Labas rytas,
Augustą sveikiname su 4-uoju tortadieniu
QUOTE(Sina @ 2013 04 03, 07:28)
Prisidedam prie sveikinimu
QUOTE(kaisa @ 2013 04 02, 16:11)
35 dovanos nuo džiovintos žuvies iki kvepalų didžioji dalis krūva visokių smulkmenų, valgomų nevalgomų, viena už kitą geresnių
ogo, iš kur tiek dėžučių gavot ir svarbiausia nuo didžiausios iki mažiausios didelį darbą atlikot su džiovinta žuvim, tai būčiau iš namų išginus
labas gražią, bet šlapią dieną
sveikos
su praejusiom
man kazkokie nekalbadieniai, nebenoriu po svenciu zmoniu matyt
kada i filma lekiam?
su praejusiom
man kazkokie nekalbadieniai, nebenoriu po svenciu zmoniu matyt
kada i filma lekiam?
labas vaakr pradėjau rašyt, šiandien pabaigiau
tai viršaus recepta paplatink
iš darbo, tik jos vienodos visos, nebuvo sunku surast. Dabar piniata darysiu, prisitempiau popieriaus jau namo. Nu kaip voverė
žuvies nemėgsti? mes visi mėgstam
QUOTE(Sina @ 2013 04 02, 18:37)
Žinok, nevykęs paplotis/padas, bet pats tortas super, kitą kartą Rafaelo kepsiu paplotį, o viršų tą patį
tai viršaus recepta paplatink
QUOTE(Lince M @ 2013 04 03, 14:48)
ogo, iš kur tiek dėžučių gavot ir svarbiausia nuo didžiausios iki mažiausios didelį darbą atlikot su džiovinta žuvim, tai būčiau iš namų išginus
iš darbo, tik jos vienodos visos, nebuvo sunku surast. Dabar piniata darysiu, prisitempiau popieriaus jau namo. Nu kaip voverė
žuvies nemėgsti? mes visi mėgstam
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 04 03, 18:21)
gal penktadieni?
Man tinka, kas dar jungiasi
Kažkaip pažiūrėjau, kad kitą savaitę jo jau nebebus
QUOTE(kaisa @ 2013 04 04, 07:10)
labas vakar pradėjau rašyt, šiandien pabaigiau
Prašom
http://www.patiekalu...s-su-braskemis/
Labas rytas,
o šiandien sveikiname Ryčiuką su 4-uri
QUOTE(kaisa @ 2013 04 04, 08:10)
o tai kaip jūs supakavot tada? aš įsivaizdavau, kad vieną į kitą reikėjo kišt, kaip matriošką bet jei vienodos
žuvį mėgstu, net labai, bet džiovinta... man ji smirda pardėj net eit nenoriu, kur ji sukabinta būna o ir naminė nea, sūru, smirda, kas ten skanaus niekaip neįžiūriu
QUOTE(Sina @ 2013 04 04, 08:16)
penktadienis man netinka, savaitgalis irgi, o ir šiaip laikas filmo 18,35 man nepatogus šįkart be manęs
kad bus
Papildyta:
oj, labas rytas
QUOTE(Lince M @ 2013 04 04, 09:08)
o tai kaip jūs supakavot tada? aš įsivaizdavau, kad vieną į kitą reikėjo kišt, kaip matriošką bet jei vienodos
pridėliojom visko į dėžutes, sustatėm jas į piramidę, sunumeravom. Va toks pakavimas
QUOTE(Lince M @ 2013 04 04, 09:08)
penktadienis man netinka, savaitgalis irgi, o ir šiaip laikas filmo 18,35 man nepatogus šįkart be manęs
kad bus
Man ir geriau paprasta diena, bet prisiderinčiau
Nesuprantu, o man nerodo, kad bus kitą savaitę jis, kokiu laiku tau rodo?
QUOTE(Sina @ 2013 04 04, 17:06)
jau paaiškino man blondei, kad nuo antradienio vėl bus