Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Sina @ 2013 04 22, 13:22)
Taigi gali Mijai bet kada atostogų keletą dienelių paimt  mirksiukas.gif

galiu, bet nenorėsiu, kai tik pradės eit ir vėl imt atostogas ax.gif

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 04 22, 13:29)
o mes kai buvom praeita sav pas gydytoja,tai triju metu proga pasimatavom, tai dabar 108 cm ir 17 kg. per tas ligas kg pametem doh.gif

kad ir pametėt, nedaug praradot man atrodo biggrin.gif dičkis jūsų vyrukas 4u.gif

merginos abi žaidžia (viltė vibrokėdutėj sėdi šalia mijos, tai man čia jau žaidžia lotuliukas.gif o aš ramiai kavą geriu, nes ryte atšalusią ant smūgio išgėriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 22, 13:05)
kad ir pametėt, nedaug praradot man atrodo biggrin.gif dičkis jūsų vyrukas 4u.gif

merginos abi žaidžia (viltė vibrokėdutėj sėdi šalia mijos, tai man čia jau žaidžia lotuliukas.gif o aš ramiai kavą geriu, nes ryte atšalusią ant smūgio išgėriau doh.gif

nedaug,bet labai matosi biggrin.gif

kad man bent kazkuo uzsiimtu ugnius ir vis neateitu pas mane.. taip sunku susikaupt rasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 04 22, 14:18)
kad man bent kazkuo uzsiimtu ugnius ir vis neateitu pas mane.. taip sunku susikaupt rasyt doh.gif

tu galvoji maniškė neateina biggrin.gif tai jai burbuliuką nulipdyk iš plastelino, tai tą padaryk, tai nupiekš, tai iškirpk lotuliukas.gif išgėriau kavkę, einu tvarkytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 04 22, 12:29)

gaila,as si karta pasuoju,dabar iki geguzes vidurio mano pramogos baigesi doh.gif 
as zinok lygiai ta pati galvojau. kai pirma diena isijungus fb pamaciau,kad mire, pagalvojau,kad gal kas dar nuo balandzio pirmos atkase toki bajeri, bet paskui ziuriu,kad tikrai verysad.gif

o mes kai buvom praeita sav pas gydytoja,tai triju metu proga pasimatavom, tai dabar 108 cm ir 17 kg. per tas ligas kg pametem doh.gif

Tau gi mokslai, na sėkmės 4u.gif

Oho, nieko sau dideli Jūs blink.gif unsure.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 04 22, 13:05)
galiu, bet nenorėsiu, kai tik pradės eit ir vėl imt atostogas ax.gif

Tuomet trauk burtus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 22, 14:33)
Tau gi  mokslai, na sėkmės  4u.gif

Oho, nieko sau dideli Jūs  blink.gif  unsure.gif

oj,nesakyk garsiai to žodžio, depresija jau vien išgirdus doh.gif lotuliukas.gif

o dėl dydžio tai nėra ko stebėtis, mes su vyru irgi ne iš mažųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 22, 15:33)

Tuomet trauk burtus  lotuliukas.gif

nereiks, jau nusprendžiau tongue.gif važiuosim na biržai rolleyes.gif pagalvojau, kad sesė irgi pastoviai namie, tai išderinsim kada, o pas draugę ir mijai labiau bus kas veikt, nes sūnų turi metais jaunesni, tai galės duotis, kol mes pliurpsim biggrin.gif
Atsakyti
neišprotėjus, pagalvojau vakar, kad jūs didvyrės, kurios su tokio amžiaus vaikais dar diplominius ar kitus darbus rašot biggrin.gif aš turiu darbo darbinio pabaigt namie, bet kol mija namie, man nė minčių nėr prie jo sėst, nes bus ne darbas, o palaida bala doh.gif tik susikaupsiu, kai bus mamyte sysiu, kaku, gert, ką man veikt, einam knygutės paskaityt ir etc lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 23, 09:31)
neišprotėjus, pagalvojau vakar, kad jūs didvyrės, kurios su tokio amžiaus vaikais dar diplominius ar kitus darbus rašot biggrin.gif aš turiu darbo darbinio pabaigt namie, bet kol mija namie, man nė minčių nėr prie jo sėst, nes bus ne darbas, o palaida bala doh.gif tik susikaupsiu, kai bus mamyte sysiu, kaku, gert, ką man veikt, einam knygutės paskaityt ir etc lotuliukas.gif

Ji kitus didvytėm vadina, o kad pati su 3 merginom viena sėti, tai čia kaip vadinasi lotuliukas.gif

Manau, jai yra pagalba iš šalies, ir vyras, ir seneliai, o tau kas? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 23, 09:31)

pas mus tas pats buna,kad ir anyta buna,vistiek visko pas mane lekia. doh.gif o gerai sina sako, tu dar didesne didvyre biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 04 23, 21:26)
pas mus tas pats buna,kad ir anyta buna,vistiek visko pas mane lekia. doh.gif  o gerai sina sako, tu dar didesne didvyre biggrin.gif

Nebedaug liko, svarbu finišas čia pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 23, 20:09)
Ji kitus didvytėm vadina, o kad pati su 3 merginom viena sėti, tai čia kaip vadinasi  lotuliukas.gif

Manau, jai yra pagalba iš šalies, ir vyras, ir seneliai, o tau kas?  unsure.gif  rolleyes.gif

nu man irgi seneliai yra, tiesa dirbantys, be vis tiek biggrin.gif ir laaaaabai daug gerų žmonių aplinkui wub.gif

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 04 23, 22:26)
pas mus tas pats buna,kad ir anyta buna,vistiek visko pas mane lekia. doh.gif  o gerai sina sako, tu dar didesne didvyre biggrin.gif

o tai gal tada tu pas anytą išeik darbo rašyt g.gif arba anyta tegul išsiveda bernužėlį pas save smile.gif ir baikit, jokia aš ne didvyrė schmoll.gif didvyrės vienišos mamos, o aš ne tokia biggrin.gif

labas dienas smile.gif kaisa, o mes pažįstam tavo D krikštomamą tongue.gif bigsmile.gif dabar galėsim pletkų prisiklausyt apie jus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 24, 15:11)

o tai gal tada tu pas anytą išeik darbo rašyt g.gif arba anyta tegul išsiveda bernužėlį pas save smile.gif ir baikit, jokia aš ne didvyrė schmoll.gif didvyrės vienišos mamos, o aš ne tokia biggrin.gif

pas ja intreneto nera, o ten eit ugnius nenori doh.gif bet kaip nors biggrin.gif
kaip ne didvyre, o kada savo vyra paskutini k namie matei? biggrin.gif
Atsakyti