Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Sena tema

user posted image

user posted image

user posted image

PAPRIKOS AUGINIMO TECHNOLOGIJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 18 vasario 2013 - 20:58
Vau thumbup.gif vo cia tai vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Smagus vaizdai, tokie pavasariski ax.gif as dienu begyje pikiuosiu ciliukus ir paprikas, tai matysiu tokius vaizdus realiai thumbup.gif
Atsakyti
Paskutinę foto pasiskolinau iš vijoleta20, o vidurinę foto šiandien ant greičio nupyškinau blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes,kiek dienu Jus pries seja laikot seklytes siltai slapioj marlej?Ar kol visai prasikala uodegyte?As siandien sudejau i slapia merliuka ir padejau siltai smile.gif gal uz teks iki 21 d (3 dienos)?
Atsakyti
Jalapenas, kurį įsodinau rudenį į vazoniuką augina mažylį:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 18, 23:27)
Jalapenas, kurį įsodinau rudenį į vazoniuką augina mažylį:

user posted image

Koks fainuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 02 18, 19:55)
bet esu skaičiusi, kad pikuojant 1,5–2 savaites vėluoja jų vystymasis, gaunamas vėlyvesnis pirmas derlius ir 6–10 proc. mažesnis bendras derlius.

Mergės,jei perkeliu su tom visom tabletėm nieko neardydama į didesnę tarą kaži irgi skaitosi pikavimas g.gif ?

Ir dar man toks vienas klausimas jau senai kirba galvoj-ką jūs darot pvz.su tais trijų ar penkių žvaigždučių pipirais?Valgot ar ryjat cielus,ar tik dėl grožio ir sportinio intereso auginat?Pas mane visi penkių rūšių pipirai vienos žvaigždės ir jau to aštrumo iki kaklo nuo vieno pipiro kokiam troškiny blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 19, 00:24)
Mergės,jei perkeliu su tom visom tabletėm nieko neardydama į didesnę tarą kaži irgi skaitosi pikavimas g.gif ?

Aš to neskaitau pikiavimu, nes daigeliai nestabtelėję auga toliau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 18, 22:40)
Koks fainuolis 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Daugumą savo aštrių paprikų džiovinau, maliau..o tada į prieskonius. Kam patinka-daugiau barsto, kas mažiau. Šaldžiau dalį, bet nuo 2 gabaliukų jau guliašas aštrus, tad didesnę dalį Auksei atidaviau..sauja liko, bet, kad kai ką galimu - pasižiūriu į juos ir dažniausiai nededu..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 19, 08:11)
Daugumą savo aštrių paprikų džiovinau, maliau..o tada į prieskonius. Kam patinka-daugiau barsto, kas mažiau. Šaldžiau dalį, bet nuo 2 gabaliukų jau guliašas aštrus, tad didesnę dalį Auksei atidaviau..sauja liko, bet, kad kai ką galimu - pasižiūriu į juos ir dažniausiai nededu..

Na ten Jusu dovanoti saldyti, tai tikras dinamitas bigsmile.gif Jei vyrui i lietini su mesa idedu gabaliuka smulkinta apie pusantro cm dydzio, tai jau sako,kad astruuuu smile.gif Kazkaip prieskoniu pavidale, greiciau naudojasi tie ciliukai smile.gif
Atsakyti
Vadinasi, ne man vienai ten aštru..Gerai, gal užteks iki naujo derliaus..
Atsakyti