Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

tai taip ir padarysiu sutepsiu tuos pirktinius lakstus , gal nesugadins skonio ax.gif dar reikia kazkoki kakavini ar sokoladini sugalvoti , nes vaikai megsta ax.gif man kazkoks galvos skausmas tie gimtadieniai as nemoku nei pravesti jo , nei uzimti vaiku , nei valgyt padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 15, 16:13)
Ot ir neatspėjai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nori pasakyt prie kojų pirštų galiukų blink.gif

labas rytas biggrin.gif magiliene, vis tiek ugnei tavo suruoštas gimtadienis pats pačiausias mirksiukas.gif juk svarbu vaikų būtų su kuo pasiaust 4u.gif
Atsakyti
labas ciocės Lince su Sina. Gal jau žinot, gal ir ne, bet mano vaikai jau turi pusseserę wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 21, 08:18)
labas ciocės Lince su Sina. Gal jau žinot, gal ir ne, bet mano vaikai jau turi pusseserę wub.gif  wub.gif

Labas, nea, nežinojau, kaip faina wub.gif thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal jau vardas žinomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 21, 08:25)
Labas, nea, nežinojau, kaip faina  wub.gif  thumbup.gif Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal jau vardas žinomas  blush2.gif

žinau kokį išrinkę, bet jei persigalvos, tai gal neskelbsiu blush2.gif

o jūs turit jau vardą išsirinkę?

Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 21, 09:18)
labas ciocės Lince su Sina. Gal jau žinot, gal ir ne, bet mano vaikai jau turi pusseserę wub.gif  wub.gif

nežinojom, faina wub.gif o vardas ir man įdomus, nes niekaip ji mums jo neišdavė biggrin.gif tai išduok tu hihihi.gif

labas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaisa @ 2013 05 21, 09:29)

nu ot kokia biggrin.gif o kada pagimdė? ir greit viskas vyko? spėjo iki ligoninės nuvažiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 21, 08:29)

o jūs turit jau vardą išsirinkę?

Na tiek laukėm, išlauksim dar unsure.gif

Kol kas Sofija, o kaip bus gimus, žiūrėsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 21, 08:31)
nežinojom, faina wub.gif o vardas ir man įdomus, nes niekaip ji mums jo neišdavė  biggrin.gif tai išduok tu hihihi.gif

labas smile.gif
Papildyta:

nu ot kokia biggrin.gif o kada pagimdė? ir greit viskas vyko? spėjo iki ligoninės nuvažiuot lotuliukas.gif

žinau, kad 5 val iš važiavo , o 6 pagimdė. Nu vadinosi spėjo nuvažiuot biggrin.gif tik nežinau kada prasidėjo viskas, kaip ten namie veiksmas vyko unsure.gif

QUOTE(Sina @ 2013 05 21, 08:35)
Na tiek laukėm, išlauksim dar  unsure.gif

Kol kas Sofija, o kaip bus gimus, žiūrėsim  rolleyes.gif

gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 21, 08:49)
žinau, kad 5 val iš važiavo , o 6 pagimdė. Nu vadinosi spėjo nuvažiuot biggrin.gif tik nežinau kada prasidėjo viskas, kaip ten namie veiksmas vyko unsure.gif

gražus wub.gif

Ot spartuolė wub.gif thumbup.gif
O koks ūgis, svoris, gal žinai rolleyes.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 21, 09:09)
Ot spartuolė  wub.gif  thumbup.gif
O koks ūgis, svoris, gal žinai  rolleyes.gif

Ačiū  smile.gif

nežinau. Gi MB kalbėjo su broliu tai kaip ir vyrai, nesismulkina smile.gif

na jai tik gimdyt ir gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 21, 09:18)

sveikinimai smile.gif cia pirmoji pussesere?

mano ugne vis laukia brolio ar seses , niekaip nesupranta , kad nebebus unsure.gif

laba diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 21, 16:29)
mano ugne vis laukia brolio ar seses , niekaip nesupranta , kad nebebus  unsure.gif

juk vistiek kazkada bus wub.gif tik nebetaip greit ax.gif
Atsakyti