Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 06, 09:43)
Nebent tuos daigus su pumpurais kisti po lempom  g.gif

Tai gal jau atsiras tos saulės g.gif Nors mano visos paprikos po lempom ant stalo,nes neliko joms vietos ant palangių.Šiandien vežiau pas mamą 80 vazonų,sakiau paliksiu ant pietinės palangės.Sutempėm į penktą aukštą,o bepradedat dėliot žvilgt aš į mamos šeflerą-ogi ten didelės veiklos arena doh.gif Tik skraido baltasparniai,tik zuja blink.gif Teko skubiai magariotis namo su visu turtu ir jungt lempas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 06, 22:58)
Tai gal jau atsiras tos saulės g.gif Nors mano visos paprikos po lempom ant stalo,nes neliko joms vietos ant palangių.Šiandien vežiau pas mamą 80 vazonų,sakiau paliksiu ant pietinės palangės.Sutempėm į penktą aukštą,o bepradedat dėliot žvilgt aš į mamos šeflerą-ogi ten didelės veiklos arena doh.gif Tik skraido baltasparniai,tik zuja blink.gif Teko skubiai magariotis namo su visu turtu ir jungt lempas  verysad.gif

siandien saule dziaugiausi ne tik as, bet ir mano daigeliai bigsmile.gif Galetu jau ir dazniau ji apsilankyti ir ilgeliau uzsibuti smile.gif O papriku daigus kazi tinka taip nesioti i siltnami kaip pomidorus? g.gif Nera jos jautresnes?
Atsakyti
Sveikos,
O as vakar pas mama aptikau pernykscias paprikas. Atidaviau pernai auginti balkone, man nebetilpo i siltanami.
Tai mama iki siol augina, buvo nukirpus pagrindini stieba. Dabar priaugino sakeliu ir daug ziedu susuko . Ir dar vergseles ant siaurines palanges gyvena , reiks joms kokiu trasu atvezt .
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 06, 09:43)
Dregmes pas mane nebent gali buti per mazai, bet ir tai labai ziuriu dregnuma. Nors visko pasitaiko,kai virs 100 daigu, tai butinai koks vienas kitas lieka normaliai nepalietas  blush2.gif  Vat del saules, tai pilnai tikiu  g.gif  Bet kad nelabai ka as ten padarysiu. Nebent tuos daigus su pumpurais kisti po lempom  g.gif

Jei yra galimybe po lempom pakisti, žinau, kad yra specialios, tai manau neblogai, kol saulės nėra. O šeip jau gera naujiena šią savaite augalai fotosinteze galės pradėt aktyviai vykdyti, saulė pasirodys. dar dėl tų daigų, kad pumpurus meta, gal azoto trūksta?..
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 07, 04:02)
Sveikos,
O as vakar pas mama aptikau pernykscias paprikas. Atidaviau pernai auginti balkone, man nebetilpo i siltanami.
Tai mama iki siol augina, buvo nukirpus pagrindini stieba. Dabar priaugino sakeliu ir daug ziedu susuko . Ir dar vergseles ant siaurines palanges gyvena , reiks joms kokiu trasu atvezt .

o peržiemojo vazonuose tiesiog balkone ir nenumire?
Atsakyti
na ką einu raitotis rankoves ir sodinti į didesnę tarą likusių savo čiliukų. Šianakt palikau dalį čilių balkone kur vienas stiklas, nieko neatsitiko ax.gif jaučiu ir šiandien paliksiu. Jau pavargau tasyt tuos vazonus doh.gif Minuso ten nebūna tai nenušals. Bet kažin kaip su pumpurais? tas vėsesnis oras nieko? na bet neprisaugosiu iš tikro aš jų - tegu grūdinas po truputį.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 08, 13:37)
na ką einu raitotis rankoves ir sodinti į didesnę tarą likusių savo čiliukų. Šianakt palikau dalį čilių balkone kur vienas stiklas, nieko neatsitiko  ax.gif  jaučiu ir šiandien paliksiu. Jau pavargau tasyt tuos vazonus  doh.gif Minuso ten nebūna tai nenušals. Bet kažin kaip su pumpurais? tas vėsesnis oras nieko? na bet neprisaugosiu iš tikro aš jų - tegu grūdinas po truputį.

manau jei saule sviecia prikaitina istiklinta balkona ir jau vakarejant uzdaryk sandariai langus kad siluma leciau isgaruotu ir gal kaip nors jau nenumirs jie ten.
Atsakyti
jetau, mano paprikos jau pacios tos i siltnami sodinti doh.gif kaip iskentes jos tas dvi tris savaites ant palangiu puslitriukuose g.gif i didesne tara jau negaliu- vietos neberasta...
paprikos- zydi, ciliai- noksta, sniego- vis dar iki keliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 11, 08:39)
jetau, mano paprikos jau pacios tos i siltnami sodinti doh.gif  kaip iskentes jos tas dvi tris savaites ant palangiu puslitriukuose g.gif  i didesne tara jau negaliu- vietos neberasta...
paprikos- zydi, ciliai- noksta, sniego- vis dar iki keliu doh.gif

mano didžioji dalis čiliakų jau balkone. Šiandien ryte pažiūrėjau 9 šilumos. Dideli krūmai su žiedais išsikeroję baisiauisia...... nemanau kad tokia temp.pakenks. Gal šiek tiek pristabdys augimą - bet ir tegu. Nes tuoj čilius skinsiu. biggrin.gif Tik aš sodinu į pakankamai didelius vazonus 17 cm skersmens. Na o kad nepritrūktų jie maistelio tai po kokios savaitės šiek tiek perliesiu lengvu tirpaliuku.
Atsakyti
Dar, kol yralaiko, butu suzinoti kaip risate paprikas. man kas met labai luzineja sakos neatleike svorio. ir triju pusiu ibedu atramas, risu lyr taip, kaip rodo papriku auginimo puslapiai. bet vis tiek tik daug valakitos ir mazai naudos. kazkas kazkada buvo imete specialias parduotuvines atramas paprikoms. gal butu imanoma kazka pasigaminti namudiniu budu g.gif
Atsakyti
Galiu pasigirti. Šiandien mano augalai kelaiuja grynu oru pakvėpuoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti