Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Sina @ 2013 05 11, 21:48)
Kol kas visų draugė  thumbup.gif , įdomu, kaip toliau bus  cool.gif

Tyluma, ramuma, miršta ši tėmukė  verysad.gif

tikiuos, kad taip ir liks cool.gif ir kaimynės sako, kad iš mijos jos nesulaukdavo šypsniuko, kai kalbindavo tokio amžiaus, o viltė tikras šypsenų maišas biggrin.gif jau su mija atvargau, nebenorėčiau, kad tik mano kaklą apsikabinus būtų knopkė doh.gif

už tai mes pasišnekam visur kur lotuliukas.gif

labas dienas gražią dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 12, 10:36)
tikiuos, kad taip ir liks cool.gif ir kaimynės sako, kad iš mijos jos nesulaukdavo šypsniuko, kai kalbindavo tokio amžiaus, o viltė tikras šypsenų maišas biggrin.gif jau su mija atvargau, nebenorėčiau, kad tik mano kaklą apsikabinus būtų knopkė doh.gif

už tai mes pasišnekam visur kur lotuliukas.gif

labas dienas gražią dieną smile.gif

Ech, kad tik nuo mūsų norų tai priklausytų lotuliukas.gif rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Kai įdomi kompanija, nebūtina į kiekį žiūrėti mirksiukas.gif

Laba diena 4u.gif
Mes vis žemės ūkį keliam, vakar trešnę pasisodinom, šiandien sodinsim persiką, lysvės jau išbedžiotos, eisim rankiot žoles ir lysves daryt rolleyes.gif
O vakare - šašlykiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 12, 14:52)
Ech, kad tik nuo mūsų norų tai priklausytų  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif  thumbup.gif Kai įdomi kompanija, nebūtina į kiekį žiūrėti  mirksiukas.gif

Laba diena  4u.gif
Mes vis žemės ūkį keliam, vakar trešnę pasisodinom, šiandien sodinsim persiką, lysvės jau išbedžiotos, eisim rankiot žoles ir lysves daryt  rolleyes.gif
O vakare - šašlykiukai  wub.gif

nu a maž galvosiu galvosiu ir prisigalvosiu biggrin.gif

nu va aukso žodžiai drinks_cheers.gif biggrin.gif

ale ūkininkai kokie bigsmile.gif bet kaip paskui bus faina eit ir skint ir valgyt, ką dabar sodinat thumbup.gif

mes jau po šašlykiukų ir sparnelių rolleyes.gif pirktiniai šįkart buvo, nes vakar baisiai tingėjau raugt cool.gif ale visai skanūs tiek vieni, tiek kiti papuolė bigsmile.gif dabar tėtis su dičkėm iki senelių į sodą išvažiavo, o mes su vilte gulim pilvus išvertę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 12, 17:05)

ale ūkininkai kokie bigsmile.gif bet kaip paskui bus faina eit ir skint ir valgyt, ką dabar sodinat thumbup.gif

mes jau po šašlykiukų ir sparnelių rolleyes.gif pirktiniai šįkart buvo, nes vakar baisiai tingėjau raugt cool.gif ale visai skanūs tiek vieni, tiek kiti papuolė bigsmile.gif dabar tėtis su dičkėm iki senelių į sodą išvažiavo, o mes su vilte gulim pilvus išvertę biggrin.gif

Šiandien likusius pomidorus susodinom ir svogūniukus, visa kita (salotas, krapus ir ridisėlius) susėsiu ryt rolleyes.gif
Liks dar viena lysvė, tai mąstau, kad labiausiai norėčiau braškių wub.gif

Retai, kada pirktiniai vykę būna thumbup.gif smile.gif

Relaksas jums wub.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif ech kaip smagiai leidziat laika smile.gif noreciau skaniu saslykiuku bigsmile.gif pas mus nelabai yra skanios pirkti mesos , o jei ir yra tikriausia ta brangioji kurios mes neperkam ax.gif

man jau darbas prasidejo , tai dirbu dirbu ir dar dirbsiu ateinancius beveik 5men , vasaros nematysiu, gaila negrisu i LT , o mb su ugne grizta i LT birzelio 9d , kaip as jiem pavydziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 12, 21:34)
laba vakara smile.gif ech kaip smagiai leidziat laika smile.gif noreciau skaniu saslykiuku  bigsmile.gif  pas mus nelabai yra skanios pirkti mesos , o jei ir yra tikriausia ta brangioji kurios mes neperkam ax.gif

man jau darbas prasidejo , tai dirbu dirbu ir dar dirbsiu ateinancius beveik 5men , vasaros nematysiu, gaila negrisu  i LT , o mb su ugne grizta i LT birzelio 9d , kaip as jiem pavydziu  rolleyes.gif

Tai teks kokią kiaulytę prie namų užsiaugint lotuliukas.gif bigsmile.gif

Iš tikro, tai džiaugiuosi, kad turi darbą thumbup.gif Aišku, smagiau visiems paatostogauti, bet spėsi ir tu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 12, 22:59)
Tai teks kokią kiaulytę prie namų užsiaugint  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Iš tikro, tai džiaugiuosi, kad turi darbą  thumbup.gif Aišku, smagiau visiems paatostogauti, bet spėsi ir tu dar  4u.gif

jo neblogai butu kiaulyte lotuliukas.gif arba reikes savo kumpelius pjaustyti lotuliukas.gif

as atostogausiu ziema , tas biski liudna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 12, 22:13)
Liks dar viena lysvė, tai mąstau, kad labiausiai norėčiau braškių  wub.gif

bet šiemet braškėms dar ne per vėlu unsure.gif nebent jau sodinsi po derliaus kitiems metams smile.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 05 13, 07:35)
as atostogausiu ziema , tas biski liudna  ax.gif

žiemą taip pat galima gerai paatostogauti 4u.gif juk svarbu nusiteikimas biggrin.gif

labas rytas smile.gif viltė po mankštos išvargus deda į akį ir vargo nemato, net neprasimerkė, kol iš kėdutės į vežimą įkėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 13, 09:02)
bet šiemet braškėms dar ne per vėlu unsure.gif nebent jau sodinsi po derliaus kitiems metams smile.gif
žiemą taip pat galima gerai paatostogauti 4u.gif juk svarbu nusiteikimas biggrin.gif

labas rytas smile.gif viltė po mankštos išvargus deda į akį ir vargo nemato, net neprasimerkė, kol iš kėdutės į vežimą įkėliau biggrin.gif

Šiaip sodinamos iki gegužės pr., aišku, kad per vėlu, bus kitiems metams smile.gif

Tai jau masažiukai damai prasidėjo rolleyes.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 13, 12:40)
Tai jau masažiukai damai prasidėjo  rolleyes.gif

nesimasažuojam, o mankštinamės rolleyes.gif ir spėk pas ką?.. ogi pas tailer thumbup.gif gerai, kad atsitiktinai susitikom pačiu laiku (kažkaip pas mane dažnai būna lyg atsitiktinai, bet pačiu laiku, kada reikia biggrin.gif buvau pamiršus, kad ji pas mus gi su leliukais užsiima bigsmile.gif tai tikėkimės greit iš mano tinginukės žmogų padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 13, 18:51)
nesimasažuojam, o mankštinamės rolleyes.gif ir spėk pas ką?.. ogi pas tailer thumbup.gif gerai, kad atsitiktinai susitikom pačiu laiku (kažkaip pas mane dažnai būna lyg atsitiktinai, bet pačiu laiku, kada reikia biggrin.gif buvau pamiršus, kad ji pas mus gi su leliukais užsiima bigsmile.gif tai tikėkimės greit iš mano tinginukės žmogų padarys lotuliukas.gif

Na tikrai, kad faina thumbup.gif O tu ją veži į polikliniką ar Tailer pas Jus atvyksta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 13, 23:01)
Na tikrai, kad faina  thumbup.gif O tu ją veži į polikliniką ar Tailer pas Jus atvyksta?  rolleyes.gif

važiuojam į polikliniką smile.gif ryte mijšę nuvežu ir su knopke pasimankštint tada, mums gi šalia ten mirksiukas.gif beje arba sutapimas, arba jaučiam rezultatus jau po pirmos mankštos g.gif galva nebesvirduliuoja, kaip alaus prigėrus biggrin.gif

labas rytas smile.gif gal kas naudotus virtuvės, vonios baldus parduoda, gal žinot, kas tai nori padaryti bigsmile.gif priglaustumėm biggrin.gif
Atsakyti