Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Sina @ 2013 04 07, 20:29)
Pažeista damos bioerdvė  tongue.gif  rolleyes.gif

Tai šiandien namie visos ilsėjotės?

tikrai taip biggrin.gif

aga, ilsėjomės, jei galima pavadint poilsiu valgio darymą ir tvarkymasį lotuliukas.gif bet nuo išvažiavimų tikrai ilsėjomės drinks_cheers.gif mijše su sese kieme pažaidė, bet iš tikrųjų buvo pasiilgus ir savo žaislų - su lele žaidė vien visas kokias 15-20 min bigsmile.gif o po to ir piešė viena thumbup.gif čia jau man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jau kvepia pavasariu, sako, kad paskutiniai šalčiai čia pas mus thumbup.gif

Mes sveikiname Gustę su 4-uoju tortadieniu happybday.gif happybday.gif
user posted image
Atsakyti
O šiandien sveikiname Majuką su tortadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 10, 03:31)
O šiandien sveikiname Majuką su tortadieniu  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
user posted image

prisidedam prie sveikinimu 4u.gif

beja sina ziuriu dirbi visa para lotuliukas.gif
Atsakyti
sina blink.gif vėl nemiga kankina unsure.gif

labas rytas smile.gif o jau majuko gimtadienis bigsmile.gif siunčia mija jam bučkį kompiuterinį oro_buckis.gif birthday.gif

bet kaip mūsų knopkė kilimėlio žaidimų nemėgsta unsure.gif mija ten galėdavo išgulėt ilgiausiai, o viltė max 5 min doh.gif prikabinu žaislų, tai ne, verkt net pradeda... o va dabar lovytėj paguldžiau ir užkabinau žaislų, tai jau net su rankyte kibint bando bigsmile.gif aš jau buvau išsigandus, kad šitas mano vaikas žaislais nesidomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 04 10, 07:08)

beja sina ziuriu dirbi visa para  lotuliukas.gif

Kas belieka, kai užeina NKS doh.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 04 10, 08:07)
sina blink.gif vėl nemiga kankina unsure.gif

bet kaip mūsų knopkė kilimėlio žaidimų nemėgsta unsure.gif mija ten galėdavo išgulėt ilgiausiai, o viltė max 5 min doh.gif prikabinu žaislų, tai ne, verkt net pradeda... o va dabar lovytėj paguldžiau ir užkabinau žaislų, tai jau net su rankyte kibint bando bigsmile.gif aš jau buvau išsigandus, kad šitas mano vaikas žaislais nesidomės biggrin.gif

Aga, vėl doh.gif
Tik pasidžiaugiau keliom ramiom naktim, ir vėl tas pats, bet kadangi ne vienai taip man, ir ne nėščioms ši naktis tokia buvo, tai nors tiek guodžia blink.gif

Mija ne Viltė lotuliukas.gif rolleyes.gif

Laba diena,

šiandien nusileidau kraują be daktarės siuntimo, ryt bus atsakymai, matysiu, ar čia man geležies trūkumas, ar šiaip sindromai lenda nėštukiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 10, 13:25)
šiandien nusileidau kraują be daktarės siuntimo, ryt bus atsakymai, matysiu, ar čia man geležies trūkumas, ar šiaip sindromai lenda nėštukiniai  ax.gif

o su domile buvo pritrūkę jos? nes jei taip, tai beveik esu garantuota, kad ir dabar trūks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 10, 02:31)
O šiandien sveikiname Majuką su tortadieniu  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
user posted image

QUOTE(magiliene @ 2013 04 10, 07:08)
prisidedam prie sveikinimu  4u.gif

beja sina ziuriu dirbi visa para  lotuliukas.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 04 10, 08:07)
labas rytas smile.gif o jau majuko gimtadienis bigsmile.gif siunčia mija jam bučkį kompiuterinį oro_buckis.gif birthday.gif

Jubilijatas dekoja uz sveikinimus 4u.gif Vis dar negali uzmigti. Daug ispudziu ir ne visus zaislus spejo ispakuoti. Oi bus sunku rytoj keltis...

QUOTE(Sina @ 2013 04 10, 12:25)
šiandien nusileidau kraują be daktarės siuntimo, ryt bus atsakymai, matysiu, ar čia man geležies trūkumas, ar šiaip sindromai lenda nėštukiniai  ax.gif

Kokie sindromai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jakatta: 10 balandžio 2013 - 22:40
QUOTE(Lince M @ 2013 04 10, 13:20)
o su domile buvo pritrūkę jos? nes jei taip, tai beveik esu garantuota, kad ir dabar trūks 4u.gif

Nebuvo blush2.gif

QUOTE(Jakatta @ 2013 04 10, 22:38)
Jubilijatas dekoja uz sveikinimus 4u.gif Vis dar negali uzmigti. Daug ispudziu ir ne visus zaislus spejo ispakuoti. Oi bus sunku rytoj keltis...
Kokie sindromai?

Kaip balius? Patiko jubiliatui? Pasipasakok, kur darėte, kaip, ką dovanų gavo rolleyes.gif

Neramių kojų sindromas doh.gif Nors šiandien be jo, bet nuo 4 gyva doh.gif Bet neliūdna, nes ir MB nemiega, ir D buvo pabudus smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 04 10, 23:38)

matyt labai superinis balius buvo, kad iki šiol negali užmigti bigsmile.gif

QUOTE(Sina @ 2013 04 11, 05:17)
Neramių kojų sindromas  doh.gif Nors šiandien be jo, bet nuo 4 gyva  doh.gif Bet neliūdna, nes ir MB nemiega, ir D buvo pabudus smile.gif

nu adamsšų šeimynėlė jūs su tuo kėlimusi lotuliukas.gif aš iki pietų būčiau gal ir padorioj stadijoj, bet paskui tai mirčiau turbūt ir miegot nueičiau (jei kas leistų, aišku) kokią 7 val biggrin.gif

labas rytas smile.gif mijše šiandien koso non stop verysad.gif aš jau nebežinau, ką jai duot, kad nors kiek apmalšint unsure.gif o dar kelionė numatyta, bet gal gryno oro įkvėpus bus geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 11, 08:06)

nu adamsų šeimynėlė jūs su tuo kėlimusi lotuliukas.gif aš iki pietų būčiau gal ir padorioj stadijoj, bet paskui tai mirčiau turbūt ir miegot nueičiau (jei kas leistų, aišku) kokią 7 val biggrin.gif

labas rytas smile.gif mijše šiandien koso non stop verysad.gif aš jau nebežinau, ką jai duot, kad nors kiek apmalšint unsure.gif o dar kelionė numatyta, bet gal gryno oro įkvėpus bus geriau unsure.gif

Vadinas mums tiek tereikia lotuliukas.gif Mums gaila laiko miegui tongue.gif

Žinok D ir pakosėt pradėjo naktį, tiesą pasakius nuo to ir pabudau, vėliau ir ji, bet sirupą duodu nuo kosulio jau nuo pirmadienio, o vakar suaktyvėjo doh.gif
Mums ir ryt kelionė, žiūrėsim, kaip bus smile.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
labas. sveikinam ir mes jubiliatus su gimtadieniais, Gustę, Majų ir Augustą 4u.gif 4u.gif

lauksim įspūdžių. Mes dar mėtomės, gal namie daryt gimtadienį, gal ne smile.gif

nelosėkit, negalima 4u.gif 4u.gif mes tik nustojom kosėt tfiu tfiu tfiu , tuk tuk tuk....
Atsakyti