Sena tema
PAPRIKOS AUGINIMO TECHNOLOGIJA
Vau vo cia tai vaizdai
Smagus vaizdai, tokie pavasariski as dienu begyje pikiuosiu ciliukus ir paprikas, tai matysiu tokius vaizdus realiai
Paskutinę foto pasiskolinau iš vijoleta20, o vidurinę foto šiandien ant greičio nupyškinau
Jalapenas, kurį įsodinau rudenį į vazoniuką augina mažylį:
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 18, 23:27)
Koks fainuolis
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 02 18, 19:55)
bet esu skaičiusi, kad pikuojant 1,52 savaites vėluoja jų vystymasis, gaunamas vėlyvesnis pirmas derlius ir 610 proc. mažesnis bendras derlius.
Mergės,jei perkeliu su tom visom tabletėm nieko neardydama į didesnę tarą kaži irgi skaitosi pikavimas ?
Ir dar man toks vienas klausimas jau senai kirba galvoj-ką jūs darot pvz.su tais trijų ar penkių žvaigždučių pipirais?Valgot ar ryjat cielus,ar tik dėl grožio ir sportinio intereso auginat?Pas mane visi penkių rūšių pipirai vienos žvaigždės ir jau to aštrumo iki kaklo nuo vieno pipiro kokiam troškiny
QUOTE(adija5 @ 2013 02 19, 00:24)
Mergės,jei perkeliu su tom visom tabletėm nieko neardydama į didesnę tarą kaži irgi skaitosi pikavimas ?
Aš to neskaitau pikiavimu, nes daigeliai nestabtelėję auga toliau
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 18, 22:40)
Koks fainuolis
Ačiū
Daugumą savo aštrių paprikų džiovinau, maliau..o tada į prieskonius. Kam patinka-daugiau barsto, kas mažiau. Šaldžiau dalį, bet nuo 2 gabaliukų jau guliašas aštrus, tad didesnę dalį Auksei atidaviau..sauja liko, bet, kad kai ką galimu - pasižiūriu į juos ir dažniausiai nededu..
QUOTE(Regila @ 2013 02 19, 08:11)
Daugumą savo aštrių paprikų džiovinau, maliau..o tada į prieskonius. Kam patinka-daugiau barsto, kas mažiau. Šaldžiau dalį, bet nuo 2 gabaliukų jau guliašas aštrus, tad didesnę dalį Auksei atidaviau..sauja liko, bet, kad kai ką galimu - pasižiūriu į juos ir dažniausiai nededu..
Na ten Jusu dovanoti saldyti, tai tikras dinamitas Jei vyrui i lietini su mesa idedu gabaliuka smulkinta apie pusantro cm dydzio, tai jau sako,kad astruuuu Kazkaip prieskoniu pavidale, greiciau naudojasi tie ciliukai
Vadinasi, ne man vienai ten aštru..Gerai, gal užteks iki naujo derliaus..