Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Sina @ 2013 04 04, 19:09)
jau paaiškino man blondei, kad nuo antradienio vėl bus smile.gif

aga, tiksliai pirmadienį nerodys, aš jo net nežiūrėjau biggrin.gif pažiūrėjau savaitgalį, tada ketvirtadienį ir trečiadienį ir nesupratau, kodėl tau nerodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 03, 07:28)
Labas rytas,

Augustą sveikiname su 4-uoju tortadieniu  happybday.gif
user posted image

QUOTE(magiliene @ 2013 04 03, 08:37)
Prisidedam prie sveikinimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz sveikinimus smile.gif

sveikinimai LinceiM su dar viena dukryte wub.gif ir Sinai su auganciu pilvuku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labukas mergaites smile.gif
atejo mano atsakymai del vaikiuko, taip liudna...bet nieko nepakeisiu , isvada dauno sindromas ir klainfelterio sindromas (kai genuose pas berniuka ne XY o XXY)
dabar turim eiti issitirti krauja pas kuri genuose yra sie sindromai , o jei planuosim vaikiuka reikes pirmiausia pas genetika apsilankyti ... bet as net bijau pagalvoti apie dar viena vaikeli...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

magiliene, stiprybes ir nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2013 04 05, 15:35)
labukas mergaites  smile.gif
atejo mano atsakymai del vaikiuko, taip liudna...bet nieko nepakeisiu , isvada dauno sindromas ir klainfelterio sindromas (kai genuose pas berniuka ne XY o XXY)
dabar turim eiti issitirti krauja pas kuri genuose yra sie sindromai , o jei planuosim vaikiuka reikes pirmiausia pas genetika apsilankyti ... bet as net bijau pagalvoti apie dar viena vaikeli...

vaje blink.gif verysad.gif bet is kitos puses, gerai kad taip viskas ivyko...nes matydama savo toki vaikeli dar labiau butum sielvartavus... laikas gydo ir ir ateis eile ir jusu antram vaikeliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaNageliene @ 2013 04 05, 15:16)
aciu uz sveikinimus smile.gif

sveikinimai LinceiM su dar viena dukryte  wub.gif ir Sinai su auganciu pilvuku  thumbup.gif  wub.gif

Kaip gimtadienis praėjo, ką Augustas dovanų gavo? ax.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 04 05, 15:35)
... bet as net bijau pagalvoti apie dar viena vaikeli...

Man atrodo, kad gerai, jog sužinojai tiesą, nuo to nei viena neapsaugota doh.gif Tirtis būtinai reikia, bet bijoti neverta, juk turite jau vieną sveiką dukrytę, o tokia diagnozė gali būti bet kada ir bet kuriai 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaNageliene @ 2013 04 05, 16:16)
sveikinimai LinceiM su dar viena dukryte  wub.gif

ačiū rolleyes.gif

QUOTE(magiliene @ 2013 04 05, 16:35)
atejo mano atsakymai del vaikiuko, taip liudna...

natūralu, kad liūdna ir skaudu 4u.gif 4u.gif bet pritariu sinai, svarbu žinoti drinks_cheers.gif o kada pajausit, kad jau pasiruošę dar kartą bandyti, nebijoti ir pas genetikus apsilankyti 4u.gif juk yra ugnė, gyvas pavyzdys, kad ne viskas būna blogai mirksiukas.gif dabar tiesiog reikia išlaukti 4u.gif

labas rytas smile.gif pagaliau saulė bigsmile.gif aš jau pasiruošus į babiloną (mielai namie pasėdėčiau, kažkokia beprotiška savaitė lėkimo buvo doh.gif bet mijai pažadėta cool.gif mergičkos dar lovoj vartos ir kalbasi biggrin.gif tiksliau kas kalba, kas niurzga lotuliukas.gif nauja diena prasideda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 06, 08:53)

labas rytas smile.gif pagaliau saulė bigsmile.gif aš jau pasiruošus į babiloną (mielai namie pasėdėčiau, kažkokia beprotiška savaitė lėkimo buvo doh.gif bet mijai pažadėta cool.gif mergičkos dar lovoj vartos ir kalbasi biggrin.gif tiksliau kas kalba, kas niurzga lotuliukas.gif nauja diena prasideda wub.gif

Na ir kaip sekėsi išvyka ax.gif

Laba diena 4u.gif
Mes šiandien pabuvom Babilone, vaikų Velykėlės, ta proga pasigastrolinom ax.gif
Beje, Žiogas sukėlė kainas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 07, 17:04)
Na ir kaip sekėsi išvyka  ax.gif

blogai biggrin.gif babilone šįkart mijšei nenusisekė - nepatiko hihihi.gif pristojo prie jos dvi vyresnės mergaitės, nešiojo ją, vedžiojo, kilojo ant karstyklių... iš pradžių kokias 10 min buvo patenkinta, paskui pradėjo atbėginėt skųstis, kad neleidžia jai eit kur nori, nenori, kad nešiotų ir pan. biggrin.gif ale tom mergaitėm tai tikrai biškį kažkoks padidintas globos jausmas doh.gif aš jau prašau, kad palikt ją, kad ji nori pati bėgiot, o tos apsisukę vėl prie jos limpa kaip musės prie medaus doh.gif tai tik pusantros val ištempė ir pareiškė, kad einam sumuštinio su bulvytėmis valgyt lotuliukas.gif dar paskui dičkės klasiokės mama pyrago užsikvietė, tai ten porą val. ir šeštadienio nebėr cool.gif viltė išvargus net akių grįžus nepramerkė, parpė lauke valandikę, o paskui kambary toliau miegojo. šiandien norėjau dar į bendruomenių rūmus mergiotę nuvešt, į velykėlių renginį, bet mija nenorėjo blink.gif pirmas kartas toks, namų pasiilgo mergina hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 07, 16:48)
blogai biggrin.gif babilone šįkart mijšei nenusisekė - nepatiko hihihi.gif pristojo prie jos dvi vyresnės mergaitės, nešiojo ją, vedžiojo, kilojo ant karstyklių... iš pradžių kokias 10 min buvo patenkinta, paskui pradėjo atbėginėt skųstis, kad neleidžia jai eit kur nori, nenori, kad nešiotų ir pan. biggrin.gif

Bet kaip keista, kad ir tavęs neklausė, kai prašei palikt ramybėj ją g.gif unsure.gif
Na bet išvada - diena greit praėjo ir įdomiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 07, 19:09)
Bet kaip keista, kad ir tavęs neklausė, kai prašei palikt ramybėj ją  g.gif  unsure.gif

kokiai min klausė lotuliukas.gif betgi aš kartu su mija nešokinėsiu ant batuto ar nesikarstysiu biggrin.gif o ten vėl prie jos pristoja doh.gif gal dėl to šiandien atsisakė į velykėles bendruomenių rūmuose važiuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 07, 19:20)
kokiai min klausė lotuliukas.gif betgi aš kartu su mija nešokinėsiu ant batuto ar nesikarstysiu biggrin.gif o ten vėl prie jos pristoja doh.gif gal dėl to šiandien atsisakė į velykėles bendruomenių rūmuose važiuot cool.gif

Pažeista damos bioerdvė tongue.gif rolleyes.gif

Tai šiandien namie visos ilsėjotės?
Atsakyti