Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(Lince M @ 2013 03 28, 15:51)
jei darbo metu, tai mija darže būtų mirksiukas.gif gretai reiktų tik viltę pastumdyt, bet dar neklausiau ar sutiktų biggrin.gif o su močiutėm irgi sunku, jos dirbančios pas mane, tai tada tik savaitgalį nebent smile.gif

O tai Gretai nereikia į mokyklą kitą savaitę?
Na taip, sudėtinga bus jau su tavim, bet kažkaip derinsimės rolleyes.gif

QUOTE(kaisa @ 2013 03 29, 11:29)
labas smile.gif na Velykos ant nosies:) man dar MB gimtadienis prie to paties, kiek buvau visko primasčius, bet nebeįgyvendinsiu turbūt....

Kai gimtadieniai per didžiąsias šventes, tai nukenčia dažniausiai jis unsure.gif
Ar darysi jį, ką buvai sumąsčiusi? rolleyes.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 29, 14:18)

o velykos per greit man šiemet atėjo, nors tu ką doh.gif nu absoliučiai nejaučiu velykinės nuotaikos schmoll.gif eilinis savaitgalis ir tiek toks jausmas cool.gif

Kaip nusiteiksi, taip ir bus 4u.gif
Tau gal nesijaučia, nes TB išvažiuoja iškart po jų doh.gif

Laba diena 4u.gif
O aš kepsiu torčiuką su maskarponės sūriu ir braškėmis, tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 29, 15:09)
O tai Gretai nereikia į mokyklą kitą savaitę?

Tau gal nesijaučia, nes TB išvažiuoja iškart po jų  doh.gif

reikia, bet jei seansas apie 15val., tai ji jau būtų laisva ax.gif aišku, jei ko nesugalvos auklėtoja, nes kai reik kažką padaryt bendro, tai greta etatinė būna, kur reikia po pamokų pasilikt biggrin.gif

ne po jų, o per jas smile.gif sekmadienį 9-10 ryte jau pajuda iš namų rolleyes.gif velykaut važiuosim jau vienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 29 kovo 2013 - 15:30
QUOTE(Lince M @ 2013 03 29, 15:29)
reikia, bet jei seansas apie 15val., tai ji jau būtų laisva ax.gif aišku, jei ko nesugalvos auklėtoja, nes kai reik kažką padaryt bendro, tai greta etatinė būna, kur reikia po pamokų pasilikt biggrin.gif

ne po jų, o per jas smile.gif sekmadienį 9-10 ryte jau pajuda iš namų rolleyes.gif velykaut važiuosim jau vienos...

Man tinka 15val. smile.gif Tu jau šauk, rėk, kada jau galėsi mirksiukas.gif

Vajei, tai Jums išvis ne šventė Velykos doh.gif verysad.gif Gerai, kad nors namie nesėdėsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 29, 15:43)
Gerai, kad nors namie nesėdėsit  ax.gif

teko ir namie pasėdėt biggrin.gif puseserė su 38 atsiėlė velykų rytą doh.gif tai nerizikavom su mažais vaikais važiuot pas juos unsure.gif už tai sesė, tėveliai pas mane sugužėjo, o nieko nepasiruošę mes, nes nebuvo planuota, valgyt nėr ką lotuliukas.gif bet už tai sužinojom, kad problematišką tokią dieną rast, kur nuvažiuot pavalgyt arba namo parsivežt bent cool.gif ačiū dievui, katinas mus išgelbėjo biggrin.gif o paskui visi pas MB tėvus nugužėjom dar ax.gif žodžiu daug žmonių, daug triukšmo, viltė mažai migus, tai šiandien pabudravo nepilną valandžiukę įskaitant rytines vonios procedūras ir atrodo vėl įminga rolleyes.gif mijužė pas senelius liko nakvot, dičkė irgi parpia, tai man kompas belieka biggrin.gif

su marga švente visas user posted image
Atsakyti
Su Sv.Velykom, mergaites smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu ir aš su praėjusiomis kalėdinėmis Velykomis mirksiukas.gif
user posted image

Kaip gyvos mergaitės, ar atsikasėte nuo sniego? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 04 02, 07:49)
Kaip gyvos mergaitės, ar atsikasėte nuo sniego?  blush2.gif

gyvos ir atkastos biggrin.gif kažkurią dieną pagalvojau, kad kai persikelsim į savo namuką, man labai trūks kaimyno, kuris nukasa sniegą, nupjauną žolę lotuliukas.gif reiks pasiūlyt persikelt kartu biggrin.gif net mija, kažkada užėjo kalba apie žoliapjoves, močiutė sako, reiks ir tetukui nusipirkt, mijše išpūtė akis, sako o kam blink.gif gi žolę pjaus dėdė P thumbup.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif su Šv. Velykom 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Sina @ 2013 03 29, 15:09)
Ar darysi jį, ką buvai sumąsčiusi?  rolleyes.gif
Kaip nusiteiksi, taip ir bus  4u.gif
Tau gal nesijaučia, nes TB išvažiuoja iškart po jų  doh.gif
Laba diena  4u.gif
O aš kepsiu torčiuką su maskarponės sūriu ir braškėmis, tikiuosi pavyks  ax.gif

na dėl stalo tai padariau kaip norėjau. Tik va šaldytuvas likučių pilnas, visą savaitę valgysim smile.gif persistengiau vadinasi biggrin.gif

Nebedariau siurprizų. Pagalvojau kad be ryšio gaunasi, juk visi atėjo diena prieš pasveikint nei priklauso, tai jau nublanksta ta tikroji diena...o ir pagalbininkai pas močiutę miegojo smile.gif
supakavom dovanas į tiek dėžučių, kiek metų jam. Tai dūsaudamas krapštė biggrin.gif

kaip torčiukas, kaži ar gali toks nepavykt wub.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 04 02, 08:33)
gyvos ir atkastos biggrin.gif kažkurią dieną pagalvojau, kad kai persikelsim į savo namuką, man labai trūks kaimyno, kuris nukasa sniegą, nupjauną žolę lotuliukas.gif reiks pasiūlyt persikelt kartu biggrin.gif net mija, kažkada užėjo kalba apie žoliapjoves, močiutė sako, reiks ir tetukui nusipirkt, mijše išpūtė akis, sako o kam blink.gif gi žolę pjaus dėdė P thumbup.gif

labas rytas smile.gif

nieko sau, sekasi gi tau. Ne už dyką gal jis čia taip:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaisa: 02 balandžio 2013 - 10:44
QUOTE(kaisa @ 2013 04 02, 11:44)
l*Tik va šaldytuvas likučių pilnas, visą savaitę valgysim smile.gif persistengiau vadinasi biggrin.gif
**supakavom  dovanas į tiek dėžučių, kiek metų jam. Tai dūsaudamas krapštė biggrin.gif
***nieko sau, sekasi gi tau. Ne už dyką gal jis čia taip:D

*nežinai kaip sunaikint juos? pasikviesk SM drauges vakarienės kurį vakarą, verksi, kad pritrūkai lotuliukas.gif
**kiek dėžučių praplėšt reikėjo blink.gif o ką dovanų gavo ax.gif
***už dyką, už dyką tongue.gif čia gi pas mus kiemas bendras, tai jis apeina moteriškes, kad vargt nereiktų biggrin.gif keturi kaimynai, o vyriškis vienintelis name likęs - va tokia lt padėtis cool.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites , su praejusiom sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 04 02, 12:58)
*nežinai kaip sunaikint juos? pasikviesk SM drauges vakarienės kurį vakarą, verksi, kad pritrūkai lotuliukas.gif
**kiek dėžučių praplėšt reikėjo blink.gif o ką dovanų gavo ax.gif
***už dyką, už dyką tongue.gif čia gi pas mus kiemas bendras, tai jis apeina moteriškes, kad vargt nereiktų biggrin.gif keturi kaimynai, o vyriškis vienintelis name likęs - va tokia lt padėtis cool.gif

* nu tada irgi blogai bus, jei visoms neužteks biggrin.gif
** 35 smile.gif dovanos nuo džiovintos žuvies iki kvepalų biggrin.gif didžioji dalis krūva visokių smulkmenų, valgomų nevalgomų, viena už kitą geresnių biggrin.gif
***oho. nu didvyris tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 04 02, 10:44)

na dėl stalo tai padariau kaip norėjau. Tik va šaldytuvas likučių pilnas, visą savaitę valgysim smile.gif persistengiau vadinasi biggrin.gif

supakavom  dovanas į tiek dėžučių, kiek metų jam. Tai dūsaudamas krapštė biggrin.gif
kaip torčiukas, kaži ar gali toks nepavykt wub.gif

Ot rado bėdą, liko mat lotuliukas.gif Džiaukis, kad netrūko ax.gif

Įsivaizduoju, kad tuomet ir pagalvojo, kiek daug metų lotuliukas.gif

Žinok, nevykęs paplotis/padas, bet pats tortas super, kitą kartą Rafaelo kepsiu paplotį, o viršų tą patį wub.gif
Atsakyti