Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mylimukai ir mylimukės

QUOTE(kaisa @ 2013 03 26, 11:20)
šakaliuko nuotykis doh.gif bet ir valgo kaip peliukas, nu nebent duodi pienišką dešrelę  į cukrų dažyt , tada valgo cool.gif

pabandykit traumeelį, mažiau vargo bus smile.gif

Maniškė ir mažai valgo, bet atrodo ir sveria normaliai blush2.gif

Pabandysiu mirksiukas.gif

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 26, 14:49)

Sina,vis galvoju pasakyt, Ugnius pradzioj irgi bijojo tos masinos, dabar geriausias zaislas  biggrin.gif

Na aš labai tikiuosi rolleyes.gif

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 26, 15:20)
tiesa, gal yra norinciu i filma? nuo 29 prades rodyti sielonese. cia filmas pagal s.Mayer knyga,tos kur parase saulelydi blush2.gif

Norim norim norim drinks_cheers.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 26, 15:30)
mes vakar skiepą gavom, tai vakare temperatūros turėjom, bet ir sloga išlindo vakar po pietų unsure.gif tai dabar nežinau ar čia skiepo ala komplikacija ar šiaip kur pasigavom kokią zarazą... naktį miegojo gerai, bet šiandien diena kokia sunki, tai mamamija doh.gif jau net vibrocilio lašinau, nes gleivės tirštos, gargaliuoja, krenta ant gerklytės, o trauktis niekas nesitraukia doh.gif tikiuos naktis nebus tokia pat kaip diena rolleyes.gif

Na va, ne kas sad.gif Sveikit mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif O dieną yra temp., ar tik vakar vakare?
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 26, 16:22)

Norim norim norim  drinks_cheers.gif

tai gal po velyku kazkada einam? ax.gif gal ir vini su lince prisides ax.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 26, 16:37)
gal ir vini su lince prisides ax.gif

norėt norim norim norim, bet dėl prisidėjimo nežinau kaip bus smile.gif mes tėčio nebeturėsim namie jau, tai nežinau ar kam nors išdrįsiu viltę palikt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 26, 16:55)
norėt norim norim norim, bet dėl prisidėjimo nežinau kaip bus smile.gif mes tėčio nebeturėsim namie jau, tai nežinau ar kam nors išdrįsiu viltę palikt rolleyes.gif

palik dickei babilone pavaikstineti,jei ka greit isbegsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 26, 17:40)
palik dickei babilone pavaikstineti,jei ka greit isbegsi biggrin.gif

su dičke sunku suderint labai, kai ji mokykloj, dar visokie būreliai smile.gif nebent savaitgalį, ale tada bilietai brungus ir jei reiks išlėkt iš pusės filmo, tai pinigų man gaila cool.gif žodž, sudėtinga su manim, ale gi pati prisigimdžiau gi nu lotuliukas.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 26, 14:49)
Sina,vis galvoju pasakyt, Ugnius pradzioj irgi bijojo tos masinos, dabar geriausias zaislas  biggrin.gif
http://www.lovosauto...lova-firetruck/ va tokia

thumbup.gif thumbup.gif net man ir tokios reikia smile.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 26, 15:30)
jau net vibrocilio lašinau, nes gleivės tirštos, gargaliuoja, krenta ant gerklytės, o trauktis niekas nesitraukia doh.gif tikiuos naktis nebus tokia pat kaip diena rolleyes.gif

vaje kaip baisu ta sloga tokiai mažiukei verysad.gif sveikit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 03 26, 16:37)
tai gal po velyku kazkada einam? ax.gif  gal ir vini su lince prisides ax.gif

QUOTE(Lince M @ 2013 03 26, 16:55)

Tai einam 29dieną smile.gif

laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 27, 15:50)
Tai einam 29dieną smile.gif

kad labai daug reikalų prieš išvažiavimą, o dar noris kuo daugiau ir prie namuko padirbėt smile.gif o jei ir bus jis namie, tai geriau kartu mes visi praleisim tą vakarą, nes paskui vėl neaišku, kada taip bus blush2.gif o šiaip pasirodo pasibaigė gretai kursai anglų, tai pirmadieniai trečiadieniai dabar kaip ir laisvi, tai gal išderinsim darbo dieną tada ax.gif jei ji sutiks, aišku, stumdyt vežimuką viena, nes kai pasiūliau į lauką vienai išeit pasivažinėt, tai atsisakė, sako nenoriu, kad visi galvotų, kad aš vaikų prisidirbau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 28, 09:20)
kad labai daug reikalų prieš išvažiavimą, o dar noris kuo daugiau ir prie namuko padirbėt smile.gif o jei ir bus jis namie, tai geriau kartu mes visi praleisim tą vakarą, nes paskui vėl neaišku, kada taip bus blush2.gif o šiaip pasirodo pasibaigė gretai kursai anglų, tai pirmadieniai trečiadieniai dabar kaip ir laisvi, tai gal išderinsim darbo dieną tada ax.gif jei ji sutiks, aišku, stumdyt vežimuką viena, nes kai pasiūliau į lauką vienai išeit pasivažinėt, tai atsisakė, sako nenoriu, kad visi galvotų, kad aš vaikų prisidirbau biggrin.gif

Na taip, nebedaug liko Jums tų vakarų drauge blush2.gif

Eik jau, sakai, ne per sunku Gretai 2 merginos, galėtum pati atsipalaiduot unsure.gif
Gal kokią močiute kada pasišauksi ax.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2013 03 28, 15:38)
Eik jau, sakai, ne per sunku Gretai 2 merginos, galėtum pati atsipalaiduot  unsure.gif
Gal kokią močiute kada pasišauksi  ax.gif

jei darbo metu, tai mija darže būtų mirksiukas.gif gretai reiktų tik viltę pastumdyt, bet dar neklausiau ar sutiktų biggrin.gif o su močiutėm irgi sunku, jos dirbančios pas mane, tai tada tik savaitgalį nebent smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif na Velykos ant nosies:) man dar MB gimtadienis prie to paties, kiek buvau visko primasčius, bet nebeįgyvendinsiu turbūt....

susitvarkysi ,Lince, be tėčio? didčkė padeda gal nemažai?
Atsakyti
QUOTE(kaisa @ 2013 03 29, 11:29)
susitvarkysi ,Lince, be tėčio? didčkė padeda gal nemažai?

o turiu pasirinkimą biggrin.gif aišku, kad susitvarkysiu, nes nieks kits už mane nesutvarkys mirksiukas.gif o dičkė padeda tiek, kiek gali, nes kai mokslai, tai jai laisvo laiko ne kas lieka smile.gif nu va nebent dabar, kai anglų kursai pasibaigė, tai atsilaisvins porą dienų savaitėj be papildomos veiklos rolleyes.gif bet labai norėčiau, kad baseiną palankytų biggrin.gif bet jaučiu nesutiks, noris jau jai poilsio daugiau mokslo metų pabaigoj ax.gif

o velykos per greit man šiemet atėjo, nors tu ką doh.gif nu absoliučiai nejaučiu velykinės nuotaikos schmoll.gif eilinis savaitgalis ir tiek toks jausmas cool.gif
Atsakyti