Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 15:55)
Būtent dėl tos priežasties paskutinės aš ir nedariau namie  lotuliukas.gif Nors spėju, kad kitais metais, kitaip neišsisuksiu, namie teks daryt  rolleyes.gif

Dieta man, labai gerai, nes ir taip reikėjo jau  lotuliukas.gif

o kodėl taip galvoji? dėl mažosios?

svarbu ir blogyje įžvelgt gėrio dalelę thumbup.gif

mijše darže, kaip ramuuuuuuu namie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 30, 08:50)
o kodėl taip galvoji? dėl mažosios?

mijše darže, kaip ramuuuuuuu namie lotuliukas.gif

Aga, dėlto blush2.gif Bet pagyvensim - pamatysim smile.gif

Per ramu unsure.gif lotuliukas.gif blink.gif

Laba diena 4u.gif
Aš jau gyva šiandien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 29, 10:37)
galėtų mijše nuo d nusižiūrėt, kaip mėsą valgyt cool.gif

ateikit, parodysim smile.gif

o tu Viltę pati maitini?
QUOTE(Sina @ 2013 04 30, 09:56)
Aš jau gyva šiandien  thumbup.gif

thumbup.gif

tiesa, magiliene, mano puskės vaikai iš Vokietijos kai grįžta, tai babilone ,,gyvena". Jiems kažkas tokio čia pas mus biggrin.gif keista, atrodo turėtų būt atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 04 30, 11:36)
ateikit, parodysim smile.gif

o tu Viltę pati maitini?

kad padėtų, tikrai ateitumėm, tik jau žinau, kad mūsų ožkytės jokie pvz neveikia tuo klausimu doh.gif

aga, pati smile.gif tik pikta dabar ant MP esu, kaip velnias cool.gif įsitikinau ir nieks manęs neįtikins kitaip, kad jis nėra joks stebuklas, kūdikių nuo ligų neapsaugo ir aplamai jo svarba pervertinta šiais laikais cool.gif žinoma, maitinsiu ir toliau, ir iki metų, kad tik jo būtų ir viltė norėtų, bet MP mirtina gynėja ir fanė nebūsiu niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 30, 10:49)
kad padėtų, tikrai ateitumėm, tik jau žinau, kad mūsų ožkytės jokie pvz neveikia tuo klausimu doh.gif

aga, pati smile.gif tik pikta dabar ant MP esu, kaip velnias cool.gif įsitikinau ir nieks manęs neįtikins kitaip, kad jis nėra joks stebuklas, kūdikių nuo ligų neapsaugo ir aplamai jo svarba pervertinta šiais laikais cool.gif žinoma, maitinsiu ir toliau, ir iki metų, kad tik jo būtų ir viltė norėtų, bet MP mirtina gynėja ir fanė nebūsiu niekada biggrin.gif

tai aišku, kad tai nėra kažkoks stebuklas, kas liečia susirgimus. Bet šiaip -patogu, pigu, skanu, mamos ir vaiko ryšys ir t.t.

pyk nepykus...jei pyksti, sako atsiprašyk biggrin.gif Čia Viltę turi omenyje, serga dažnai?
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 04 30, 12:00)
tai aišku, kad tai nėra kažkoks stebuklas, kas liečia susirgimus. Bet šiaip -patogu, pigu, skanu, mamos ir vaiko ryšys ir t.t.

pyk nepykus...jei pyksti, sako atsiprašyk biggrin.gif Čia Viltę turi omenyje, serga dažnai?

kaip nėra cool.gif gi antikūnai, apsaugo, bla bla... o dėl viso kito drinks_cheers.gif

reiks atsiprašyt lotuliukas.gif nu tai mijai sloga, ir viltei, mijai virusas ir viltei net su plaučių uždegimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 30, 11:11)
kaip nėra cool.gif gi antikūnai, apsaugo, bla bla... o dėl viso kito drinks_cheers.gif

reiks atsiprašyt lotuliukas.gif nu tai mijai sloga, ir viltei, mijai virusas ir viltei net su plaučių uždegimu cool.gif

o jei doh.gif ...turbūt žinai, kad kūdikių plaučių uždegimas visai ne tas pats kas vaikų ir suaugusiųjų.Net pieno įtraukus į kvėpavimo takus jis gali kilt. Koso Viltė?

aš vis pagalvodavau o kaip sirgtų jei nemaitinčiau. Ir geriau pasidarydavo smile.gif

sveikatytės ir kantrybės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaisa babilonas irgi yra jega thumbup.gif lotuliukas.gif

laba diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 04 30, 13:45)
o jei doh.gif ...turbūt žinai, kad kūdikių plaučių uždegimas visai ne tas pats kas vaikų ir suaugusiųjų.Net pieno įtraukus į kvėpavimo takus jis gali kilt. Koso Viltė?

aš vis pagalvodavau o kaip sirgtų jei nemaitinčiau. Ir geriau pasidarydavo smile.gif

nežinau, pienas ne pienas, bet čia tiesiog susikomplikavo mums sloga ir kosulys iki plaučių uždegimo doh.gif kosėjo, jau pasveikę kaip ir mes rolleyes.gif dabar dar kelis masažiukus turėsim, kad atpurtyt, jei jau kas likę dar ten smile.gif

aš irgi pagalvoju, tik geriau nesidaro cool.gif matinu todėl, kad patogu, pigu, taip gamtos surėdyta wub.gif bet fanatikė nebūsiu niekada, nors ir taip nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 01 gegužės 2013 - 14:34
labas 4u.gif na gal pagaliau pavasario sulaukėm, tfiutfiutfiu, tuk tuk tuk smile.gif
šiandien D mane pakvietė į mamyčių šventę darželyje wub.gif MB sako ,,tai dainuosit mamytėms", o D taip mandriai ,, nu pažiūrėsim " biggrin.gif neišduoda paslapčių biggrin.gif
Atsakyti
labas, mamos rolleyes.gif tai kaip atšventės mūsų profesinę šventę vakar laugh.gif mes tai svečiuose tai vienur, tai kitur rolleyes.gif bet vėjas tai nenormalus buvo, galvojau nuneš doh.gif o taip norėjom gamtoj kaime pasėdėt, bet teko kambary prie stalo pliotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 05 06, 12:41)
labas, mamos rolleyes.gif tai kaip atšventės mūsų profesinę šventę vakar laugh.gif mes tai svečiuose tai vienur, tai kitur rolleyes.gif bet vėjas tai nenormalus buvo, galvojau nuneš doh.gif o taip norėjom gamtoj kaime pasėdėt, bet teko kambary prie stalo pliotkint lotuliukas.gif

Labas labas smile.gif

Atšventėm ir mes mamyčių dieną, tokia pat bėda, pasibuvom min.lauke per vėją ir taip pat kraustėmės į vidų blush2.gif ax.gif
Atsakyti