aciu Lince
man tai 14.40 tinka Sinai irgi turetu tikti, Lince, gal ir tavo tb isleistu tik va vini gaila negales is etatiniu o daugiau tai klausimas ar kas jungtusi
man tai 14.40 tinka Sinai irgi turetu tikti, Lince, gal ir tavo tb isleistu tik va vini gaila negales is etatiniu o daugiau tai klausimas ar kas jungtusi
QUOTE(moggie @ 2013 02 18, 21:45)
nebetokia ir maza tavo Mija
tai čia mums taip atrodo o mijos vakarais jei nepaimsi griežtai, tai ji lakstys ir iki 23 ar net ir vidurnakčio o MB "mija, renkis, eisim praustis", o tai mazgei 100 metų iki tokio pasakymo o dar ne duok die vilte pikta būtų, būtų kapiec
Papildyta:
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 02 18, 22:05)
man tai 14.40 tinka Sinai irgi turetu tikti, Lince, gal ir tavo tb isleistu
nepatogus man toks laikas labai trečiadienį ypač, nes 16,30 dičkei pas dantistę
labas rytas naujuose namuciuose
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2013 02 18, 22:05)
Man tinka
LinceM, o kada tau tinka, siūlyk laiką, nes tikrai, matau, kad daugiau norinčių nėra
Labas rytas
Šiandien eisiu į "didįjį TA", tik įdomu, kiek laiko jis truks, tikiuosi, bent 5min.
Už naujus namučius
QUOTE(Sina @ 2013 02 19, 08:33)
LinceM, o kada tau tinka, siūlyk laiką, nes tikrai, matau, kad daugiau norinčių nėra
Šiandien eisiu į "didįjį TA", tik įdomu, kiek laiko jis truks, tikiuosi, bent 5min.
jei 14,40, tai nebent ketvirtadienį tada pabandysiu šiandien vakare užklaust MB ar grįžtų jis kokią antrą namo tada
nu tikėkis nors kokių 7 min
labas rytas šiandien mazgytės auklėtoja sako susitvarkykit 50 proc mijai, tai pirmą kartą oficialiai suvokiau, kad mes jau daugiavaikė šeima reiks dabar pasidomėt, kas dar čia mums priklauso bet durnai biškį, gyvenam čia, o registruoti tai biržų raj., tai nežinau ar neklius toks dalykas kur nors
QUOTE(Lince M @ 2013 02 19, 09:29)
jei 14,40, tai nebent ketvirtadienį tada pabandysiu šiandien vakare užklaust MB ar grįžtų jis kokią antrą namo tada
labas rytas šiandien mazgytės auklėtoja sako susitvarkykit 50 proc mijai, tai pirmą kartą oficialiai suvokiau, kad mes jau daugiavaikė šeima reiks dabar pasidomėt, kas dar čia mums priklauso bet durnai biškį, gyvenam čia, o registruoti tai biržų raj., tai nežinau ar neklius toks dalykas kur nors
Ok, laukiam žinių iš tavęs
Tikėkimės
Sutaupysi bent darželiui
QUOTE(Sina @ 2013 02 19, 11:01)
Tikėkimės
o tu eisi į ligoninę valdiškai ar privačiai? jei valdiškai, turėtum užtrukt apie 10 min bent jau aš abu kartus tiek užtrukau +- bet kad labai ilgiau ten nėra ir ką veikt - viską apžiūri, išmatuoja, parodo (bent jau man atsukė ekraną) ir jei viskas čiki, viso gero
Labas
Pirmiausiai po ilgo nesilankymo puolu sveikinti LinceM sulaukusios gražaus pagausėjimo Gražus mažosios fėjos vardas, tiksliau ne tokia jau ir mažoji - aplenkė visas seses
Sina ir tave su nuostabia naujiena Nors kam naujiena, o kam ne, bet man tikrai džiugu sužinoti Gražaus tau likusio nėštumo
Na, ir aišku, labai gaila dėl Magilienės... Bet gal ir gerai, kad viskas savaime taip baigėsi, kad gamta pati sutvarkė... O laikas, aišku, kad viską išgydys
Pirmiausiai po ilgo nesilankymo puolu sveikinti LinceM sulaukusios gražaus pagausėjimo Gražus mažosios fėjos vardas, tiksliau ne tokia jau ir mažoji - aplenkė visas seses
Sina ir tave su nuostabia naujiena Nors kam naujiena, o kam ne, bet man tikrai džiugu sužinoti Gražaus tau likusio nėštumo
Na, ir aišku, labai gaila dėl Magilienės... Bet gal ir gerai, kad viskas savaime taip baigėsi, kad gamta pati sutvarkė... O laikas, aišku, kad viską išgydys
ying, kaip jūs gyvenat kaip tavo kinderiai auga? pati dar nedirbi? gi mums irgi smalsu kaip tu gyveni
uf, pasportavau, takelius atsikasiau gaila, kad trumpai darbo rezultatai matysis bet sportas sveikata
uf, pasportavau, takelius atsikasiau gaila, kad trumpai darbo rezultatai matysis bet sportas sveikata
QUOTE(Lince M @ 2013 02 19, 14:54)
ying, kaip jūs gyvenat kaip tavo kinderiai auga? pati dar nedirbi? gi mums irgi smalsu kaip tu gyveni
Gyvenam, ačiū, kad klausi
V nuo gruodžio 16 d. namie sėdėjo - tai sirgo, tai dėl epidemijos į darželį neleidau. Pirmadienį iškeliavo, tai dabar taip tuščia namie Jo vieno pilna namie, sunku ir nupasakot, reiktų gal slapta kamera nufilmuot
N atostogos, bet ryt irgi į mokyklą, tai visai namie tuščia bus Nepratusi aš taip
Labai laukiu pavasario, kai tiek vaikų tuloti nebereikės, kai didesnės galimybės paprastai duris atverti į į lauką išeiti.
Dirbti dar nedirbu, bet vis aktyviau ieškau. Buvo keletas pasiūlymų, bet kol kas atsisakiau, nesinori stačia galva į bet kur šokti. Kol galiu, noriu sau patinkančio pasiūlymo palaukti
O šiaip nenuobodu pas mus, veiklos sočiai. Kažkaip dar galvoj sunkiai dėliojasi, kaip būtų, jei dirbti pradėčiau Na, bet viskas susidėlios su laiku, o dabar gyvenu
Kaip matau, LinceM, puikiai sekasi tvarkytis pagausėjusiame šeimos rate Ar rami mažylė? Naktimis duoda pamieogoti? Savo pienuku maitini? Beje, kiek supratau, pati pagimdei? Kokia sesių reakcija į naują šeimos narį? Didžioji tai jau suprato, kad laukė permainos, bet kaip vidurinioji reagavo, kai pamatė mažąją konkurentę? Ufff... Kiek klausimų
QUOTE(Ying @ 2013 02 19, 14:10)
O šiaip nenuobodu pas mus, veiklos sočiai. Kažkaip dar galvoj sunkiai dėliojasi, kaip būtų, jei dirbti pradėčiau Na, bet viskas susidėlios su laiku, o dabar gyvenu
Kaip matau, LinceM, puikiai sekasi tvarkytis pagausėjusiame šeimos rate Ar rami mažylė? Naktimis duoda pamieogoti? Savo pienuku maitini? Beje, kiek supratau, pati pagimdei? Kokia sesių reakcija į naują šeimos narį? Didžioji tai jau suprato, kad laukė permainos, bet kaip vidurinioji reagavo, kai pamatė mažąją konkurentę? Ufff... Kiek klausimų
tikrai susidėlios, kai laikas ateis
aga, klausimų kaip per apklausą bet taip net lengviau pabandysiu į visus atsakyti mažylė pakankamai rami. ne visai iš tų, kur balselio nerodo, bet kai nori valgyt daugiau arba meilės ir šilumos pasiilgsta naktimis keliasi pavagyt kas 2-4 val, per naktį gaunas du kartai, jei skaičiuot, kad naktis nuo 23 val iki 7 ryto, o pavalgius ir pakeitus pampį, jei reik, atgal į lovytę ir toliau miegam va čia svarbiausia, kad naktimis nerėkia ir miega savo lovytėj maitinu pati ir pagimdžiau pati sunkiai, bet pavyko su didžiąją jokių bėdų jau ir nesitikėjau, o mija irgi mane nustebino šiuo klausimu gerąja prasme tikėjau, kad adaptacija bus sunki ir ilga, bet kol kas, tfu tfu tfu, viskas daug lengviau ir geriau nei tikėjaus aišku, buvo ir kūdikiškumo periodas, beprotiškas noras padėti (man baisiau, kad su tokia pagalba nepakenktų bet dabar jau gera savaitė, kai nebebijau mazgės net vienos palikt ant lovos su fėjyte pasitikiu, kad neužgaus, kad moka ji atsargiai, gražiai dabar tik dar vienas periodas laukia nelengvas, kai tėtis vėl išvažiuos, bet kai ateis laikas, tada ir matysim. kol kas kaip ir tu sakei, tiesiog džiaugiuosi tuo, kaip yra dabar