Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 05 14, 08:14)
važiuojam į polikliniką smile.gif ryte mijšę nuvežu ir su knopke pasimankštint tada, mums gi šalia ten mirksiukas.gif beje arba sutapimas, arba jaučiam rezultatus jau po pirmos mankštos g.gif galva nebesvirduliuoja, kaip alaus prigėrus biggrin.gif

labas rytas smile.gif gal kas naudotus virtuvės, vonios baldus parduoda, gal žinot, kas tai nori padaryti bigsmile.gif priglaustumėm biggrin.gif

Jau gi ir beveik 4mėn.damai, turėtų lpradėt laikyt, bet labai smagu, kad pati matai progresą thumbup.gif wub.gif

Na kadangi mes čia tik 2 kalbamės, tai žinai mano atsakymą šiuo klausimu blush2.gif

Laba diena 4u.gif
Laukiu echo, jau gal paskutinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 14, 14:27)
Jau gi ir beveik 4mėn.damai, turėtų lpradėt laikyt, bet labai smagu, kad pati matai progresą  thumbup.gif  wub.gif

Na kadangi mes čia tik 2 kalbamės, tai žinai mano atsakymą šiuo klausimu  blush2.gif
Laba diena  4u.gif
Laukiu echo, jau gal paskutinis  wub.gif

sesės nė trijų nesulaukę jau laikė, kaip ir priklauso, o šita matai jau kadangi trečia lepūnė, tai nusprendė, kad ir stengtis nereik biggrin.gif o tas progresas vakar jautėsi, šiandien vėl knapsi lyg po alaus lotuliukas.gif reik daugiau kartų vis tik ax.gif

aga, tavo žinau biggrin.gif beje, kur dėsi savo vonios spintelę bigsmile.gif

mes irgi laukiam wub.gif
Atsakyti
Lince, kazkada Chota savo virtuves baldus norejo pardavinet, bet jauciu jau bus pardavus, nes nauji baldai jau senokai pas ja g.gif del visa ko asmeniskai jos uzklausk. daugiau minciu kaip ir neturiu unsure.gif dar gerai nezinau kaip bus, bet as nebent kazka galiu turet rugseji atidavimui is baldu, ne tik virtuves ax.gif jei iki to laiko nieko nesusirasi, duosiu zinot ar as turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 14, 14:13)
sesės nė trijų nesulaukę jau laikė, kaip ir priklauso, o šita matai jau kadangi trečia lepūnė

aga, tavo žinau biggrin.gif beje, kur dėsi savo vonios spintelę bigsmile.gif

Priklauso pasilepint jau wub.gif

Dar nesumąsčiau kur ją dėti, yra keli variantai, deja, neliks tuščia, nes mažai man baldų name blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 05 14, 18:43)
dar gerai nezinau kaip bus, bet as nebent kazka galiu turet rugseji atidavimui is baldu, ne tik virtuves ax.gif  jei iki to laiko nieko nesusirasi, duosiu zinot ar as turiu biggrin.gif

mums per birželį jau reik turėt mirksiukas.gif

QUOTE(Sina @ 2013 05 14, 20:32)
Dar nesumąsčiau kur ją dėti, yra keli variantai, deja, neliks tuščia, nes mažai man baldų name  blush2.gif

ech, nepasisekė man biggrin.gif nu kam tau baldai?.. graži ir be jų gi nuuuu lotuliukas.gif

labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 15, 10:16)

ech, nepasisekė man biggrin.gif nu kam tau baldai?.. graži ir be jų gi nuuuu lotuliukas.gif

Na ačiū ačiū wub.gif Bet jie man tam pat reikalingi, kaip ir tau lotuliukas.gif tongue.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 15, 12:11)
Na ačiū ačiū  wub.gif Bet jie man tam pat reikalingi, kaip ir tau  lotuliukas.gif  tongue.gif
Laba diena  4u.gif

bet tau ta spintelė prie veido netinka hihihi.gif

šiandien nuo miego trūkumo matyt šneku nesąmones, viskas iš rankų krenta, net kūnas dreba atrodo doh.gif kaip mamos būna veiksmingos dienomis, jei kūdikiai nemiega naktimis, aš nesuprantu cool.gif gerai, kad mano tik trečia tokia, tai guodžiuos, kad gi reik ir tai patirt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 15 gegužės 2013 - 11:47
QUOTE(Lince M @ 2013 05 15, 11:46)
bet tau ta spintelė prie veido netinka hihihi.gif

šiandien nuo miego trūkumo matyt šneku nesąmones, viskas iš rankų krenta, net kūnas dreba atrodo doh.gif kaip mamos būna veiksmingos dienomis, jei kūdikiai nemiega naktimis, aš nesuprantu cool.gif gerai, kad mano tik trečia tokia, tai guodžiuos, kad gi reik ir tai patirt biggrin.gif

Užtat prie kitų vietų tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne tik dėl nuovargio krinta, būna ir šiaip dienų lyg tyčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 15, 13:48)
Užtat prie kitų vietų tinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

turėjai galvoj prie papų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif kas man patars kaip padaryti rafaelo torta turint jau tuos sintetinius lakstus ax.gif nemoku as kepti , todel nusipirkau ir noriu bandyti su jais padaryti ant ugnes gimtadienio...kazi man gausis kas nors?ar butina kepti tuos lakstus? g.gif beja ir receptas nepamaisytu koks isbandytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 15, 15:23)
laba diena smile.gif kas man patars kaip padaryti rafaelo torta turint jau tuos sintetinius lakstus  ax.gif  nemoku as kepti , todel nusipirkau ir noriu bandyti su jais padaryti ant ugnes gimtadienio...kazi man gausis kas nors?ar butina kepti tuos lakstus? g.gif beja ir receptas nepamaisytu koks isbandytas  ax.gif

tortų nekepu, bet jei turi lakštus, susirandi intere rafaelo torto kremą ir sutepi g.gif jei nori būtent rafaelo torto, tai kremas gi negali būt kitoks nebandytas biggrin.gif visos pagal tą patį tepa ax.gif bet aš nekepu jų, tai gal ir nusišneku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 15, 14:07)
turėjai galvoj prie papų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ot ir neatspėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 05 15, 14:23)
laba diena smile.gif kas man patars kaip padaryti rafaelo torta turint jau tuos sintetinius lakstus  ax.gif  nemoku as kepti , todel nusipirkau ir noriu bandyti su jais padaryti ant ugnes gimtadienio...kazi man gausis kas nors?ar butina kepti tuos lakstus? g.gif beja ir receptas nepamaisytu koks isbandytas  ax.gif

Jau atsakė tau LinceM mirksiukas.gif
Šiaip galima sutept ir pirktinius mirksiukas.gif
Atsakyti