Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

Sveikinam ir mes Danuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 28, 11:41)
magiliene, kas čia per tvarka cool.gif skaityt skaitai viską nuo iki (suprantu, nes pastoviai prie sveikinimų prisidedi biggrin.gif o apie save nė žodelio mur mur cool.gif barsimės gi nu biggrin.gif kaip gyvenat?

ax.gif a net nzn ax.gif na gyvenam po biski , kariauju vis su su ugne , nes neklauso doh.gif man net rankos kartais drebet pradeda doh.gif
siaip viskas ok smile.gif prasideda man darbo sezonas nuo geguzes 1d , tai dirbsiu dirbsiu ir pinigus i kojine krausiu lotuliukas.gif

laukiu kada vaziuosiu i LT , bet tikriausia tik gruodzio pradzioje unsure.gif
Atsakyti
Danukui 4 kart valioooo!

user posted image
Atsakyti
kaip gerai, kad išsaugojom temą, nors pasveikint vaikus yra kur cool.gif

magiliene, pinigų į kojinę nekrauk, geriau mums bilietus nupirk, mes pas tave atskrisim lotuliukas.gif ilgokai laukt jums kelionės į lietuvą 4u.gif bet gal ilgiau pasibūsit ax.gif o iki kada tau darbas bus?
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 28, 22:21)
kaip gerai, kad išsaugojom temą, nors pasveikint vaikus yra kur cool.gif

magiliene, pinigų į kojinę nekrauk, geriau mums bilietus nupirk, mes pas tave atskrisim lotuliukas.gif ilgokai laukt jums kelionės į lietuvą 4u.gif bet gal ilgiau pasibūsit ax.gif o iki kada tau darbas bus?

na man sezonas iki rugsejo 30d , bet dar galvoju pakvies gal i padavejas kartais savaitgali padirbti iki gruodzio kol uzsidaris viesbutis ax.gif siaip grisiu kokiam menesiui reikia man dantis susitvarkyti smile.gif
Mb su Ugne tai vaziuos vasara pailseti i LT, nes privaloma darzelyje paiimti 3 savt atostogu , as ir darbo atostogu negaliu prasyti nes sezoninis darbas.

dabar kai grisiu butinai reikes susibegti nes simtas metu jusu visu nemaciau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš nepamiršau Danuko 4, bet vakar apsinuodijus gulėjau su temp., vos iki wc nušliauždavau, net neturėjau jėgų tel.pasiekt, apie pc nebekalbu doh.gif
Sveikinam šiandien su tortadieniu Danuką user posted image

QUOTE(magiliene @ 2013 04 28, 22:38)
na man sezonas iki rugsejo 30d , bet dar galvoju pakvies gal i padavejas kartais savaitgali padirbti  iki gruodzio kol uzsidaris viesbutis ax.gif  siaip grisiu kokiam menesiui reikia man dantis susitvarkyti smile.gif
Mb su Ugne tai vaziuos vasara pailseti i LT, nes privaloma darzelyje paiimti 3 savt atostogu , as ir darbo atostogu negaliu prasyti nes sezoninis darbas.

Ilgai laukt tau atostogų blush2.gif Na bet svarbu bus darbas thumbup.gif
O Ugnė noriai važiuoja į LT? Kaip ji važiuos be tavęs?
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 07:49)

Ilgai laukt tau atostogų  blush2.gif Na bet svarbu bus darbas  thumbup.gif
O Ugnė noriai važiuoja į LT? Kaip ji važiuos be tavęs?

sveikateles tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na nzn kaip ji vaziuos be manes , bet svarbu jei i LT pas babas ir maxima lotuliukas.gif man tai bus streso jai nzn ar bus g.gif

labas rytas
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 04 29, 07:27)
sveikateles tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
na nzn kaip ji vaziuos be manes , bet svarbu jei i LT pas babas ir maxima  lotuliukas.gif man tai bus streso jai nzn ar bus  g.gif

Ačiū mirksiukas.gif

Tai nerado pakaitalo maksimos Ugnytė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 09:22)
Ačiū  mirksiukas.gif
Tai nerado pakaitalo maksimos Ugnytė?  lotuliukas.gif

ne nerado vis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 25, 13:38)
ir ką tu darai? viską ir duodi saldžiai? nes mijai visą dieną gali būt blynai, nes jie valgomi saldūs cool.gif net bulviniai blynai jai valgosi su grietine ir cukrum doh.gif nu dar makaronai tinka, nes anie su kitu "skanėstu" raudonu padažu (vertimas - pomidorų)... kitaip maisto jai gali iš vis nebūt biggrin.gif tada vakare jau eidama miegot sausų pusryčių (irgi saldžių) su pienu pavalgo ir jai gerai doh.gif

ot kokia... kai pliotkint leidi, tada visai nebeįdomu lotuliukas.gif

taip taip viskas su padažu (atskiedžiu su grietine smarkiai) arba cukrum. Ir dribsniai valdo, kaip ir Mija smile.gif Tik džiugu kad mėsą valgo paskutiniu metu, tai nors čia sutariam be cukraus. Ai dar manų košė topas - su cukrum ir cinamonu.

ačiū už sveikinimus wub.gif dovanų gavo daug, knygučių, dvi trasas, tris šautuvus, išsvajotas žuvytes su meškere tai labai patenkintas vaikinas smile.gif tik namie nebedarysiu gimtadienio, aišku įspūdingiau galima pasiruošt nei kavinėj, bet vietos mažai, ir tas tvarkymasis po to
fear.gif

kaip jauties Sina? man kaip baisu kai nėštukės negaluoja....
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 04 28, 23:38)
dabar kai grisiu butinai reikes susibegti nes simtas metu jusu visu nemaciau  bigsmile.gif

būtinai drinks_cheers.gif tik labai jau toli toks susitikimas lotuliukas.gif

QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 07:49)
bet vakar apsinuodijus gulėjau su temp., vos iki wc nušliauždavau, net neturėjau jėgų tel.pasiekt, apie pc nebekalbu  doh.gif

ujej 4u.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 04 29, 08:27)
ir maxima  lotuliukas.gif

mama maxima lotuliukas.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 04 29, 11:11)
taip taip viskas su padažu (atskiedžiu su grietine smarkiai) arba cukrum. Ir dribsniai valdo, kaip ir Mija smile.gif Tik džiugu kad mėsą valgo paskutiniu metu, tai nors čia sutariam be cukraus. Ai dar manų košė topas - su  cukrum ir cinamonu.

ačiū už sveikinimus wub.gif dovanų gavo daug, knygučių, dvi trasas, tris šautuvus, išsvajotas žuvytes su meškere tai labai patenkintas vaikinas smile.gif tik namie nebedarysiu gimtadienio, aišku įspūdingiau galima pasiruošt nei kavinėj, bet vietos mažai, ir tas tvarkymasis po to
fear.gif

jo, pas mus manų košė irgi tinka, nes ten cukraus plutelė ant viršaus būna drinks_cheers.gif doh.gif galėtų mijše nuo d nusižiūrėt, kaip mėsą valgyt cool.gif

ale svarbu liubiliatas patenkintas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 04 29, 10:11)
tik namie nebedarysiu gimtadienio, aišku įspūdingiau galima pasiruošt nei kavinėj, bet vietos mažai, ir tas tvarkymasis po to
fear.gif

kaip jauties Sina? man kaip baisu kai nėštukės negaluoja....

Būtent dėl tos priežasties paskutinės aš ir nedariau namie lotuliukas.gif Nors spėju, kad kitais metais, kitaip neišsisuksiu, namie teks daryt rolleyes.gif

Ačiū, jau geriau, temp. pakilo tik iki 37,2 šiandien, skambinau daktarei, sakė, kad nieko baisaus, per ryt turiu pasveikt blush2.gif
Galima smectos ir ryžių smile.gif Dieta man, labai gerai, nes ir taip reikėjo jau lotuliukas.gif
Atsakyti