gif kazi kas mane pazintu kas mate pries kokius daugiau nei 3.5metu  cool.gif turiu -52kg  ax.gif  va ir pasigyriau  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 05 24, 08:16)

geras ane rolleyes.gif si pavasari -26kg ax.gif

labas rytas smile.gif siandien i darbuka keliauju tai taip tingiu...diena kambarine vakare eisiu padeti padavejoms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 24, 07:19)
geras ane  rolleyes.gif  si pavasari -26kg  ax.gif 

labas rytas smile.gif siandien i darbuka keliauju tai taip tingiu...diena kambarine vakare eisiu padeti padavejoms  cool.gif

Saunuole blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti