ką veikiat? vasara džiaugiatės man jau per karšta šiandien
QUOTE(Lince M @ 2013 05 09, 15:11)
ką veikiat? vasara džiaugiatės man jau per karšta šiandien
Kepam ir ruošiamės sezonui
Pavėsyje +30, saulėje beveik +40
QUOTE(Sina @ 2013 05 09, 17:14)
nu bet vis tiek nenormaliai čia tik nesenai minusas dar buvo, dabar +30 o lietaus kaip nėr, taip nėr o taip norėtus tos atgaivos, kad visas dulkes žiemos nuplautų
labas rytas kaip faina kad pas jus atejo vasara , pas mus tai max +14 ir lietus
QUOTE(magiliene @ 2013 05 10, 07:40)
nieka nebus, reemigruok atgal į lietuvą
labas rytas
labas bus rytoj lietaus, nuplaus dulkes bet geriau jau darbo dienom lytų
QUOTE(kaisa @ 2013 05 10, 10:17)
labas bus rytoj lietaus, nuplaus dulkes bet geriau jau darbo dienom lytų
kad jau tik būtų, nebesvarbu, kada o tai žada žada, bet jo kaip nėr, taip nėr
ale šiandien visai nekaršta kur tie 28 dabar bijau, kad mijše darže nesušlatų lauke, nes aprengiau kaip prie +30 šulija, kai dažnai papaistė
QUOTE(magiliene @ 2013 05 10, 06:40)
Jau greitai ir išeis, praneša vėl tokį orą kaip pas jus dabar
QUOTE(Lince M @ 2013 05 10, 10:29)
kad jau tik būtų, nebesvarbu, kada o tai žada žada, bet jo kaip nėr, taip nėr
ale šiandien visai nekaršta kur tie 28 dabar bijau, kad mijše darže nesušlatų lauke, nes aprengiau kaip prie +30 šulija, kai dažnai papaistė
Tikras pažadukas
Aš ir taip aprengiau, bet grupėje likę bent 2 megztukai, aprengs, jei sušals
Laba diena
palijo kaip gaivu lauke ale ką aprengt knopkei dabar... vėl bėda nįra karšta, betgi ir nešalta... ech, blogai ir blogai tam žmogui
QUOTE(Lince M @ 2013 05 10, 12:25)
palijo kaip gaivu lauke ale ką aprengt knopkei dabar... vėl bėda nįra karšta, betgi ir nešalta... ech, blogai ir blogai tam žmogui
Man mažai lietaus, norėjau daugiau
Jai reikia šilumos, renk šiltai
QUOTE(Sina @ 2013 05 10, 14:14)
man irgi norėjos, bet vis tiek ačiū buvo ir už tai sakė naktį lijo? jei taip, tai nieko negirdėjau, nieko nemačiau
aprengiau vidutiniškai, lauke buvo gerai, bet pardėj sukaito išrengiau tada pardavėjos juokias iš jos, ji joms irgi
labas dienas vakar vos iš klumpių neišvirtau įvažiuoju į kiemą, žiūriu mašina mano vietoj stovi, pirma mintis nu kaiminka zarazna, ko čia dabar vietas sumaišė o paskui pamatau veidą šalia stovinčio... MB grįžo gerai, kad nepamiršau mašinai stabdį paspaust, būčiau į sieną įsimūrijus dičkė irgi sėdi, žiūri, sako man nesivaidena? sakau, jei ir vaidenas, tai abiems siurpraizą padarė, mes tai jo sekmadienį laukėm
QUOTE(Lince M @ 2013 05 11, 12:28)
man irgi norėjos, bet vis tiek ačiū buvo ir už tai sakė naktį lijo? jei taip, tai nieko negirdėjau, nieko nemačiau
aprengiau vidutiniškai, lauke buvo gerai, bet pardėj sukaito išrengiau tada pardavėjos juokias iš jos, ji joms irgi
Ot pavydžiu su tokiu miegojimu, pas mus ir visi miegojo, kaip užmušti, tik aš daviaus langų uždaryt/atidaryt, lėkiau pas D į lovą, jei netyčia nubustų, neišsigąstu žaibo, bet atsiminus, kad pas mus yra žaibosauga, o ji miega ramiai, grįžau į savo lovytę
Kol kas visų draugė , įdomu, kaip toliau bus
Laba diena
Tyluma, ramuma, miršta ši tėmukė