QUOTE(Sunflowers @ 2013 02 22, 10:48)
Kažkada esu ieškojusi nieko neradau iš tokių receptų
Bet ištiesų gal geriausia būtu maistą derinti Nes vien tik sau pirkti vienokį maistą o mb kitoki, brangokai gaunas
Bet ištiesų gal geriausia būtu maistą derinti Nes vien tik sau pirkti vienokį maistą o mb kitoki, brangokai gaunas
Na as derinti bandau maista, MB -ne, todek kasdien gaminu kiekvienam atskirai aisku pinigine prasme tai jauciasi padidejusios islaidos, ir dar kaip .. niu bet gyvenam tik karta, kam kimsti i save beleka, jei galima rinktis kas geriau ir sveikiau del derinimo - tai maniskiui prie mesos turi buti ir salotos/misraines plius bulves ar kokia kose, kitokio maisto jis nepripazysta ir nesijaucia normaliai pavalges, sotus.. o man tarkim kokio darzoviu troskinuko ar apkepo - per akis ir nera butina net mesa ar zuvis.. zinoma kartais ir zuvi su mesa ir darzovemis valgau, bet paskutiniu metu nedaznai.. pas man didziausia problema - saldumynai.. negaliu be ju...
Snd jau turi atvezti mano "aparaciuka", tai jau gaminsiu sveikus desertus, gal tada ne taip sazine griaus, kaip kertant parduotuvinius saldumynus....
Papildyta:
Jeigu kalbant apie derinima, uzsuk cia