Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos,Rūtos ir t.t,tu kuriu pirma vardo raide R,

QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 06, 14:15)
Tai vat toks jau tas gyvenimas mirksiukas.gif
Ką skanaus gaminai šiandien  bigsmile.gif
Jau visai neužilgo lėksiu namo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

negaminau nieko blush2.gif man dar pyragaiciu po vakar liko biggrin.gif pietum sprotus valgiau su duona biggrin.gif vakarienei rasiu ko nors uzkrimst, o MB jauciu vel pica uzsakysiu lotuliukas.gif

koks meniu pas jus snd? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 08 06, 15:19)
negaminau nieko  blush2.gif man dar pyragaiciu po vakar liko  biggrin.gif pietum sprotus valgiau su duona  biggrin.gif vakarienei rasiu ko nors uzkrimst, o MB jauciu vel pica uzsakysiu  lotuliukas.gif

koks meniu pas jus snd? ax.gif

Po kolkas jokio ax.gif Gal silkės valgysim vakarienei su bulvių koše g.gif Nors aš nieko nenoriu, labai karšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 06, 14:29)
Po kolkas jokio  ax.gif Gal silkės valgysim vakarienei su bulvių koše  g.gif Nors aš nieko nenoriu, labai karšta  doh.gif

joo, kai karsta tai sunkiau kazka prisiverst valgyt..
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 08 06, 15:31)
joo, kai karsta tai sunkiau kazka prisiverst valgyt..

Reik dar sugalvoti ką pietums įsidėti doh.gif Tapo problema darbe su užsakomu maistu doh.gif Teks dėtis iš namų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 06, 14:32)
Reik dar sugalvoti ką pietums įsidėti  doh.gif Tapo problema darbe su užsakomu maistu  doh.gif Teks dėtis iš namų  ax.gif

man tokia pat problema doh.gif taip norisi darbe kazka uzkast, bet nzn ka isidet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 08 06, 15:40)
man tokia pat problema  doh.gif taip norisi darbe kazka uzkast, bet nzn ka isidet  doh.gif

Va va kažko prisidėt sunkaus nesinori schmoll.gif O ką lengvo išmąstyti ir nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 06, 14:42)
Va va kažko prisidėt sunkaus nesinori  schmoll.gif O ką lengvo išmąstyti ir nežinau  doh.gif

kadangi mano skonio receptoriai man atrodo gryzineja po truputi (aciu Dievui!!!!), tai jauciu imsiuos savo sumustinukus, kuriuos labai megau pries nestuke.gif juoda duona paskrudinta tosteryje, kai atsala uzsitepu sviestuko ir su salotu lapais wub.gif atrodytu kaip ubagu uzkandis - bet tikrai sotu ir skanu ax.gif o be to galima koki "mesgali" (sorry uz issireiskima blush2.gif ) pasigaminti is vakaro, o i darba paimti su kokiom darzovem ar pan ax.gif
Papildyta:
as nuo rytojaus bandysiu traukti savo garu puoda ax.gif vakare leksim i parde, tai nusipirksiu kalakutienos, darzoviu - ir labai tikiuosi, kad skaniai rytoj valgysiu, nes jau baigiu save itikinti, kad reikia gryzt i sveika mytyba bigsmile.gif
Atsakyti
Na kaip ir sakiau - MB valge vakarienei pica.. anksciau kaip as ja megau.. o dabar - vien nuo kvapo apsivemt galima.. doh.gif
Atsakyti
Labas, tvarkiau akvariumą, nusipirkau tokį tamsų vos ne bordo gruntą bigsmile.gif
Vyras silkės su bulvių koše tuo metu pagamino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 06, 19:25)
Labas, tvarkiau akvariumą, nusipirkau tokį tamsų vos ne bordo gruntą  bigsmile.gif
Vyras silkės su bulvių koše tuo metu pagamino  bigsmile.gif

mmm skaniai jums buvo thumbup.gif

parodyk savo zuvelioku nauja chata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 08 06, 20:26)
mmm skaniai jums buvo  thumbup.gif

parodyk savo zuvelioku nauja chata   bigsmile.gif

Ryt parodysiu mirksiukas.gif Dabar dar nieko nesimato mirksiukas.gif Tik tik vandenį supyliau, lai nusistovi vandenukas mirksiukas.gif
Pas mus škvalą penktadienį praneša o poryt iki 35 šilumos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 08 06, 19:29)
Ryt parodysiu  mirksiukas.gif Dabar dar nieko nesimato  mirksiukas.gif Tik tik vandenį supyliau, lai nusistovi vandenukas  mirksiukas.gif
Pas mus škvalą penktadienį praneša o poryt iki 35 šilumos  unsure.gif

okis drinks_cheers.gif

oho, iskepsit ryt blink.gif

as bijau skvalu unsure.gif
Atsakyti