Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

ką veikiat? vasara džiaugiatės bigsmile.gif man jau per karšta šiandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 09, 15:11)
ką veikiat? vasara džiaugiatės bigsmile.gif man jau per karšta šiandien  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kepam ir ruošiamės sezonui tongue.gif
Pavėsyje +30, saulėje beveik +40 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 09, 17:14)
Kepam ir ruošiamės sezonui  tongue.gif
Pavėsyje +30, saulėje beveik +40  doh.gif

nu bet vis tiek nenormaliai doh.gif čia tik nesenai minusas dar buvo, dabar +30 cool.gif o lietaus kaip nėr, taip nėr biggrin.gif o taip norėtus tos atgaivos, kad visas dulkes žiemos nuplautų rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif kaip faina kad pas jus atejo vasara , pas mus tai max +14 ir lietus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 10, 07:40)
labas rytas smile.gif kaip faina kad pas jus atejo vasara , pas mus tai max +14 ir lietus  doh.gif

nieka nebus, reemigruok atgal į lietuvą biggrin.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif bus rytoj lietaus, nuplaus dulkes smile.gif bet geriau jau darbo dienom lytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 05 10, 10:17)
labas smile.gif bus rytoj lietaus, nuplaus dulkes smile.gif bet geriau jau darbo dienom lytų smile.gif

kad jau tik būtų, nebesvarbu, kada biggrin.gif o tai žada žada, bet jo kaip nėr, taip nėr cool.gif

ale šiandien visai nekaršta unsure.gif kur tie 28 blink.gif dabar bijau, kad mijše darže nesušlatų lauke, nes aprengiau kaip prie +30 biggrin.gif šulija, kai dažnai papaistė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 05 10, 06:40)
labas rytas smile.gif kaip faina kad pas jus atejo vasara , pas mus tai max +14 ir lietus  doh.gif

Jau greitai ir išeis, praneša vėl tokį orą kaip pas jus dabar bigsmile.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 05 10, 10:29)
kad jau tik būtų, nebesvarbu, kada biggrin.gif o tai žada žada, bet jo kaip nėr, taip nėr cool.gif

ale šiandien visai nekaršta unsure.gif kur tie 28 blink.gif dabar bijau, kad mijše darže nesušlatų lauke, nes aprengiau kaip prie +30 biggrin.gif šulija, kai dažnai papaistė doh.gif

Tikras pažadukas lotuliukas.gif blink.gif

Aš ir taip aprengiau, bet grupėje likę bent 2 megztukai, aprengs, jei sušals unsure.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
palijo bigsmile.gif kaip gaivu lauke thumbup.gif ale ką aprengt knopkei dabar... vėl bėda lotuliukas.gif nįra karšta, betgi ir nešalta... ech, blogai ir blogai tam žmogui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 10, 12:25)
palijo bigsmile.gif kaip gaivu lauke thumbup.gif ale ką aprengt knopkei dabar... vėl bėda lotuliukas.gif nįra karšta, betgi ir nešalta... ech, blogai ir blogai tam žmogui doh.gif

Man mažai lietaus, norėjau daugiau blush2.gif
Jai reikia šilumos, renk šiltai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 05 10, 14:14)
Man mažai lietaus, norėjau daugiau  blush2.gif
Jai reikia šilumos, renk šiltai  rolleyes.gif

man irgi norėjos, bet vis tiek ačiū buvo ir už tai biggrin.gif sakė naktį lijo? jei taip, tai nieko negirdėjau, nieko nemačiau lotuliukas.gif
aprengiau vidutiniškai, lauke buvo gerai, bet pardėj sukaito doh.gif išrengiau tada biggrin.gif pardavėjos juokias iš jos, ji joms irgi hihihi.gif

labas dienas smile.gif vakar vos iš klumpių neišvirtau doh.gif įvažiuoju į kiemą, žiūriu mašina mano vietoj stovi, pirma mintis nu kaiminka zarazna, ko čia dabar vietas sumaišė biggrin.gif o paskui pamatau veidą šalia stovinčio... MB grįžo blink.gif gerai, kad nepamiršau mašinai stabdį paspaust, būčiau į sieną įsimūrijus lotuliukas.gif dičkė irgi sėdi, žiūri, sako man nesivaidena? sakau, jei ir vaidenas, tai abiems lotuliukas.gif siurpraizą padarė, mes tai jo sekmadienį laukėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 11, 12:28)
man irgi norėjos, bet vis tiek ačiū buvo ir už tai biggrin.gif sakė naktį lijo? jei taip, tai nieko negirdėjau, nieko nemačiau lotuliukas.gif
aprengiau vidutiniškai, lauke buvo gerai, bet pardėj sukaito doh.gif išrengiau tada biggrin.gif pardavėjos juokias iš jos, ji joms irgi hihihi.gif

Ot pavydžiu su tokiu miegojimu, pas mus ir visi miegojo, kaip užmušti, tik aš daviaus langų uždaryt/atidaryt, lėkiau pas D į lovą, jei netyčia nubustų, neišsigąstu žaibo, bet atsiminus, kad pas mus yra žaibosauga, o ji miega ramiai, grįžau į savo lovytę rolleyes.gif

Kol kas visų draugė thumbup.gif , įdomu, kaip toliau bus cool.gif

Laba diena 4u.gif
Tyluma, ramuma, miršta ši tėmukė verysad.gif
Atsakyti