Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos,Rūtos ir t.t,tu kuriu pirma vardo raide R,

QUOTE(*rasa* @ 2013 04 09, 10:11)
Labas rytas  4u.gif

Uoj kaip uzmusta miegojau  thumbup.gif kaip tu? Nzn kazkaip savijauta mano tikrai gera, nesijaucia jokie blogumai, bent jau kolkas aciu Dievui  bigsmile.gif

Na juk yra visokiausiu idaru, as tai megstu isbandyt kazka naujo, praeita karta valgem su elniena ar briediena  biggrin.gif nepamenu, tik zinau laukiniu zveriu mesa buvo, tai mesa kaip mesa, jokio ispudzio nepadare  rolleyes.gif  o su varske ir spinatais skanu buvo tikriausiai todel, kad as ir taip lsbai megstu varske su spinatais  wub.gif

Reikes snd arba ryt eiti jau pad dantista siulus issitraukti  unsure.gif ir baigsis man jau tie vargai su dantim  thumbup.gif

O kas tau yra? Blogai jautiesi? Sveik  4u.gif

Aš ir miegu puikiai ax.gif
Nu va kaip gerai, o kada eisi apžiūrai bigsmile.gif Nu kaip fainai, baltai pavydžiu tau blush2.gif
Va va aš varškės nemėgstu schmoll.gif Net blogai kai pagalvoju apie ją blush2.gif o špinatus mėgstu bigsmile.gif
Aš gerai jaučiuosi, tik mano ligą gydom tais vaistais, nuo kurių labai bloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 09, 08:36)
Aš  ir  miegu puikiai  ax.gif
Nu va kaip gerai, o kada eisi apžiūrai  bigsmile.gif Nu kaip fainai, baltai pavydžiu tau  blush2.gif
Va va aš varškės nemėgstu  schmoll.gif Net blogai kai pagalvoju apie ją  blush2.gif o špinatus mėgstu  bigsmile.gif
Aš gerai jaučiuosi, tik mano ligą gydom tais vaistais, nuo kurių labai bloga  doh.gif

Na cia pas mus pirmas vizitas buna tik 12 sav, tai dar turiu laiko :-)

Uoj gerai tave suprantu, nes zinau kaip bloga buna nuo vaistu, teko tai kazkada patirti.. niu bet jei gydytojai sako kad reikia, tai manau, kad verta atkentet, vardan sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tu matai, kaip vėlai pirmasis vizitas g.gif
Ai bet, jei gerai jautiesi, tai nėr ko skubėti thumbup.gif mirksiukas.gif
Tai vat čia skaitos šalutinis poveikis, bet jis turi praeiti iki kol priprasiu ax.gif Tai vat geriu, nes norim kuo greičiau nestuke.gif
Mano kompas visai vos vos laikos verysad.gif Reiks tavrkyti verysad.gif
Panašu, kad ir pas mus jau pavasaris, su kiekviena diena vis daugiau šilumos praneša, tik va ir lietų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 09, 09:30)
Tu matai, kaip vėlai pirmasis vizitas  g.gif
Ai bet, jei gerai jautiesi, tai nėr ko skubėti  thumbup.gif  mirksiukas.gif
Tai vat čia skaitos šalutinis poveikis, bet jis turi praeiti iki kol priprasiu  ax.gif Tai vat geriu, nes norim kuo greičiau  nestuke.gif
Mano kompas visai vos vos laikos  verysad.gif Reiks tavrkyti  verysad.gif
Panašu, kad ir pas mus jau pavasaris, su kiekviena diena vis daugiau šilumos praneša, tik va ir lietų  doh.gif

Aha lietu pas mus irgi zada, bet ir siluma, savaitgali iki 16 laipsniu bigsmile.gif

Linkiu kad baigtusi greiciau visi blogumai 4u.gif
Atsakyti
Ai galvoju lai lyja, tik kad greičiau sniego nebeliktu ir nelytu savaitgaliais ax.gif Tada jau terasą darytume, tvorą, šunim būtu geriau thumbup.gif
Taip laukiu, kada bus galima pasedėti terasoj bigsmile.gif
Ačiū, viskas bus gerai, šį kartą labai su mb užsispyrėm pašalinti visas kliūtis nestuke.gif blush2.gif
Kada tu į darbą grįši blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 09, 10:31)
Ai galvoju lai lyja, tik kad greičiau sniego nebeliktu ir nelytu savaitgaliais  ax.gif Tada jau terasą darytume, tvorą, šunim būtu geriau  thumbup.gif
Taip laukiu, kada bus galima pasedėti terasoj  bigsmile.gif
Ačiū, viskas bus gerai, šį kartą labai su mb užsispyrėm pašalinti visas kliūtis  nestuke.gif  blush2.gif
Kada tu į darbą grįši  blush2.gif

saunuoliai thumbup.gif

tai as jau nu snd vel dirbu, o jau tinginys uzpuoles... doh.gif

vakar labai galva skaudejo, tai va gryzau namo - ir vel tas pats... nepamenu kada taip stipriai skaudejo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 04 09, 14:53)
saunuoliai  thumbup.gif

tai as jau nu snd vel dirbu, o jau tinginys uzpuoles... doh.gif

vakar labai galva skaudejo, tai va gryzau namo - ir vel tas pats... nepamenu kada taip stipriai skaudejo... verysad.gif

O jei taip greit į darbą jau grįžai verysad.gif O visai nepailsėjai per tą dantį doh.gif O galvą žinom nuo ko tau skauda mirksiukas.gif Kentėk aukseli mirksiukas.gif
Atsakyti
*rasa* Su gimtadieniu, linkiu visko ko geriausio ir nuostabiausio mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 12, 06:26)
*rasa* Su gimtadieniu, linkiu visko ko geriausio ir nuostabiausio  mirksiukas.gif
user posted image

Vajetau kaip fainiai bigsmile.gif wub.gif aciukas oro_buckis.gif
Atsakyti
*rasa* gerai tau atsvesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 04 12, 10:01)
*rasa* gerai tau atsvesti  mirksiukas.gif

Eilinis gimtadienis tai ner cia ko svesti biggrin.gif kai LT buvau atsvenciau kartu su mama smile.gif jos savaite anksciau negu mano gimtadienis ax.gif
Cia kai ner su kuo svesti tai zinai, MB vakariene padarysiu kokia skanesne ir tiek, gal rytoj kur nuvarysim jei oras geresnis bus, nes lyja pas mus labai.. doh.gif sakiau jau snd prisigersiu vyno, nelaiminga as.. verysad.gif nesupratau kas nutiko, bet susirgau uzvakar ir testukas jau nebe teigiamas cry.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 04 12, 12:22)
Eilinis gimtadienis tai ner cia ko svesti  biggrin.gif kai LT buvau atsvenciau kartu su mama  smile.gif jos savaite anksciau negu mano gimtadienis  ax.gif
Cia kai ner su kuo svesti tai zinai, MB vakariene padarysiu kokia skanesne ir tiek, gal rytoj kur nuvarysim jei oras geresnis bus, nes lyja pas mus labai..  doh.gif sakiau jau snd prisigersiu vyno, nelaiminga as..  verysad.gif nesupratau kas nutiko, bet susirgau uzvakar ir testukas jau nebe teigiamas   cry.gif

verysad.gif oi š......................................................... verysad.gif
neliūdėk taip, buvai nestuke.gif tai greit vėl tapsi nestuke.gif
man ir taip buvo, žinau ką tai reiškia verysad.gif
Atsakyti