Sveikinam ir mes Danuka
QUOTE(Lince M @ 2013 04 28, 11:41)
magiliene, kas čia per tvarka skaityt skaitai viską nuo iki (suprantu, nes pastoviai prie sveikinimų prisidedi o apie save nė žodelio mur mur barsimės gi nu kaip gyvenat?
a net nzn na gyvenam po biski , kariauju vis su su ugne , nes neklauso man net rankos kartais drebet pradeda
siaip viskas ok prasideda man darbo sezonas nuo geguzes 1d , tai dirbsiu dirbsiu ir pinigus i kojine krausiu
laukiu kada vaziuosiu i LT , bet tikriausia tik gruodzio pradzioje
Danukui 4 kart valioooo!
kaip gerai, kad išsaugojom temą, nors pasveikint vaikus yra kur
magiliene, pinigų į kojinę nekrauk, geriau mums bilietus nupirk, mes pas tave atskrisim ilgokai laukt jums kelionės į lietuvą bet gal ilgiau pasibūsit o iki kada tau darbas bus?
magiliene, pinigų į kojinę nekrauk, geriau mums bilietus nupirk, mes pas tave atskrisim ilgokai laukt jums kelionės į lietuvą bet gal ilgiau pasibūsit o iki kada tau darbas bus?
QUOTE(Lince M @ 2013 04 28, 22:21)
kaip gerai, kad išsaugojom temą, nors pasveikint vaikus yra kur
na man sezonas iki rugsejo 30d , bet dar galvoju pakvies gal i padavejas kartais savaitgali padirbti iki gruodzio kol uzsidaris viesbutis siaip grisiu kokiam menesiui reikia man dantis susitvarkyti
Mb su Ugne tai vaziuos vasara pailseti i LT, nes privaloma darzelyje paiimti 3 savt atostogu , as ir darbo atostogu negaliu prasyti nes sezoninis darbas.
dabar kai grisiu butinai reikes susibegti nes simtas metu jusu visu nemaciau
Labas rytas
Aš nepamiršau Danuko 4, bet vakar apsinuodijus gulėjau su temp., vos iki wc nušliauždavau, net neturėjau jėgų tel.pasiekt, apie pc nebekalbu
Sveikinam šiandien su tortadieniu Danuką
Ilgai laukt tau atostogų Na bet svarbu bus darbas
O Ugnė noriai važiuoja į LT? Kaip ji važiuos be tavęs?
Aš nepamiršau Danuko 4, bet vakar apsinuodijus gulėjau su temp., vos iki wc nušliauždavau, net neturėjau jėgų tel.pasiekt, apie pc nebekalbu
Sveikinam šiandien su tortadieniu Danuką
QUOTE(magiliene @ 2013 04 28, 22:38)
na man sezonas iki rugsejo 30d , bet dar galvoju pakvies gal i padavejas kartais savaitgali padirbti iki gruodzio kol uzsidaris viesbutis siaip grisiu kokiam menesiui reikia man dantis susitvarkyti
Mb su Ugne tai vaziuos vasara pailseti i LT, nes privaloma darzelyje paiimti 3 savt atostogu , as ir darbo atostogu negaliu prasyti nes sezoninis darbas.
QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 07:49)
sveikateles tau
na nzn kaip ji vaziuos be manes , bet svarbu jei i LT pas babas ir maxima man tai bus streso jai nzn ar bus
labas rytas
QUOTE(magiliene @ 2013 04 29, 07:27)
sveikateles tau
na nzn kaip ji vaziuos be manes , bet svarbu jei i LT pas babas ir maxima man tai bus streso jai nzn ar bus
Ačiū
Tai nerado pakaitalo maksimos Ugnytė?
QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 09:22)
ne nerado vis dar
QUOTE(Lince M @ 2013 04 25, 13:38)
ir ką tu darai? viską ir duodi saldžiai? nes mijai visą dieną gali būt blynai, nes jie valgomi saldūs net bulviniai blynai jai valgosi su grietine ir cukrum nu dar makaronai tinka, nes anie su kitu "skanėstu" raudonu padažu (vertimas - pomidorų)... kitaip maisto jai gali iš vis nebūt tada vakare jau eidama miegot sausų pusryčių (irgi saldžių) su pienu pavalgo ir jai gerai
ot kokia... kai pliotkint leidi, tada visai nebeįdomu
ot kokia... kai pliotkint leidi, tada visai nebeįdomu
taip taip viskas su padažu (atskiedžiu su grietine smarkiai) arba cukrum. Ir dribsniai valdo, kaip ir Mija Tik džiugu kad mėsą valgo paskutiniu metu, tai nors čia sutariam be cukraus. Ai dar manų košė topas - su cukrum ir cinamonu.
ačiū už sveikinimus dovanų gavo daug, knygučių, dvi trasas, tris šautuvus, išsvajotas žuvytes su meškere tai labai patenkintas vaikinas tik namie nebedarysiu gimtadienio, aišku įspūdingiau galima pasiruošt nei kavinėj, bet vietos mažai, ir tas tvarkymasis po to
kaip jauties Sina? man kaip baisu kai nėštukės negaluoja....
QUOTE(magiliene @ 2013 04 28, 23:38)
dabar kai grisiu butinai reikes susibegti nes simtas metu jusu visu nemaciau
būtinai tik labai jau toli toks susitikimas
QUOTE(Sina @ 2013 04 29, 07:49)
bet vakar apsinuodijus gulėjau su temp., vos iki wc nušliauždavau, net neturėjau jėgų tel.pasiekt, apie pc nebekalbu
ujej
QUOTE(magiliene @ 2013 04 29, 08:27)
ir maxima
mama maxima
QUOTE(kaisa @ 2013 04 29, 11:11)
taip taip viskas su padažu (atskiedžiu su grietine smarkiai) arba cukrum. Ir dribsniai valdo, kaip ir Mija Tik džiugu kad mėsą valgo paskutiniu metu, tai nors čia sutariam be cukraus. Ai dar manų košė topas - su cukrum ir cinamonu.
ačiū už sveikinimus dovanų gavo daug, knygučių, dvi trasas, tris šautuvus, išsvajotas žuvytes su meškere tai labai patenkintas vaikinas tik namie nebedarysiu gimtadienio, aišku įspūdingiau galima pasiruošt nei kavinėj, bet vietos mažai, ir tas tvarkymasis po to
jo, pas mus manų košė irgi tinka, nes ten cukraus plutelė ant viršaus būna galėtų mijše nuo d nusižiūrėt, kaip mėsą valgyt
ale svarbu liubiliatas patenkintas
QUOTE(kaisa @ 2013 04 29, 10:11)
tik namie nebedarysiu gimtadienio, aišku įspūdingiau galima pasiruošt nei kavinėj, bet vietos mažai, ir tas tvarkymasis po to
Būtent dėl tos priežasties paskutinės aš ir nedariau namie Nors spėju, kad kitais metais, kitaip neišsisuksiu, namie teks daryt
Ačiū, jau geriau, temp. pakilo tik iki 37,2 šiandien, skambinau daktarei, sakė, kad nieko baisaus, per ryt turiu pasveikt
Galima smectos ir ryžių Dieta man, labai gerai, nes ir taip reikėjo jau